Chintuck22
Luminary
@BalkanPig @IncelWithNoLuck @54UD4D3 @dotacel
@Chad1212, Sada imaš i odakle da poručiš. Pitaj jel poručuju za Hrvatsku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ekstra,sačuvaću ovo
@BalkanPig @IncelWithNoLuck @54UD4D3 @dotacel
@Chad1212, Sada imaš i odakle da poručiš. Pitaj jel poručuju za Hrvatsku
Samo izgubi sve svoje fanove,reputaciju,prijatelje za 4 cm bones, umesto da je samo stavio uloške 4 cm jfl isplati seNemoj biti kao nixa idi u jermeniju da te produže za 4 cm teorija
Mislio sam uzeti neki Gh jer sam samo 175cm visok, možda će pomoći ali se dvoumim još.. nzm iskrenoMislim da sam vec video sajt za sarms, ovde nije tesko doci do takvih stvari.
Ja planiram da dostignem 90% prirodnog limita za 2-3 godine. Meni je bitnija estetika tako da preferiram nizak nivo masti i pristojnu misicnu definiciju sto nije tesko dostignuti prirodnim putem. Vec mi se kosa tanji od 18 tako da ne zelim da koristim nista.
ako si ispod 18 uzmi obavezno hghMislio sam uzeti neki Gh jer sam samo 175cm visok, možda će pomoći ali se dvoumim još.. nzm iskreno
17, ali ne znam koliko cu izrasti od toga, recimo da koristim @Extra Chromosome stack, bio bih zadovoljan tek sa 10cm, računao sam, izašlo bi me preko 500 € mesečno, jedino da radim negde, moram jos da se odlucimako si ispod 18 uzmi obavezno hgh
Bolje sad,posle nećeš ništa moći da promeniš.Danas sve vidjam visoke majmune po 6'2 na svakih korak u Bg,jebem ti zemlju i prokletstvo.17, ali ne znam koliko cu izrasti od toga, recimo da koristim @Extra Chromosome stack, bio bih zadovoljan tek sa 10cm, računao sam, izašlo bi me preko 500 € mesečno, jedino da radim negde, moram jos da se odlucim
Trebam jos naći sajt koji ne naplaćuje postarinu, jer sajt sto sam poslao gore nema letrozol, MSM, sam-e, glukozamin i drugo..Bolje sad,posle nećeš ništa moći da promeniš.Danas sve vidjam visoke majmune po 6'2 na svakih korak u Bg,jebem ti zemlju i prokletstvo.