cursedbyt50
I 💗 Colored Contacts
i really doubt that, you're mtn and you're okay right now, just focus on diet since you're still youngI get laughed at very often because of my looks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
i really doubt that, you're mtn and you're okay right now, just focus on diet since you're still youngI get laughed at very often because of my looks
izgledas kao i sve ostale kidare, nisi ruzanRuzan sam. Zato sam na forumu.
shutup cekaj da te fino zahvati pubertetLice vidljivo sam ispod prosecnog izgleda
MIght not be because of my looks but almost every day they are laughing at me while im doing nothing so i really dont know what else it could bei really doubt that, you're mtn and you're okay right now, just focus on diet since you're still young
samo obrij te brčiče fino i spreman si da slayas staciesI get laughed at very often because of my looks
Njihov 13 godisnji low iq mozak etoMIght not be because of my looks but almost every day they are laughing at me while im doing nothing so i really dont know what else it could be
Spremam sa da slejam bre kurac. Pogledaj mi drugi thread di iam sliku side profila brate ogromni overbite iamsamo obrij te brčiče fino i spreman si da slayas stacies
Samo pusti vremenu da odradi svoje cmon prosjecan si za svoje godine nisi ruzan samo jakoSpremam sa da slejam bre kurac. Pogledaj mi drugi thread di iam sliku side profila brate ogromni overbite iam
ti si jos u pubertetu tako da mozes ascendati ima nade za tebeSpremam sa da slejam bre kurac. Pogledaj mi drugi thread di iam sliku side profila brate ogromni overbite iam
@fluxxSpremam sa da slejam bre kurac. Pogledaj mi drugi thread di iam sliku side profila brate ogromni overbite iam
Its not overrrti si jos u pubertetu tako da mozes ascendati ima nade za tebe
i nek obrije brčičenigga popravi haircut i cekaj da odrastes malo
ne seri i ti si nasti si jos u pubertetu tako da mozes ascendati ima nade za tebe
vodane seri i ti si nas
Samo pusti vremenu da odradi svoje cmon prosjecan si za svoje godine nisi ruzan samo jako
Pa pokusavam jest balansirano i spavat na ledzima da si ne sjebem facu. Za ostalo sam i mislio pustit pubertetu al brate ispod proseka sam sigurnoti si jos u pubertetu tako da mozes ascendati ima nade za tebe
Jebovas isus vise svi mi kazu da promenim haircut al nekazu u sta. Neznam sta bi mi stajalo. Ponavljam iam ogromno celonigga popravi haircut i cekaj da odrastes malo
Ocu.i nek obrije brčiče
prosecan 13-godisnjak siPa pokusavam jest balansirano i spavat na ledzima da si ne sjebem facu. Za ostalo sam i mislio pustit pubertetu al brate ispod proseka sam sigurno
nulica finoJebovas isus vise svi mi kazu da promenim haircut al nekazu u sta. Neznam sta bi mi stajalo. Ponavljam iam ogromno celo
samo pusti kosu i reci frizeru da samo koristi makaze, idi kod neke zenske one su ti bolje sa makazamaJebovas isus vise svi mi kazu da promenim haircut al nekazu u sta. Neznam sta bi mi stajalo. Ponavljam iam ogromno celo
kod debele milene za 2esamo pusti kosu i reci frizeru da samo koristi makaze, idi kod neke zenske one su ti bolje sa makazama
ja idem kod debele dragane i dobro me sisakod debele milene za 2e
voli.ja idem kod debele dragane i dobro me sisa
ti si facom prosjecan, jedino nzm koliko si visinom prosjecan za svoj uzrast ali ima vremena da jos narastesPa pokusavam jest balansirano i spavat na ledzima da si ne sjebem facu. Za ostalo sam i mislio pustit pubertetu al brate ispod proseka sam sigurno
pusti kosu onako kao SyrianPsychoJebovas isus vise svi mi kazu da promenim haircut al nekazu u sta. Neznam sta bi mi stajalo. Ponavljam iam ogromno celo
da fr pasalo bi mu to na njegovu facu tbhti si facom prosjecan, jedino nzm koliko si visinom prosjecan za svoj uzrast ali ima vremena da jos narastes
pusti kosu onako kao SyrianPsycho
Zasad sam oke sa visinom nako taman izmedzu svih ostalih u razredu al cale mi je peako 173 samo se nadam da izvucen gene dedine koji je 185 to mije jedini spas stim da mi je keva 162.ti si facom prosjecan, jedino nzm koliko si visinom prosjecan za svoj uzrast ali ima vremena da jos narastes
nikad nije overrgle sad si bloated al si mlad, ja sam bukv pre godinu dana (sad imam 16) bio uzasno bloated i bas ruzan. i samo su mi odjednom iskocili zygos i jawline. ima nade
da i msm da bi trebao vjezbati jer izgleda malo buckastoda fr pasalo bi mu to na njegovu facu tbh
gledaj da jedes sto vise mesa i jaja i da konzumiras mlijecne proizvodeZasad sam oke sa visinom nako taman izmedzu svih ostalih u razredu al cale mi je peako 173 samo se nadam da izvucen gene dedine koji je 185 to mije jedini spas stim da mi je keva 162.
