palate expander

Ethernal

Ethernal

Egoizm Pill.
sanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış

palate expander zygoların hafif daha belirgin olmasını, dudak genişlemesini, çene genişlemesini sağlar mı?

• Ugh..
Reactions: gargomel
Alt çene için sağlamaz kilo aldım öyle düzeldi alt takım

sanırım diş teli takıcam ve palate expander takıcam, çenem dar dişlerim hafif çarpık sanırım damağım da darmış

palate expander zygoların hafif daha belirgin olmasını, dudak genişlemesini, çene genişlemesini sağlar mı?
Mse yaptır yaptırcaksan dudağa aşırı bi etkisi olmaz çenen de genişlemez maxillan genişler ve forward growth artabilir teorik olarak 20 lik dişlerin düzgün büyümesini de sağlar

Last edited:
  • Ugh..
Reactions: gargomel

Çeneye bi şey yapmaz diğer saydiklarina da minimal etkiler sağlar yaşında geçmiş. Abi senin yüzü gördüm hic tavsiye vermeden tek şunu söyleyeceğim saç modelini acil değiştir görece uzun yüzünü çok daha uzun gosteriyor saç modelin. uzatmak yüz uzunluk genişliğinin daha iyi gorunmesini saglar

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Çeneye bi şey yapmaz diğer saydiklarina da minimal etkiler sağlar yaşında geçmiş. Abi senin yüzü gördüm hic tavsiye vermeden tek şunu söyleyeceğim saç modelini acil değiştir görece uzun yüzünü çok daha uzun gosteriyor saç modelin. uzatmak yüz uzunluk genişliğinin daha iyi gorunmesini saglar
onlar eski fotolar ya bide fotoğrafta öyle çıkıyor uzun görünmüyor benim yüz

Mse yaptır yaptırcaksan dudağa aşırı bi etkisi olmaz çenen de genişlemez maxillan genişler ve forward growth artabilir teorik olarak 20 lik dişlerin düzgün büyümesini de sağlar
Mse me oluyor hocam?

Elmacık kemiklerine ne kadar etkiler 7-8 dişim gözüküyor 12-14 gozukene kadar genisletcem yurt disindanda alt takimlaro genişlettiren alsammi diyomda narrow jaw yok zaten

Bildiğim kadariyla zygolari etkiliyor ama ne kadar?

Elmacık kemiklerine ne kadar etkiler 7-8 dişim gözüküyor 12-14 gozukene kadar genisletcem yurt disindanda alt takimlaro genişlettiren alsammi diyomda narrow jaw yok zaten
Sub18 dis gozukuyosa hic baslamadi

• So Sad
Reactions: kambally
Bildiğim kadariyla zygolari etkiliyor ama ne kadar?
3/4 den gorunmessini sagliyor duz bakinca kafan genisliyo sadece bide halov ciks genisliyor

14 imkansiz amk max 12 ve 12 de bir failo. 10 yeterli elmacıklarda yanal projeksiyonu artırır. Alt takımı msdo isimli bir alet genisletiyor ve bunu trde yapan var mi bilmiyorum

3/4 den gorunmessini sagliyor duz bakinca kafan genisliyo sadece bide halov ciks genisliyor
3/4den zygolarinin gozukmesi için zygolarda one gelişim lazim. Mse sadece yanlara doğru genisletiyo

14 imkansiz amk max 12 ve 12 de bir failo. 10 yeterli elmacıklarda yanal projeksiyonu artırır. Alt takımı msdo isimli bir alet genisletiyor ve bunu trde yapan var mi bilmiyorum
Var kanka sira arkadasimin disleri 12 gözüküyor genislettirdi o mse ile

3/4den zygolarinin gozukmesi için zygolarda one gelişim lazim. Mse sadece yanlara doğru genisletiyo
Hayir benimkiler one dogru gelismis degil 3/4 den gozikuyor sadece mselenmis tier palate var

