Rate me w/o lens distortion (13,5'5)

druze imas jos dosta vremena ne brini se, lagano ces veruj mi. evo ja imam 16 i nikad nisam imao ribu, jeste da ja malo kasnim al kao idalje sam chill. doci ce vreme za sve
Ne zelim ja ribu ja samo zelim imat confidence da mogu potencijalno pricat sa zenama

Pa ne znaju da sam cudan. U skoli imam ko drugi zivot. Ne znaju nista o meni. Njima predstavljam samo hajlajtove koje znam da ce im se svidit.
to ti je dobro, mene su kao malog zajebavali u sk sto sam bio debeli majmun i nisam smeo da pricam u skoli uopste. ti bas imas confidence u skoli

• +1
Reactions: bsabsa777
Ne zelim ja ribu ja samo zelim imat confidence da mogu potencijalno pricat sa zenama
Pa samo dodji pridji joj reci joj nesto nece te pojest mozda joj budes kul lik i to

• +1
Reactions: akz and fluxx
to ti je dobro, mene su kao malog zajebavali u sk sto sam bio debeli majmun i nisam smeo da pricam u skoli uopste. ti bas imas confidence u skoli
Neam confidence bas. Mislim nako iam grupu svoju s kojom pricam i onda potencijalno nekad i sa ostalima iz drugih razreda al vecinom drzim sebi

Neam confidence bas. Mislim nako iam grupu svoju s kojom pricam i onda potencijalno nekad i sa ostalima iz drugih razreda al vecinom drzim sebi
pa eto ja nisam ni to imao tek do sad kad sam "ascendao"

• +1
Pa samo dodji pridji joj reci joj nesto nece te pojest mozda joj budes kul lik i to
Jebote led kazem ti da nemogu. Probo sam. Dosla nam je nova u razred i probo sam pricat snjom uspio sam progovirit jedno pitanje ali nemogu je gledat. Bukv nemogu uvek mi skrene pogled negde

slusaj razumi da nemozes nista izgubit i ako se slucajno osramotis ljudi ce zaboravit za 20 minuta bukvalno

• +1
Reactions: akz and fluxx
Jebote led kazem ti da nemogu. Probo sam. Dosla nam je nova u razred i probo sam pricat snjom uspio sam progovirit jedno pitanje ali nemogu je gledat. Bukv nemogu uvek mi skrene pogled negde
lock in😎

• +1
Reactions: akz
brate sa 13 godina i ne moras iskreno, samo probaj da popravis svoj look i veruj mi sve ce ti doci godinama.

• +1
Ngl ja kad sam imao 13, nisu me zanimale ''devojke'' iz razreda ni 2%

• Love it
Reactions: fluxx
  • +1
Reactions: Panzram, kradembakar, bsabsa777 and 1 other person
slusaj razumi da nemozes nista izgubit i ako se slucajno osramotis ljudi ce zaboravit za 20 minuta bukvalno
Ma boli me kurac ako se osramotim nego ti kazem da jednostavmo nemogu pricat sa ljudima bez da zurim u pod

Ngl ja kad sam imao 13, nisu me zanimale ''devojke'' iz razreda ni 2%
Pa ni mene jedino ova nova sto je dosla al kontam da ce me proc interes kad je bolje upoznam

Ma boli me kurac ako se osramotim nego ti kazem da jednostavmo nemogu pricat sa ljudima bez da zurim u pod
nez brate samo radi na tome neznam sta reci

• +1
Reactions: akz
pusti kosu onako kao SyrianPsycho
mislim da mi nebi to stajalo. Faca mi je 1.5 puta veca od cela otprilike. Celo mi je nako 10cm(od kose do obrva) a faca 15(od obrva do kraja brade)

• JFL
Reactions: hopecel
mislim da mi nebi to stajalo. Faca mi je 1.5 puta veca od cela otprilike. Celo mi je nako 10cm(od kose do obrva) a faca 15(od obrva do kraja brade)
Sad sam gledo celo mi je duljine ko od obrva do gornje usne

i kakve to ima veze?? :lul::lul::lul: joj mali nista ne slusas, ti sve na svoju ruku

i kakve to ima veze?? :lul::lul::lul: joj mali nista ne slusas, ti sve na svoju ruku
Lice njemu se vidi celo celo ti mislis da bi mi dobro stajala kosa koja mi pokazuje celo kad imam tolko

• JFL
Reactions: hopecel
Lice njemu se vidi celo celo ti mislis da bi mi dobro stajala kosa koja mi pokazuje celo kad imam tolko
dao sam samo primjer, ne moras imati identicnu frizuru kao on al mozes nesto slicno onome

• +1
Reactions: kradembakar
Im actually not that short for my age but i rpolly wont grow much since my dads peak was 5'7. Everyone in my class is between 5'4 and 5'6. (Some even 5'3)
nigga is 11