Peptide shop for Balkancels

Chintuck22

Chintuck22

Luminary

@BalkanPig @IncelWithNoLuck @54UD4D3 @dotacel

@Chad1212, Sada imaš i odakle da poručiš. Pitaj jel poručuju za Hrvatsku

• +1
  • Love it
Reactions: Bitch, Deleted member 2968, ItsOver.com and 2 others
Nemoj biti kao nixa idi u jermeniju da te produže za 4 cm teorija

• JFL
Reactions: ItsOver.com, Deleted member 2968 and Chintuck22
Nemoj biti kao nixa idi u jermeniju da te produže za 4 cm teorija
Samo izgubi sve svoje fanove,reputaciju,prijatelje za 4 cm bones, umesto da je samo stavio uloške 4 cm jfl isplati se

• +1
Reactions: ItsOver.com, Deleted member 4563 and Chintuck22
Mislim da sam vec video sajt za sarms, ovde nije tesko doci do takvih stvari.
Ja planiram da dostignem 90% prirodnog limita za 2-3 godine. Meni je bitnija estetika tako da preferiram nizak nivo masti i pristojnu misicnu definiciju sto nije tesko dostignuti prirodnim putem. Vec mi se kosa tanji od 18 tako da ne zelim da koristim nista.

• Woah
Reactions: Chintuck22
Mislim da sam vec video sajt za sarms, ovde nije tesko doci do takvih stvari.
Ja planiram da dostignem 90% prirodnog limita za 2-3 godine. Meni je bitnija estetika tako da preferiram nizak nivo masti i pristojnu misicnu definiciju sto nije tesko dostignuti prirodnim putem. Vec mi se kosa tanji od 18 tako da ne zelim da koristim nista.
Mislio sam uzeti neki Gh jer sam samo 175cm visok, možda će pomoći ali se dvoumim još.. nzm iskreno

• +1
  • Woah
Reactions: Bitch, ItsOver.com and 54UD4D3
Mislio sam uzeti neki Gh jer sam samo 175cm visok, možda će pomoći ali se dvoumim još.. nzm iskreno
ako si ispod 18 uzmi obavezno hgh

• +1
  • Woah
ako si ispod 18 uzmi obavezno hgh
17, ali ne znam koliko cu izrasti od toga, recimo da koristim @Extra Chromosome stack, bio bih zadovoljan tek sa 10cm, računao sam, izašlo bi me preko 500 € mesečno, jedino da radim negde, moram jos da se odlucim

• +1
Reactions: Bitch, ItsOver.com and Deleted member 4563
17, ali ne znam koliko cu izrasti od toga, recimo da koristim @Extra Chromosome stack, bio bih zadovoljan tek sa 10cm, računao sam, izašlo bi me preko 500 € mesečno, jedino da radim negde, moram jos da se odlucim
Bolje sad,posle nećeš ništa moći da promeniš.Danas sve vidjam visoke majmune po 6'2 na svakih korak u Bg,jebem ti zemlju i prokletstvo.

• +1
  • So Sad
Bolje sad,posle nećeš ništa moći da promeniš.Danas sve vidjam visoke majmune po 6'2 na svakih korak u Bg,jebem ti zemlju i prokletstvo.
Trebam jos naći sajt koji ne naplaćuje postarinu, jer sajt sto sam poslao gore nema letrozol, MSM, sam-e, glukozamin i drugo..

• +1
Reactions: Bitch, Deleted member 2968 and ItsOver.com
serbs?
I can semi understand you

Dosta Sarmova je fejk danas
Alo definitivno cu pitati

• +1
Reactions: Deleted member 2968 and ItsOver.com
everything on their site seems like trash from Magnus Pharmeceuticals, an Indian company that claims a Cell Bio. Prof. from Harvard is their CEO, even though this information is nowhere to be found on his business-related accounts lmao.

Users who are viewing this thread

Back