Rate me w/o lens distortion (13,5'5)

ja kad sam bio buzz bio sam biggest sub5 hahahaha buzz fr nije za sve ljudi to moraju jednom upamtit
long hair mogs, ja sam bio sub5 sa short hair (mada jesam i bio fat i bloated al kao)

• +1
Reactions: hopecel and bsabsa777
paznju od zenskih sam poceo dobivati tek nakon sto sam pustio kosu :blackpill::blackpill: buzz nije za svakoga

gledaj da treniras nesto ako mozes, mozda fudbal ili kosarku
NIsam ti ja za treniranje. Pre sam treniro svasta sad neam motivacije ustat se iz kreveta ujtro blejim tri sata na fonu pre nego sto se ustanem (ustanem se samo jer moram pisat). Jos gori sam socijalno pa probavanje sportova gde neznam nikog nije uopste zamene. Trebo sam krenit sa drugom u teretanu al me odjebo. Mozda probam kickbox jer znam par ljudi koji treniraju pa bi mogli zajedno

• So Sad
Reactions: hopecel
Ja sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.
i ti si nas jel vidio sam te neki dan u threadu kad si spomenuo dasi bio na methu i heroinu

• +1
Reactions: akz
Nemam drustvo lice
Imas lik 13 godina. Jel ocekujes da izgledas ko male model ili sta? Naravno da nemas jawline i zygos neke jake to ce doci. Imas simetriju i ok je sve. Ovaj forum ce te unistiti nacisto veruj mi.

• +1
Reactions: fluxx, hopecel and bsabsa777
NIsam ti ja za treniranje. Pre sam treniro svasta sad neam motivacije ustat se iz kreveta ujtro blejim tri sata na fonu pre nego sto se ustanem (ustanem se samo jer moram pisat). Jos gori sam socijalno pa probavanje sportova gde neznam nikog nije uopste zamene. Trebo sam krenit sa drugom u teretanu al me odjebo. Mozda probam kickbox jer znam par ljudi koji treniraju pa bi mogli zajedno
nije ti to dobro napravi nesto od sebe mislim da tebe ne ismijavaju zato jer si ruzan jer zato jer nisi bas NT

• +1
Reactions: akz and fluxx
Ja sam stari PUA hate nasao s 15 godina i sjebao me je dobro u mozak. Isto sam mislio kako sam ruzan. A kad pogledam slike bog ge jebo i nisam bio ruzan. Bataljuj ovaj sajt brate sto pre inace otices u kurac. Drzi se mewing, ishrana, san, vezba its idi napolje jebote s drustvom i bices ok.
brate ja da sam saznao za blackpill sa 15 odavno bih ascendao :forcedsmile::forcedsmile: al danas ti vecina djece zna za ova sranja jer je blackpill mainstream na TikToku
Delomicno jesam popularan i delomicno jesam gaser. Do sad sam imo french crop sa fejdom ali na slici se nevidi bas jer mi masna kosa bila inace bude bolje
nzm ionako bih ti preporucio da pustis kosu, bolje ces izgledati 100%
Nemam drustvo lice
- jesam popularan
- nemam drustvo

pa ko koga zajebava? :forcedsmile::forcedsmile::forcedsmile:

• +1
Reactions: bsabsa777
Imas lik 13 godina. Jel ocekujes da izgledas ko male model ili sta? Naravno da nemas jawline i zygos neke jake to ce doci. Imas simetriju i ok je sve. Ovaj forum ce te unistiti nacisto veruj mi.
jesi jebo onu posle

• +1
i ti si nas jel vidio sam te neki dan u threadu kad si spomenuo dasi bio na methu i heroinu
Ma na spidu i heroinu da al ajd za niih kazem met da zvuci zanimljivije. Cepo sam to govno par godina i batalio kad je drug jedan otiso na dugu robiju.

