bsabsa777
BSA777
good boyOvo leto cu onda pustit taman dok je raspust
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
good boyOvo leto cu onda pustit taman dok je raspust
long hair mogs, ja sam bio sub5 sa short hair (mada jesam i bio fat i bloated al kao)ja kad sam bio buzz bio sam biggest sub5 hahahaha buzz fr nije za sve ljudi to moraju jednom upamtit
NIsam ti ja za treniranje. Pre sam treniro svasta sad neam motivacije ustat se iz kreveta ujtro blejim tri sata na fonu pre nego sto se ustanem (ustanem se samo jer moram pisat). Jos gori sam socijalno pa probavanje sportova gde neznam nikog nije uopste zamene. Trebo sam krenit sa drugom u teretanu al me odjebo. Mozda probam kickbox jer znam par ljudi koji treniraju pa bi mogli zajednopaznju od zenskih sam poceo dobivati tek nakon sto sam pustio kosu buzz nije za svakoga
gledaj da treniras nesto ako mozes, mozda fudbal ili kosarku
i ti si nas jel vidio sam te neki dan u threadu kad si spomenuo dasi bio na methu i heroinuJa sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.
Imas lik 13 godina. Jel ocekujes da izgledas ko male model ili sta? Naravno da nemas jawline i zygos neke jake to ce doci. Imas simetriju i ok je sve. Ovaj forum ce te unistiti nacisto veruj mi.Nemam drustvo lice
nije ti to dobro napravi nesto od sebe mislim da tebe ne ismijavaju zato jer si ruzan jer zato jer nisi bas NTNIsam ti ja za treniranje. Pre sam treniro svasta sad neam motivacije ustat se iz kreveta ujtro blejim tri sata na fonu pre nego sto se ustanem (ustanem se samo jer moram pisat). Jos gori sam socijalno pa probavanje sportova gde neznam nikog nije uopste zamene. Trebo sam krenit sa drugom u teretanu al me odjebo. Mozda probam kickbox jer znam par ljudi koji treniraju pa bi mogli zajedno
Necu brate sad pustat izgledacy ko retard kad budem u skolu isosad pustaj odma kreni do leta ce ti biti top
brate ja da sam saznao za blackpill sa 15 odavno bih ascendao al danas ti vecina djece zna za ova sranja jer je blackpill mainstream na TikTokuJa sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.
nzm ionako bih ti preporucio da pustis kosu, bolje ces izgledati 100%Delomicno jesam popularan i delomicno jesam gaser. Do sad sam imo french crop sa fejdom ali na slici se nevidi bas jer mi masna kosa bila inace bude bolje
- jesam popularanNemam drustvo lice
jesi jebo onu posleImas lik 13 godina. Jel ocekujes da izgledas ko male model ili sta? Naravno da nemas jawline i zygos neke jake to ce doci. Imas simetriju i ok je sve. Ovaj forum ce te unistiti nacisto veruj mi.
Ma na spidu i heroinu da al ajd za niih kazem met da zvuci zanimljivije. Cepo sam to govno par godina i batalio kad je drug jedan otiso na dugu robiju.i ti si nas jel vidio sam te neki dan u threadu kad si spomenuo dasi bio na methu i heroinu
dobar si brate svaka ti castMa na spidu i heroinu da al ajd za niih kazem met da zvuci zanimljivije. Cepo sam to govno par godina i batalio kad je drug jedan otiso na dugu robiju.
Ne. Ne ocekujem da budem lep uopste. Nisam planiro nikakvo looksmaxxanje osim dijete i ostalo ostavit pubertetu.Imas lik 13 godina. Jel ocekujes da izgledas ko male model ili sta? Naravno da nemas jawline i zygos neke jake to ce doci. Imas simetriju i ok je sve. Ovaj forum ce te unistiti nacisto veruj mi.