pa msm nekad i jeste al kao vecina ljudi moze da stigne do nekog nivoa da moze da pullanikad nije overr
Mislio sam zapravo otic na buzz za leto al brate oreveliko celonulica fino
ja kad sam bio njegovih godina bio sam giga-subhuman, sad sam subhuman-litenikad nije overr
Da bar neku sub5 ribicu kkav god dasipa msm nekad i jeste al kao vecina ljudi moze da stigne do nekog nivoa da moze da pulla
zaboravi na buzz ako nisi gaser/popularan/napucanMislio sam zapravo otic na buzz za leto al brate oreveliko celo
nemoj pusti kosi kosto tije reko @hopecelMislio sam zapravo otic na buzz za leto al brate oreveliko celo
nahh jedino ako hoces gaser appeal al tebi to nebi stajalo, veruj mi samo pusti kosi ne sisaj se 2 meseca i onda odi kod frizera i reci nes malo da ti skrati makazama i to je toMislio sam zapravo otic na buzz za leto al brate oreveliko celo
da e bas takozaboravi na buzz ako nisi gaser/popularan/napucan
bas takozaboravi na buzz ako nisi gaser/popularan/napucan
Jedem svaki dan jaja i mleko. Dosta cesto i piletinu (belo meso) ne ona panirana sranja. Vezbam svaki dan al dosta malo uradim 20 uskih sklekova 2x10 i toje to. Mislio sam uzet sipku za zgibove i utege. Nisam tolko debel puno deblje izgledam nego sto jesam. Gornji deo stomaka mi nije uooste debel al imam malo sala u donjem delu stomakada i msm da bi trebao vjezbati jer izgleda malo buckasto
gledaj da jedes sto vise mesa i jaja i da konzumiras mlijecne proizvode
Delomicno jesam popularan i delomicno jesam gaser. Do sad sam imo french crop sa fejdom ali na slici se nevidi bas jer mi masna kosa bila inace bude boljezaboravi na buzz ako nisi gaser/popularan/napucan
kapiram te, gle sipka u kuci ti je najjaca stvar, ja sam sa 85kg pre nego sto sam uzeo sipku kuci mogo 3 zgiba, a onda kad sam kupio i radio svaki dan po 2 kad prodjem ispod sipke sad mogu 15Jedem svaki dan jaja i mleko. Dosta cesto i piletinu (belo meso) ne ona panirana sranja. Vezbam svaki dan al dosta malo uradim 20 uskih sklekova 2x10 i toje to. Mislio sam uzet sipku za zgibove i utege. Nisam tolko debel puno deblje izgledam nego sto jesam. Gornji deo stomaka mi nije uooste debel al imam malo sala u donjem delu stomaka
Nemam drustvo liceJa sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.
paznju od zenskih sam poceo dobivati tek nakon sto sam pustio kosu buzz nije za svakoganemoj pusti kosi kosto tije reko @hopecel
gledaj da treniras nesto ako mozes, mozda fudbal ili kosarkuJedem svaki dan jaja i mleko. Dosta cesto i piletinu (belo meso) ne ona panirana sranja. Vezbam svaki dan al dosta malo uradim 20 uskih sklekova 2x10 i toje to. Mislio sam uzet sipku za zgibove i utege. Nisam tolko debel puno deblje izgledam nego sto jesam. Gornji deo stomaka mi nije uooste debel al imam malo sala u donjem delu stomaka
realno, samo budi nt i barem kao mtnJa sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.
istopaznju od zenskih sam poceo dobivati tek nakon sto sam pustio kosu buzz nije za svakoga
Ovo leto cu onda pustit taman dok je raspustnahh jedino ako hoces gaser appeal al tebi to nebi stajalo, veruj mi samo pusti kosi ne sisaj se 2 meseca i onda odi kod frizera i reci nes malo da ti skrati makazama i to je to
sad pustaj odma kreni do leta ce ti biti topOvo leto cu onda pustit taman dok je raspust
ja kad sam bio buzz bio sam biggest sub5 hahahaha buzz fr nije za sve ljudi to moraju jednom upamtitpaznju od zenskih sam poceo dobivati tek nakon sto sam pustio kosu buzz nije za svakoga
gledaj da treniras nesto ako mozes, mozda fudbal ili kosarku