gofer
gofr
Bylem juz raz u dermatologa i kazal mi przestac brac kreatyne i mowila ze to od tego mam trądzik

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

No to na początku sobie spróbuj przestań brać tą kreatyne albo zmniejsz dafke (przez np tydzień) jak nie zadziała pójdz jeszcze raz do dermatologa powiedz że przestałeś brać ale nic się nie zmieniło. Może da ci izotek ale z tego co mi wiadomo izotek pogarsza stan psychiczny.Bylem juz raz u dermatologa i kazal mi przestac brac kreatyne i mowila ze to od tego mam trądzik![]()
Zobacz czy ci coś dojdzie z indiamartuBylem juz raz u dermatologa i kazal mi przestac brac kreatyne i mowila ze to od tego mam trądzik![]()
Nie bo zapierdolą ci leki i stracisz kasęBylem juz raz u dermatologa i kazal mi przestac brac kreatyne i mowila ze to od tego mam trądzik![]()
Bardzo łatwo jest uzyskać receptę na izotek. Niektórzy dermatolodzy przepiszą go w zasadzie od razu, inni bawią się w inne pigułki i maści. Polecam ci iść do nowego dermatologa i powiedzieć, że nic nie pomaga od dłuższego czasu, próbowałeś tego i owego, a rezultatów brak. Mają izotek za ostateczność. Tylko przemyśl czy nie przeszkadza Ci lekki/umiarkowany ból kręgosłupa (gwarantowane) albo potencjalny obniżony nastrój i inne skutki uboczne. Nie baw się w zamawianie niesprawdzonych leków bo Cię zmiecie z planszy lub tak jak kolega powyżej napisał zajebią kasę.Bylem juz raz u dermatologa i kazal mi przestac brac kreatyne i mowila ze to od tego mam trądzik![]()