Reverse head gear takicam direk mse bittigi gibi hatta oluyorsa mse varkende takicam evet sorafak olursan 17 yaşıma kadad takicam her gun min 12 saat (iki yıl)

Msdo tr de yok ama bir adam vardı ornek aletleri ısırip gönderiyorsun oluyor ama min 1-3 ay sürer eline ulaşması

benim Bizygomatic to bigonial width 1.35 ideal olmasına rağmen 1.2 gibi bir rakam çıkıyor, dişteli ve palate expander onu 1.3 yapmaya yeterli olur diye düşünüyorum ya
elmacık kemiklerim de var fakat kilo mudur başka bişey midir belli oluyorlar ama çok değil, hem lean olucam hemde bu palate expander sayesinde %30'luk bir artış olsa facial hormony ile birlikte çok güzel birşey ortaya çıkar diye düşünüyorum

bu benim aklımdaki işte, evdeki hesap çarşıya uymasa ne olcak bilmiyorum

flörte attım dişleri pekde gerek yokmuş diyor sus amk yaptıracam işte

Last edited:
Hayir benimkiler one dogru gelismis degil 3/4 den gozikuyor sadece mselenmis tier palate var
Zygomatic bone anterior

Mse bu kemiğin yanlara genislemesini sağlıyor ve 3/4 profile bi etki yapmiyo. 3/4e etki için oradaki kemik miktarinin fazla olmasi gerekiyor ve mse bunu sağlamıyor
Örneğin
Hexum Candid

Yanlardan mogger tier ama
Images   2024 10 29T203529458
Jon Erik arms

3/4den neredeyse düz

Tam tersi örnek
Screenshot 20241029 204006 TikTok

Yanlardan düz ama density çok güçlü ve öne büyümüş o yüzden ogee curveu harika gözüküyor
Images   2024 10 29T204101827
Images   2024 10 29T204137239
Images   2024 10 28T110704961

• +1
Reactions: elemanzelvadre
benim Bizygomatic to bigonial width 1.35 ideal olmasına rağmen 1.2 gibi bir rakam çıkıyor, dişteli ve palate expander onu 1.3 yapmaya yeterli olur diye düşünüyorum ya
elmacık kemiklerim de var fakat kilo mudur başka bişey midir belli oluyorlar ama çok değil, hem lean olucam hemde bu palate expander sayesinde %30'luk bir artış olsa facial hormony ile birlikte çok güzel birşey ortaya çıkar diye düşünüyorum

bu benim aklımdaki işte, evdeki hesap çarşıya uymasa ne olcak bilmiyorum

flörte attım dişleri pekde gerek yokmuş diyor sus amk yaptıracam işte
O ratio farkli ters bölmüşsün 0.7 gibi bir şey olması lazım seninkinin.

Birde bu işleri bir kizin görüşüne göre yürütmemeni oneririm

O ratio farkli ters bölmüşsün 0.7 gibi bir şey olması lazım seninkinin.

Birde bu işleri bir kizin görüşüne göre yürütmemeni oneririm

alt dişleride mi sayıyoruz

ben 14 yaşlarındayken taktım ama acı çektirmek dışında pek bir etkisi olmadıgını söyliyim

ben 14 yaşlarındayken taktım ama acı çektirmek dışında pek bir etkisi olmadıgını söyliyim
benim damağım dar kanka ben öyle düşünüyorum oyuzden taktırmak istiyorum

Ben katılmıyorum adamin görüşüne normalde olması gereken bizygomatic bigonial orani 0.8-0.95 olmali ve bigoniali bizygomatige bolmek gerekiyor. Benimki 0.85 civari çenem tek başına aşırı genis olmasina ragmen zygolar küçük gosteriyor ag

anladım ama dış görünüşünde pek bir değişim olmaz sağlık açısından yaptırabilirsin

Altlardan 11 ustlerden 8 gozukuyosa gülüş estetiğini mahveder
Screenshot 20241029 205106 Gallery

Benim deep bite var brutal ccv rotation yaptiricam 18de lower thirdimi flat gosteriyo bayagi bayagi

• Woah
Reactions: Simon Peter Gruber
Altlardan 11 ustlerden 8 gozukuyosa gülüş estetiğini mahveder
benim gülüş estetiği zaten yarra yemiş bitane dişim de geride üstte 7 tane gösteriyor amk
ben sırıtarak gülüyorum gamze çıkıyor dudağın çaprazında ordan kurtarıyorum

bu üste mi takılıyor alta mı?
valla hem üst hem alt takıldı ama ayrı ayrı
ilk 6 ay üst taktım sonraki 6 ay alt fakat ağızdan solunum yapıyordum o sıralar belki o yüzden bir etkisi olmamıştır

ilk 6 ay üst taktım sonraki 6 ay alt fakat ağızdan solunum yapıyordum o sıralar belki o yüzden bir etkisi olmamıştır
benim damağa baktım çok çok dar o genişlerse yüzüme etkisi olur tabiki ya, facial harmony artar bende hertürlü işime yarıyor taktırmak

sen kaç sene taktın ?

benim damağa baktım çok çok dar o genişlerse yüzüme etkisi olur tabiki ya, facial harmony artar bende hertürlü işime yarıyor taktırmak
20-25kya taktırırsın şuanda

iyi amk git taktır uygun fiyat almıssın ama cok felaket acı cekecen bilgin olsun kardeş
ciddimisin? ben rino oldum burnumdaki dikişleri anestesisiz adam kopartıp çıkarttı hayatım boyunca öyle acı çekmedim, öyle bir acı çektim ki kahkaha atmaya başladım benim peder delirdiğimi sandı.

dikişleri alacağı zaman sadece tamponları çıkarır sanmıştım bana "baban yanına gelsinmi" dedi ne alaka dedim kalsın dedim, sonra tamponu çıkardı adam bittimi dedim dedi bekle dikişleride alacaz ok dedim
ve o acıyla kriz geçirmeye başladım 3 kişi beni tuttu aq dlfyhkfşdlkyfdşlykdy

anestesisiz aldıkları için o acıya dayanamayıp bayılıyorlarmış doktor öyle söyledi onun ben geçmişini sikeyim

acaba bu nekadar acıtır

ciddimisin? ben rino oldum burnumdaki dikişleri anestesisiz adam kopartıp çıkarttı hayatım boyunca öyle acı çekmedim, öyle bir acı çektim ki kahkaha atmaya başladım benim peder delirdiğimi sandı.

dikişleri alacağı zaman sadece tamponları çıkarır sanmıştım bana "baban yanına gelsinmi" dedi ne alaka dedim kalsın dedim, sonra tamponu çıkardı adam bittimi dedim dedi bekle dikişleride alacaz ok dedim

anestesisiz aldıkları için o acıya dayanamayıp bayılıyorlarmış doktor öyle söyledi onun ben geçmişini sikeyim

acaba bu nekadar acıtır
Rino olduğun belli oluyordu zaten sorucaktim bende

acaba bu nekadar acıtır
acıya dayanamayıp bayılıyorlarsa neden anestesisiz alıyor

acaba bu nekadar acıtır
vay be ama bu bir anlık acı olmuyor kanka 6 ay boyunca o şey sıktıkça senin çenen sikilicek

Rino olduğun belli oluyordu zaten sorucaktim bende
kanka ben senin gördüğün o fotolarda 73 kilo falanım yağ oranım %15 falan sakalsızım gözüm kaymış göz altlarım moralmış yüzün lean değil burnum rino yüzünden şişmiş dudaklarım dar ve bakımsız saç stilim bakımsız.

şimdi 68 kiloya düştüm dahada düşüyüroum tipi toparladık az bu burun geçmedi pek ama azaldı enazından, dudakların hacmini yükselttim az, göze de bakım yaptım.

tek sorun şişliği gitmiyor, doktor 1.5 seneye gidecek dedi

Last edited:
en arkadaki disler arka arkaya oldugu icin 14 ımkansız olum