Ma na spidu i heroinu da al ajd za niih kazem met da zvuci zanimljivije. Cepo sam to govno par godina i batalio kad je drug jedan otiso na dugu robiju.
dobar si brate svaka ti cast

• +1
Ne. Ne ocekujem da budem lep uopste. Nisam planiro nikakvo looksmaxxanje osim dijete i ostalo ostavit pubertetu.

jesi jebo onu posle
Ma nisam bre nemam kola svoja prodao sam. Brt nemam nista sad kako treba ni patike valjane nezaposlen dugo. Tek nadjoh posao kao viljuskarista pa malo da stanem na noge.

• +1
brate ja da sam saznao za blackpill sa 15 odavno bih ascendao :forcedsmile::forcedsmile: al danas ti vecina djece zna za ova sranja jer je blackpill mainstream na TikToku

nzm ionako bih ti preporucio da pustis kosu, bolje ces izgledati 100%

- jesam popularan
- nemam drustvo

pa ko koga zajebava? :forcedsmile::forcedsmile::forcedsmile:
Uhh. Neznam kako da objasnim. Iam kao drugare u skoli al izvan toga sam luzer

• +1
Reactions: fluxx and hopecel
aj realno mogao si neku narkomanku naci da se ne lazemo :forcedsmile::forcedsmile: gudranje je NT

• +1
Reactions: Panzram and bsabsa777
Ma nisam bre nemam kola svoja prodao sam. Brt nemam nista sad kako treba ni patike valjane nezaposlen dugo. Tek nadjoh posao kao viljuskarista pa malo da stanem na noge.
polako brate bit ce bolje samo polako al ozbiljno

• +1
Reactions: akz and Panzram
aj realno mogao si neku narkomanku naci da se ne lazemo :forcedsmile::forcedsmile: gudranje je NT
Jesam ladno al ti neznas brate u kakvom sam ja bio kurcu mentalnom da mi picka na kraj pameti nije bila. Jeste NT al kmas mnogo cudaka i mentalno obolelih u tom svetu. Ds i vutra je NT. Dop je dno dna.

• +1
Reactions: hopecel and fluxx
@bsabsa777 gle dm

Jesam ladno al ti neznas brate u kakvom sam ja bio kurcu mentalnom da mi picka na kraj pameti nije bila. Jeste NT al kmas mnogo cudaka i mentalno obolelih u tom svetu. Ds i vutra je NT. Dop je dno dna.
ma brate samo da si se oporavio dop je sranje

• +1
Reactions: akz, Panzram and fluxx
Ma nema to veze lagano
ja nisam nes nt al rekao bi da ne izgledam lose, druzim se sa par ljudi i tjt nisam neki gaser al ide mi kao
ne moras da budes kao oni popularni

ma brate samo da si se oporavio dop je sranje
Veruj da sam jedini od te ekipe sto je batalio. Msm cepo sam dve god nije lako al mi se zgadilo. Najgore je sto nisam krao a druzio sa se s tim tipovima i sad imam tu reputaciju da sam lopov, narkoman itd.

Ma nema to veze lagano
Brate nemoj da ti ovi pederi zapadni truju mozak ok izgledas veruj mi. Ima jedan babyface lik iz mog mesta 175 cm dal ima a lik slaya znas kakve klinke.

• +1
Reactions: fluxx
Veruj da sam jedini od te ekipe sto je batalio. Msm cepo sam dve god nije lako al mi se zgadilo. Najgore je sto nisam krao a druzio sa se s tim tipovima i sad imam tu reputaciju da sam lopov, narkoman itd.
ma odma te povezuju i to vidi se dasi pametniji neko vecina sto se pucaju dopom pa si zato mogo batalit i nisi krao

• +1
moze recap pls:forcedsmile:

Brate nemoj da ti ovi pederi zapadni truju mozak ok izgledas veruj mi. Ima jedan babyface lik iz mog mesta 175 cm dal ima a lik slaya znas kakve klinke.
Ma sta oni znaju kad su ovde 24/7 nikad vani da vide real world

