FEE
Todesruf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben gitcem knk btwşaka maka bunu ciddiyen dantelli televizyonda izleyecek iç anadolulu aile fenotipi var orkiye garip bir yer
şaka maka bunu ciddiyen dantelli televizyonda izleyecek iç anadolulu aile fenotipi var orkiye garip bir yer
bende gitcem sanırım eğlenceli olurben gitcem knk btw
my mimic after rape yazidi prisoner
Düzgün konuş o ağzını skerim, kimse doğarken tipini kendisi seçmedi. Sorun burada adamın tipi mi yoksa onun özel durumunu kullanıp saçma sapan bir konseptle para ve şöhret kazanmak isteyen ahlaksızlar mı ?Rezil tirriklar, tipini siktiğimin ucubesine film çekiyor
Zaten adamın kendisi hastalığını kullanacak akılda/durumda değil,kendisinin hiçbir suçu yok yani ama normie aklı düşünemiyorDüzgün konuş o ağzını skerim, kimse doğarken tipini kendisi seçmedi. Sorun burada adamın tipi mi yoksa onun özel durumunu kullanıp saçma sapan bir konseptle para ve şöhret kazanmak isteyen ahlaksızlar mı ?
belkide tüm türkiyeyi rol yaparak manipüle ediyor nerden bilcezZaten adamın kendisi hastalığını kullanacak akılda/durumda değil,kendisinin hiçbir suçu yok yani ama normie aklı düşünemiyor
“Tabii tabii, davası olmaz. 2017’de hepinize girdi. Mutlu yıllar, tadını çıkarın, yan yatın, kendinizi serbest bırakın. Sol dizinizi karnınıza çekin ve biraz da ıkınır gibi yapın. Bana sefaletin adını yazabilir misin Abidin? Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz, tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokaklarda tebliğcilerle pislik dağıtırken siz de hala yeni yıl mı kutluyorsunuz? Şimdi ben ne yapacağım biliyor musunuz? Bardaki, evdeki içkilerin hepsini içeceğim. Hepsini içeceğim. Size bir damla bile bırakmayacağım. Bütün dolarlarımı İsviçre’ye geçireceğim. Bir kuruş penny bile vermeyeceğim. Tamam mı? Ayriyeten ben Kıbrıs’tayım. Şu an Kuzey Kıbrıs Türkiye’ye göre, yani öyle bir baskı olduğu için yeni yıla girdi. Kıbrıs Cumhuriyeti’nin girmesine bir saat var. Birazdan Nikosa’ya gideceğim. Bir de orada kutlayacağım. Orada da içeceğim. Hepsini içeceğim. Tamam mı bebeğimsi? Öpmedim bile sizi. Hadi, siz kutlamaya devam edin. Bu kadar pisliğin, sefaletin, rezaletin içinde. Bokunda boğul Türkiye.”
Özel durum ne amk , ucube orospu cocuklarindan nefret ederim ve gördüğüm yerde kafasını ezerim ben , bu obez pislik olmasın da düzgün bir fit ucube olsun veya otenazi olsun en iyisi, hava israfı ucube orospu cocuguDüzgün konuş o ağzını skerim, kimse doğarken tipini kendisi seçmedi. Sorun burada adamın tipi mi yoksa onun özel durumunu kullanıp saçma sapan bir konseptle para ve şöhret kazanmak isteyen ahlaksızlar mı ?
