Rate me w/o lens distortion (13,5'5)

I get laughed at very often because of my looks
i really doubt that, you're mtn and you're okay right now, just focus on diet since you're still young

• +1
Reactions: hopecel
Ruzan sam. Zato sam na forumu.
izgledas kao i sve ostale kidare, nisi ruzan

mozda ti jedino frizura izgleda goofy ali sve u svemu, nisi subhuman kakav sam ja bio u tvojim godinama

• +1
Reactions: shogrim and bsabsa777
i really doubt that, you're mtn and you're okay right now, just focus on diet since you're still young
MIght not be because of my looks but almost every day they are laughing at me while im doing nothing so i really dont know what else it could be

MIght not be because of my looks but almost every day they are laughing at me while im doing nothing so i really dont know what else it could be
Njihov 13 godisnji low iq mozak eto

• +1
Reactions: akz and hopecel
samo obrij te brčiče fino i spreman si da slayas stacies😜😜
Spremam sa da slejam bre kurac. Pogledaj mi drugi thread di iam sliku side profila brate ogromni overbite iam

Spremam sa da slejam bre kurac. Pogledaj mi drugi thread di iam sliku side profila brate ogromni overbite iam
Samo pusti vremenu da odradi svoje cmon prosjecan si za svoje godine nisi ruzan samo jako

• +1
ti si jos u pubertetu tako da mozes ascendati ima nade za tebe

• +1
Reactions: bsabsa777
nigga popravi haircut i cekaj da odrastes malo

• +1
Samo pusti vremenu da odradi svoje cmon prosjecan si za svoje godine nisi ruzan samo jako

ti si jos u pubertetu tako da mozes ascendati ima nade za tebe
Pa pokusavam jest balansirano i spavat na ledzima da si ne sjebem facu. Za ostalo sam i mislio pustit pubertetu al brate ispod proseka sam sigurno

nigga popravi haircut i cekaj da odrastes malo
Jebovas isus vise svi mi kazu da promenim haircut al nekazu u sta. Neznam sta bi mi stajalo. Ponavljam iam ogromno celo

• +1
Reactions: fluxx
Pa pokusavam jest balansirano i spavat na ledzima da si ne sjebem facu. Za ostalo sam i mislio pustit pubertetu al brate ispod proseka sam sigurno
prosecan 13-godisnjak si

• +1
  • JFL
  • +1
Jebovas isus vise svi mi kazu da promenim haircut al nekazu u sta. Neznam sta bi mi stajalo. Ponavljam iam ogromno celo
samo pusti kosu i reci frizeru da samo koristi makaze, idi kod neke zenske one su ti bolje sa makazama

• +1
Reactions: bsabsa777 and hopecel
samo pusti kosu i reci frizeru da samo koristi makaze, idi kod neke zenske one su ti bolje sa makazama
kod debele milene za 2e

• JFL
  • +1
Reactions: akz, hopecel and fluxx
ti si facom prosjecan, jedino nzm koliko si visinom prosjecan za svoj uzrast ali ima vremena da jos narastes
pusti kosu onako kao SyrianPsycho

• +1
Reactions: bsabsa777 and fluxx
ti si facom prosjecan, jedino nzm koliko si visinom prosjecan za svoj uzrast ali ima vremena da jos narastes

pusti kosu onako kao SyrianPsycho
da fr pasalo bi mu to na njegovu facu tbh

• +1
Zasad sam oke sa visinom nako taman izmedzu svih ostalih u razredu al cale mi je peako 173 samo se nadam da izvucen gene dedine koji je 185 to mije jedini spas stim da mi je keva 162.