• +1
Ma brate neznam vise stamije vidim debele veprine da slejaju vise odmene

pa pazi jesu upravu donekle, neces uzivo cesto videti neke ruzne likove da pullaju, ali ovaj lik nije ruzan opste samo je mlad
treba mu vremena da poraste malo da mu se lice izdefinise ima sanse sigurno ima dobar harmony

ja nisam nes nt al rekao bi da ne izgledam lose, druzim se sa par ljudi i tjt nisam neki gaser al ide mi kao
ne moras da budes kao oni popularni
Pa popularan sam u skolu jer sam laznu reputaciju izgradio al nako uzivo sam dosta cudan

moze recap pls:forcedsmile:
Umre mi cale s 18 god od sloga na moje oci. Sjebem se totalno. Pokusam u manastir da odem. Postio imo 50 kg oboleo kosa i brada mi otpadali derealizacije depersonalizacije strah od pakla noce more kako cale gori u paklu itd. Religiozna sizofrenija. Batalim. Na ulici predjem da sve gude da ublazim bol. Sjebem zube. Totalno izgubim samopozdanje i volju za zivotom. Drug ode u zatvor i batalim gudru al sam u nekom limbu od tad.

• So Sad
mozda jer su nt i vise confident nego ti
Da ali nema smisla. Nejasno mi je kako te veprine mogu imat tolko confidence. Ja nemogu pogkedat zenu. Otkud njima to. Imo sam vepra debelog u razredu lik menjo ribu svaki tjedan. Bio debel. Jako losa higijena malo para i smrdio. KAKO to moze imat ribu ja ne

• Hmm...
pa pazi jesu upravu donekle, neces uzivo cesto videti neke ruzne likove da pullaju, ali ovaj lik nije ruzan opste samo je mlad
treba mu vremena da poraste malo da mu se lice izdefinise ima sanse sigurno ima dobar harmony
Jesu donekle al.preteruju. Ako nisi MM ubij se po njima.

• +1
Da ali nema smisla. Nejasno mi je kako te veprine mogu imat tolko confidence. Ja nemogu pogkedat zenu. Otkud njima to. Imo sam vepra debelog u razredu lik menjo ribu svaki tjedan. Bio debel. Jako losa higijena malo para i smrdio. KAKO to moze imat ribu ja ne
samo pristupi zeni nemas nista za izgubit i nije cope to sad fr jer uopste nisi ruzan za svoje godine

• +1
imam i ja jednog druga koji je debeo a ima neku dobru ribu, al kao lik je veoma smesan i zanimljiv ono sprnja lik potpuno najjaci
mozda jeste delom personality ali ja isk mislim najlaksi nacin da izgradis confidence je da izgradis svoj look

imam i ja jednog druga koji je debeo a ima neku dobru ribu, al kao lik je veoma smesan i zanimljiv ono sprnja lik potpuno najjaci
mozda jeste delom personality ali ja isk mislim najlaksi nacin da izgradis confidence je da izgradis svoj look
da e to imam i ja takav primer

• +1
Reactions: akz and fluxx
samo pristupi zeni nemas nista za izgubit i nije cope to sad fr jer uopste nisi ruzan za svoje godine
Brate nemogu. Da pristupim zeni i mozda uspijem rec nesto nebi ju mogo gledat dok joj to govorim. Nemogu pogledat zene iz razreda koje znam 7 godina (neke i duze)

Jesu donekle al.preteruju. Ako nisi MM ubij se po njima.
a vecinom je postao troll sad, al kao neko ko nije experianced bi to video i stvarno se ubio
neki i jesu:(

• +1
Brate nemogu. Da pristupim zeni i mozda uspijem rec nesto nebi ju mogo gledat dok joj to govorim. Nemogu pogledat zene iz razreda koje znam 7 godina (neke i duze)
druze imas jos dosta vremena ne brini se, lagano ces veruj mi. evo ja imam 16 i nikad nisam imao ribu, jeste da ja malo kasnim al kao idalje sam chill. doci ce vreme za sve

pa kako si cudan, a popularan
Pa ne znaju da sam cudan. U skoli imam ko drugi zivot. Ne znaju nista o meni. Njima predstavljam samo hajlajtove koje znam da ce im se svidit.

• Hmm...
Zene iz razreda ti imaju 13 godina :lul::lul::lul:, opusti se debilu

• JFL
1737664868939
View attachment 3447892

Attachments

• 1737664895296.png
    1737664895296.png
    7.5 MB · Views: 2