Paramaxxing hk

Aven

Aven

I'm entitled to sex.
Bu konuyla ilgili koca bi subforum var ama neredeyse kimse kullanmıyor globalde + sirkiyedede herkes taşşaga vuruyor senden bi bok olmaz diye. Böyle oldcel yok mu tavsiye vercek :(:(

• +1
Reactions: pashanimair and menas
Bu konuyla ilgili koca bi subforum var ama neredeyse kimse kullanmıyor globalde + sirkiyedede herkes taşşaga vuruyor senden bi bok olmaz diye. Böyle oldcel yok mu tavsiye vercek :(:(
para kazanan adam nasıl para kazandığını genelde anlatmaz çünkü sende öğrenirsin ona düşen pay azalır

• +1
Reactions: pashanimair and HasSıkımovıc_31
maxlamak istiyosan bu forumdan cıkıcan once

• +1
Reactions: pashanimair
otellere garsonluga git

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
otellere garsonluga git
yazın yapılabilicek baya iyi mesleklerden biri bu arada bu mobbinge falan uğramadığın sürece
uğrasan da yine iyi
ama minimum 4 yıldız olan bi otelde çalışmak daha iyi olur çalışma motivasyonu açısından

• +1
Reactions: pashanimair and fefep
yazın yapılabilicek baya iyi mesleklerden biri bu arada bu mobbinge falan uğramadığın sürece
uğrasan da yine iyi
ama minimum 4 yıldız olan bi otelde çalışmak daha iyi olur çalışma motivasyonu açısından
alkol içiyorsan baya iyi düğünlerde baya kaliyo alkol bahşiş de cok oluyo

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
alkol içiyorsan baya iyi düğünlerde baya kaliyo alkol bahşiş de cok oluyo
ve genelde garsonlar az şey yapıyo otellerde
genelde self service olduğu için tabak falan topluyosun sadece

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and fefep
Kodlama ögrenin aq yapabileceginiz en güzel sey.

3 ay önce terminale girmeyi bilmiyodum ben, simdi yabanci bikac kisiyle is yapiyorum mesela

is bulamasaniz bile ileride kendi projelerinizi yapmaya karar verdiginizde ekmegini yersiniz.

@maarda gibi roblox dev olmak en mantiklisi

@ZerefDragnee1l

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and maarda
@
maarda
5 yıl önce boktan tycoon oyun yaptık diye dev olduk
Şaka bi yana cokkk para var orda @Resistance. biliyo

• +1
Reactions: pashanimair, Resistance. and menas

3 ay önce terminale girmeyi bilmiyodum ben, simdi yabanci bikac kisiyle is yapiyorum mesela

is bulamasaniz bile ileride kendi projelerinizi yapmaya karar verdiginizde ekmegini yersiniz.

@ZerefDragnee1l
hangi dilleri bilmemiz gerekiyor

• +1
Reactions: pashanimair and maarda
5 yıl önce boktan tycoon oyun yaptık diye dev olduk
Şaka bi yana cokkk para var orda @Resistance. biliyo
Birgün yaparız belki senle de aqqq eneskardiyo mal arda tycoon

• +1
  • JFL
Reactions: Arisylva, pashanimair, maarda and 1 other person
Parası olan adamın burada ne işi var LMAFO

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Resistance.

@ZerefDragnee1l
kral okula falan gitmeden başka nasıl ögrenilirki yt diceksin ytde o kadar şey ögretiyolar mı

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and menas
ewhoring guide vardı snapchatten pdf dayılardan para alıyorsun hatta adam threadde 350 mblik kız fotoğrafı veriyo bunu kimse söylemez bak ona

kral okula falan gitmeden başka nasıl ögrenilirki yt diceksin ytde o kadar şey ögretiyolar mı
yeterli uran w yum 22 35 veya plüton w yum 22 39 olursa internet ve forumlar sayesinde homemade nuke yapilabilir.

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Aven and Dathomirian Zabrak
yeterli uran w yum 22 35 veya plüton w yum 22 39 olursa internet ve forumlar sayesinde homemade nuke yapilabilir.
internette her şeyi ögrenmek mümkün mü diyosun yani?

• +1
Reactions: pashanimair