• +1
gle sad si bloated al si mlad, ja sam bukv pre godinu dana (sad imam 16) bio uzasno bloated i bas ruzan. i samo su mi odjednom iskocili zygos i jawline. ima nade

• +1
Reactions: bsabsa777 and hopecel
gle sad si bloated al si mlad, ja sam bukv pre godinu dana (sad imam 16) bio uzasno bloated i bas ruzan. i samo su mi odjednom iskocili zygos i jawline. ima nade
nikad nije overr

• +1
  • Hmm...
da fr pasalo bi mu to na njegovu facu tbh
da i msm da bi trebao vjezbati jer izgleda malo buckasto :forcedsmile::forcedsmile:
Zasad sam oke sa visinom nako taman izmedzu svih ostalih u razredu al cale mi je peako 173 samo se nadam da izvucen gene dedine koji je 185 to mije jedini spas stim da mi je keva 162.
gledaj da jedes sto vise mesa i jaja i da konzumiras mlijecne proizvode

nikad nije overr
ja kad sam bio njegovih godina bio sam giga-subhuman, sad sam subhuman-lite

ja sam poceo ascendati tek sa 17-18 godina a sad mi je 21

• JFL
pa msm nekad i jeste al kao vecina ljudi moze da stigne do nekog nivoa da moze da pulla
Da bar neku sub5 ribicu kkav god dasi

• JFL
  • +1
Reactions: akz, fluxx and hopecel
  • +1
Reactions: bsabsa777 and fluxx
Mislio sam zapravo otic na buzz za leto al brate oreveliko celo
nahh jedino ako hoces gaser appeal al tebi to nebi stajalo, veruj mi samo pusti kosi ne sisaj se 2 meseca i onda odi kod frizera i reci nes malo da ti skrati makazama i to je to

• +1
da i msm da bi trebao vjezbati jer izgleda malo buckasto :forcedsmile::forcedsmile:

gledaj da jedes sto vise mesa i jaja i da konzumiras mlijecne proizvode
Jedem svaki dan jaja i mleko. Dosta cesto i piletinu (belo meso) ne ona panirana sranja. Vezbam svaki dan al dosta malo uradim 20 uskih sklekova 2x10 i toje to. Mislio sam uzet sipku za zgibove i utege. Nisam tolko debel puno deblje izgledam nego sto jesam. Gornji deo stomaka mi nije uooste debel al imam malo sala u donjem delu stomaka

• +1
Ja sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.

• +1
  • JFL
Reactions: shogrim, hopecel and fluxx
zaboravi na buzz ako nisi gaser/popularan/napucan
Delomicno jesam popularan i delomicno jesam gaser. Do sad sam imo french crop sa fejdom ali na slici se nevidi bas jer mi masna kosa bila inace bude bolje

• +1
Jedem svaki dan jaja i mleko. Dosta cesto i piletinu (belo meso) ne ona panirana sranja. Vezbam svaki dan al dosta malo uradim 20 uskih sklekova 2x10 i toje to. Mislio sam uzet sipku za zgibove i utege. Nisam tolko debel puno deblje izgledam nego sto jesam. Gornji deo stomaka mi nije uooste debel al imam malo sala u donjem delu stomaka
kapiram te, gle sipka u kuci ti je najjaca stvar, ja sam sa 85kg pre nego sto sam uzeo sipku kuci mogo 3 zgiba, a onda kad sam kupio i radio svaki dan po 2 kad prodjem ispod sipke sad mogu 15

Ja sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.
Nemam drustvo lice

• JFL
nemoj pusti kosi kosto tije reko @hopecel
paznju od zenskih sam poceo dobivati tek nakon sto sam pustio kosu :blackpill::blackpill: buzz nije za svakoga
gledaj da treniras nesto ako mozes, mozda fudbal ili kosarku

• +1
Reactions: fluxx
realno, samo budi nt i barem kao mtn

nahh jedino ako hoces gaser appeal al tebi to nebi stajalo, veruj mi samo pusti kosi ne sisaj se 2 meseca i onda odi kod frizera i reci nes malo da ti skrati makazama i to je to
Ovo leto cu onda pustit taman dok je raspust

paznju od zenskih sam poceo dobivati tek nakon sto sam pustio kosu :blackpill::blackpill: buzz nije za svakoga

gledaj da treniras nesto ako mozes, mozda fudbal ili kosarku
ja kad sam bio buzz bio sam biggest sub5 hahahaha buzz fr nije za sve ljudi to moraju jednom upamtit

• +1