orgdaki cihadcılar hk

odanobunaga

odanobunaga

Banned
yeni gelmeme rağmen gözüme kestirdiğim özellikle şu ikili @divisionpanzerfaust @recai iskender bana ağır cihadcı gibi geliyor gerçekten cihadcılar mı yoksa dalga mı geçiyorlar?

• JFL
Reactions: Ashoimex, recai iskender, 0x22 and 2 others
yeni gelmeme rağmen gözüme kestirdiğim özellikle şu ikili @divisionpanzerfaust @recai iskender bana ağır cihadcı gibi geliyor gerçekten cihadcılar mı yoksa dalga mı geçiyorlar?
akhi @0x22 'i eklemeyi unutmussun, genişleyecek ve baki kalacaktır.

• +1
  • JFL
Reactions: Dwrk, 0x22 and pashanimair
akhi @0x22 'i eklemeyi unutmussun, genişleyecek ve baki kalacaktır.
İdeolojini doğru bulmuyorum türkler ve kürtler eşittir hiçbir ırk diğer birinden üstte değildir neden hepimiz savaşı bırakıp kardeş olup kendi dinlerimizi kendi şartlarımız altında yaşamayalım ki?

• JFL
  • Hmm...
Reactions: 0x22 and divisionpanzerfaust
İdeolojini doğru bulmuyorum türkler ve kürtler eşittir hiçbir ırk diğer birinden üstte değildir neden hepimiz savaşı bırakıp kardeş olup kendi dinlerimizi kendi şartlarımız altında yaşamayalım ki?
Kalıcıdır ve Allah'ın izniyle genişleyecektir.

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: reanrao, pashanimair and 0x22
taşşağına takılıyoz kanka, cihadçı sıfatını hakedecek ne bir amelim oldu ne bir şeyim allah nasip eder inşAllah

• +1
  • Love it
Reactions: Dwrk, reanrao, pashanimair and 1 other person
bmw,in adaleti hep siz zalimlerin karşısında olucak
O murtaddin, O enemies of Allah altogether listen and understand: we will continue to kill your soldiers and slaughter them, We will burn them in the fire of this life, The Shari'ah of Allah will prevail in his land in spite of you, the troops of khilafah will chase you everywhere you run. By Allah's permission, we will meet in Rome and Al-Andulus.

• +1
  • Love it
Reactions: Dwrk, reanrao and pashanimair
O murtaddin, O enemies of Allah altogether listen and understand: we will continue to kill your soldiers and slaughter them, We will burn them in the fire of this life, The Shari'ah of Allah will prevail in his land in spite of you, the troops of khilafah will chase you everywhere you run. By Allah's permission, we will meet in Rome and Constantinople.
1754784392965

Onlar allahın aslanları bu forumu kafir orospu cocuklarına yar etmeyecekler allahın izniyle insallah

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
Onlar allahın aslanları bu forumu kafir orospu cocuklarına yar etmeyecekler allahın izniyle insallah
ya kanka biz niye uyuyamıyoz budediğin sendromun çözümü yok mu
melatonin ashwagandha mk677 attım hala uyumak istermiyorum amk

• +1
Reactions: pashanimair
ya kanka biz niye uyuyamıyoz budediğin sendromun çözümü yok mu
melatonin ashwagandha mk677 attım hala uyumak istermiyorum amk
Ben erken uyumusum aq 7 de tak diye kalktım vücut uykuyunreddediyor 8 saat oldu mu dimdik oluyom bakcam çözümlere

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy