Aven
Eternal desire.
Bu konuyla ilgili koca bi subforum var ama neredeyse kimse kullanmıyor globalde + sirkiyedede herkes taşşaga vuruyor senden bi bok olmaz diye. Böyle oldcel yok mu tavsiye vercek 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
para kazanan adam nasıl para kazandığını genelde anlatmaz çünkü sende öğrenirsin ona düşen pay azalırBu konuyla ilgili koca bi subforum var ama neredeyse kimse kullanmıyor globalde + sirkiyedede herkes taşşaga vuruyor senden bi bok olmaz diye. Böyle oldcel yok mu tavsiye vercek![]()
otellere garsonluga gitBu konuyla ilgili koca bi subforum var ama neredeyse kimse kullanmıyor globalde + sirkiyedede herkes taşşaga vuruyor senden bi bok olmaz diye. Böyle oldcel yok mu tavsiye vercek![]()
yazın yapılabilicek baya iyi mesleklerden biri bu arada bu mobbinge falan uğramadığın süreceotellere garsonluga git
alkol içiyorsan baya iyi düğünlerde baya kaliyo alkol bahşiş de cok oluyoyazın yapılabilicek baya iyi mesleklerden biri bu arada bu mobbinge falan uğramadığın sürece
uğrasan da yine iyi
ama minimum 4 yıldız olan bi otelde çalışmak daha iyi olur çalışma motivasyonu açısından
ve genelde garsonlar az şey yapıyo otellerdealkol içiyorsan baya iyi düğünlerde baya kaliyo alkol bahşiş de cok oluyo
Kodlama ögrenin aq yapabileceginiz en güzel sey.Bu konuyla ilgili koca bi subforum var ama neredeyse kimse kullanmıyor globalde + sirkiyedede herkes taşşaga vuruyor senden bi bok olmaz diye. Böyle oldcel yok mu tavsiye vercek![]()
5 yıl önce boktan tycoon oyun yaptık diye dev olduk@@maarda gibi roblox dev olmak en mantiklisi![]()
hangi dilleri bilmemiz gerekiyorKodlama ögrenin aq yapabileceginiz en güzel sey.
3 ay önce terminale girmeyi bilmiyodum ben, simdi yabanci bikac kisiyle is yapiyorum mesela
is bulamasaniz bile ileride kendi projelerinizi yapmaya karar verdiginizde ekmegini yersiniz.
@maarda gibi roblox dev olmak en mantiklisi
@ZerefDragnee1l
Birgün yaparız belki senle de aqqq eneskardiyo mal arda tycoon5 yıl önce boktan tycoon oyun yaptık diye dev olduk
Şaka bi yana cokkk para var orda @Resistance. biliyo
kral okula falan gitmeden başka nasıl ögrenilirki yt diceksin ytde o kadar şey ögretiyolar mıKodlama ögrenin aq yapabileceginiz en güzel sey.
3 ay önce terminale girmeyi bilmiyodum ben, simdi yabanci bikac kisiyle is yapiyorum mesela
is bulamasaniz bile ileride kendi projelerinizi yapmaya karar verdiginizde ekmegini yersiniz.
@maarda gibi roblox dev olmak en mantiklisi
@ZerefDragnee1l
ewhoring guide vardı snapchatten pdf dayılardan para alıyorsun hatta adam threadde 350 mblik kız fotoğrafı veriyo bunu kimse söylemez bak onaBu konuyla ilgili koca bi subforum var ama neredeyse kimse kullanmıyor globalde + sirkiyedede herkes taşşaga vuruyor senden bi bok olmaz diye. Böyle oldcel yok mu tavsiye vercek![]()
yeterli uran w yum 22 35 veya plüton w yum 22 39 olursa internet ve forumlar sayesinde homemade nuke yapilabilir.kral okula falan gitmeden başka nasıl ögrenilirki yt diceksin ytde o kadar şey ögretiyolar mı
internette her şeyi ögrenmek mümkün mü diyosun yani?yeterli uran w yum 22 35 veya plüton w yum 22 39 olursa internet ve forumlar sayesinde homemade nuke yapilabilir.