Ma nisam bre nemam kola svoja prodao sam. Brt nemam nista sad kako treba ni patike valjane nezaposlen dugo. Tek nadjoh posao kao viljuskarista pa malo da stanem na noge.jesi jebo onu posle
Uhh. Neznam kako da objasnim. Iam kao drugare u skoli al izvan toga sam luzerbrate ja da sam saznao za blackpill sa 15 odavno bih ascendao al danas ti vecina djece zna za ova sranja jer je blackpill mainstream na TikToku
nzm ionako bih ti preporucio da pustis kosu, bolje ces izgledati 100%
- jesam popularan
- nemam drustvo
pa ko koga zajebava?
aj realno mogao si neku narkomanku naci da se ne lazemo gudranje je NTMa na spidu i heroinu da al ajd za niih kazem met da zvuci zanimljivije. Cepo sam to govno par godina i batalio kad je drug jedan otiso na dugu robiju.
polako brate bit ce bolje samo polako al ozbiljnoMa nisam bre nemam kola svoja prodao sam. Brt nemam nista sad kako treba ni patike valjane nezaposlen dugo. Tek nadjoh posao kao viljuskarista pa malo da stanem na noge.
apsolutnonije ti to dobro napravi nesto od sebe mislim da tebe ne ismijavaju zato jer si ruzan jer zato jer nisi bas NT
Jesam ladno al ti neznas brate u kakvom sam ja bio kurcu mentalnom da mi picka na kraj pameti nije bila. Jeste NT al kmas mnogo cudaka i mentalno obolelih u tom svetu. Ds i vutra je NT. Dop je dno dna.aj realno mogao si neku narkomanku naci da se ne lazemo gudranje je NT
kako da znam jesam ntnije ti to dobro napravi nesto od sebe mislim da tebe ne ismijavaju zato jer si ruzan jer zato jer nisi bas NT
aj@bsabsa777 gle dm
pa msm ako si ovde vrv nisi ntkako da znam jesam nt
ma brate samo da si se oporavio dop je sranjeJesam ladno al ti neznas brate u kakvom sam ja bio kurcu mentalnom da mi picka na kraj pameti nije bila. Jeste NT al kmas mnogo cudaka i mentalno obolelih u tom svetu. Ds i vutra je NT. Dop je dno dna.
Ma nema to veze laganopa msm ako si ovde vrv nisi nt
ja nisam nes nt al rekao bi da ne izgledam lose, druzim se sa par ljudi i tjt nisam neki gaser al ide mi kaoMa nema to veze lagano
Veruj da sam jedini od te ekipe sto je batalio. Msm cepo sam dve god nije lako al mi se zgadilo. Najgore je sto nisam krao a druzio sa se s tim tipovima i sad imam tu reputaciju da sam lopov, narkoman itd.ma brate samo da si se oporavio dop je sranje
Brate nemoj da ti ovi pederi zapadni truju mozak ok izgledas veruj mi. Ima jedan babyface lik iz mog mesta 175 cm dal ima a lik slaya znas kakve klinke.Ma nema to veze lagano
ma odma te povezuju i to vidi se dasi pametniji neko vecina sto se pucaju dopom pa si zato mogo batalit i nisi kraoVeruj da sam jedini od te ekipe sto je batalio. Msm cepo sam dve god nije lako al mi se zgadilo. Najgore je sto nisam krao a druzio sa se s tim tipovima i sad imam tu reputaciju da sam lopov, narkoman itd.
moze recap plsVeruj da sam jedini od te ekipe sto je batalio. Msm cepo sam dve god nije lako al mi se zgadilo. Najgore je sto nisam krao a druzio sa se s tim tipovima i sad imam tu reputaciju da sam lopov, narkoman itd.
Ma sta oni znaju kad su ovde 24/7 nikad vani da vide real worldBrate nemoj da ti ovi pederi zapadni truju mozak ok izgledas veruj mi. Ima jedan babyface lik iz mog mesta 175 cm dal ima a lik slaya znas kakve klinke.
Ma brate neznam vise stamije vidim debele veprine da slejaju vise odmeneBrate nemoj da ti ovi pederi zapadni truju mozak ok izgledas veruj mi. Ima jedan babyface lik iz mog mesta 175 cm dal ima a lik slaya znas kakve klinke.
pa pazi jesu upravu donekle, neces uzivo cesto videti neke ruzne likove da pullaju, ali ovaj lik nije ruzan opste samo je mladBrate nemoj da ti ovi pederi zapadni truju mozak ok izgledas veruj mi. Ima jedan babyface lik iz mog mesta 175 cm dal ima a lik slaya znas kakve klinke.
mozda jer su nt i vise confident nego tiMa brate neznam vise stamije vidim debele veprine da slejaju vise odmene
Pa popularan sam u skolu jer sam laznu reputaciju izgradio al nako uzivo sam dosta cudanja nisam nes nt al rekao bi da ne izgledam lose, druzim se sa par ljudi i tjt nisam neki gaser al ide mi kao
ne moras da budes kao oni popularni
kako mislis objasniPa popularan sam u skolu jer sam laznu reputaciju izgradio al nako uzivo sam dosta cudan
Umre mi cale s 18 god od sloga na moje oci. Sjebem se totalno. Pokusam u manastir da odem. Postio imo 50 kg oboleo kosa i brada mi otpadali derealizacije depersonalizacije strah od pakla noce more kako cale gori u paklu itd. Religiozna sizofrenija. Batalim. Na ulici predjem da sve gude da ublazim bol. Sjebem zube. Totalno izgubim samopozdanje i volju za zivotom. Drug ode u zatvor i batalim gudru al sam u nekom limbu od tad.moze recap pls
Da ali nema smisla. Nejasno mi je kako te veprine mogu imat tolko confidence. Ja nemogu pogkedat zenu. Otkud njima to. Imo sam vepra debelog u razredu lik menjo ribu svaki tjedan. Bio debel. Jako losa higijena malo para i smrdio. KAKO to moze imat ribu ja nemozda jer su nt i vise confident nego ti
Sta da objasnim?kako mislis objasni
Jesu donekle al.preteruju. Ako nisi MM ubij se po njima.pa pazi jesu upravu donekle, neces uzivo cesto videti neke ruzne likove da pullaju, ali ovaj lik nije ruzan opste samo je mlad
treba mu vremena da poraste malo da mu se lice izdefinise ima sanse sigurno ima dobar harmony
samo pristupi zeni nemas nista za izgubit i nije cope to sad fr jer uopste nisi ruzan za svoje godineDa ali nema smisla. Nejasno mi je kako te veprine mogu imat tolko confidence. Ja nemogu pogkedat zenu. Otkud njima to. Imo sam vepra debelog u razredu lik menjo ribu svaki tjedan. Bio debel. Jako losa higijena malo para i smrdio. KAKO to moze imat ribu ja ne
imam i ja jednog druga koji je debeo a ima neku dobru ribu, al kao lik je veoma smesan i zanimljiv ono sprnja lik potpuno najjaciDa ali nema smisla. Nejasno mi je kako te veprine mogu imat tolko confidence. Ja nemogu pogkedat zenu. Otkud njima to. Imo sam vepra debelog u razredu lik menjo ribu svaki tjedan. Bio debel. Jako losa higijena malo para i smrdio. KAKO to moze imat ribu ja ne
ma nemaju pojma kad 70% foruma nije vidjelo suncaJesu donekle al.preteruju. Ako nisi MM ubij se po njima.
da e to imam i ja takav primerimam i ja jednog druga koji je debeo a ima neku dobru ribu, al kao lik je veoma smesan i zanimljiv ono sprnja lik potpuno najjaci
mozda jeste delom personality ali ja isk mislim najlaksi nacin da izgradis confidence je da izgradis svoj look
pa kako si cudan, a popularanSta da objasnim?
Brate nemogu. Da pristupim zeni i mozda uspijem rec nesto nebi ju mogo gledat dok joj to govorim. Nemogu pogledat zene iz razreda koje znam 7 godina (neke i duze)samo pristupi zeni nemas nista za izgubit i nije cope to sad fr jer uopste nisi ruzan za svoje godine
a vecinom je postao troll sad, al kao neko ko nije experianced bi to video i stvarno se ubioJesu donekle al.preteruju. Ako nisi MM ubij se po njima.
druze imas jos dosta vremena ne brini se, lagano ces veruj mi. evo ja imam 16 i nikad nisam imao ribu, jeste da ja malo kasnim al kao idalje sam chill. doci ce vreme za sveBrate nemogu. Da pristupim zeni i mozda uspijem rec nesto nebi ju mogo gledat dok joj to govorim. Nemogu pogledat zene iz razreda koje znam 7 godina (neke i duze)
Pa ne znaju da sam cudan. U skoli imam ko drugi zivot. Ne znaju nista o meni. Njima predstavljam samo hajlajtove koje znam da ce im se svidit.pa kako si cudan, a popularan
Zene iz razreda ti imaju 13 godina , opusti se debiluBrate nemogu. Da pristupim zeni i mozda uspijem rec nesto nebi ju mogo gledat dok joj to govorim. Nemogu pogledat zene iz razreda koje znam 7 godina (neke i duze)