Umrumda degil , hasta takintili bir obez ucube bu , adının içinde kadikoy geçmesi kadikoye hakaret , bulup idam edilmeli tüm ucubelerZaten adamın kendisi hastalığını kullanacak akılda/durumda değil,kendisinin hiçbir suçu yok yani ama normie aklı düşünemiyor
bolu yangınında dediklerini modlara silmeleri için yalvarıyodun yine aynısını yapma sözünün arkasında dur okeyUmrumda degil , hasta takintili bir obez ucube bu , adının içinde kadikoy geçmesi kadikoye hakaret , bulup idam edilmeli tüm ucubeler
Adam doğduğunda havale geçirip beynine darbe almış ve sonradan damdan düşmüş bu durumlar kafa travması, şuur kaybı yaratıyor yani zihinsel nitelikleri bitiyor bu yüzden kafası çalışmıyor, sosyal kuralları ve ne yaptığını bilmiyor. Daha bunları bilmiyorsan yazık valla sana yaşayacağın hayata. Bence sen looksmaxxtan önce kişiliğini düzeltme maxxing yap çünkü asıl sorun burada muhtemelen. Ne tür bir tipsin amacın ne o bile belli değil, garip bir kafaya girmiş öfkeni başka kişiler üzerinden haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Ötenazi demişsin bence kendin için mantıklı olan şeyleri dışa vuruyorsun.Özel durum ne amk , ucube orospu cocuklarindan nefret ederim ve gördüğüm yerde kafasını ezerim ben , bu obez pislik olmasın da düzgün bir fit ucube olsun veya otenazi olsun en iyisi, hava israfı ucube orospu cocugu
O suc olabilirdi diye sildim. Ne yapsaydım amk salagi kalsaydı da hapse mi girseydim ?bolu yangınında dediklerini modlara silmeleri için yalvarıyodun yine aynısını yapma sözünün arkasında dur okey
Umrumda degil , siz ve diger ucubelerin otenazj olması lazım, tr ye otenazi gerekiyor , boyle nefes israfı tipleri silmek lazım acilAdam doğduğunda havale geçirip beynine darbe almış ve sonradan damdan düşmüş bu durumlar kafa travması, şuur kaybı yaratıyor yani zihinsel nitelikleri bitiyor bu yüzden kafası çalışmıyor, sosyal kuralları ve ne yaptığını bilmiyor. Daha bunları bilmiyorsan yazık valla sana yaşayacağın hayata. Bence sen looksmaxxtan önce kişiliğini düzeltme maxxing yap çünkü asıl sorun burada muhtemelen. Ne tür bir tipsin amacın ne o bile belli değil, garip bir kafaya girmiş öfkeni başka kişiler üzerinden haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Ötenazi demişsin bence kendin için mantıklı olan şeyleri dışa vuruyorsun.
Ulan sen onu nerden biliyorsun ? Bak bak laflara bak "modlara silmeleri icin yalvariyodun" yazdığımda can u delete this fln di amk hasta ruhlu orospu cocugubolu yangınında dediklerini modlara silmeleri için yalvarıyodun yine aynısını yapma sözünün arkasında dur okey
hiçbirşey silinmiyor ki forumun datasında kalıyor polis incelese yine görecek onuO suc olabilirdi diye sildim. Ne yapsaydım amk salagi kalsaydı da hapse mi girseydim ?
bende modum amk görebiliyorumUlan sen onu nerden biliyorsun ?
"Can u delete this please i feel so bad"Bak bak laflara bak "modlara silmeleri icin yalvariyodun" yazdığımda can u delete this fln di amk hasta ruhlu orospu cocugu
kotu hissettiğim postlar oluyor bazen boyle sildiriyorum okey?hiçbirşey silinmiyor ki forumun datasında kalıyor polis incelese yine görecek onu
bende modum amk görebiliyorum
"Can u delete this please i feel so bad"
Özene bezene seçiyorlar modlarihiçbirşey silinmiyor ki forumun datasında kalıyor polis incelese yine görecek onu
bende modum amk görebiliyorum
"Can u delete this please i feel so bad"
knk senin chad baban sizi bıraktığı icinmi böyle nefret kusuyorsun herseyeUmrumda degil , siz ve diger ucubelerin otenazj olması lazım, tr ye otenazi gerekiyor , boyle nefes israfı tipleri silmek lazım acil
insanlardan nefret ediyorum , hepsi sizin givi aptal karaktersiz aşağılık şerefsizler, geneldeknk senin chad baban sizi bıraktığı icinmi böyle nefret kusuyorsun herseye
"These men become huge incels and outcasts like me and canino1997 cuz they dont know the real world , and woman raise kids like shit"
Olm birde tr de bir disariya çık bakalim , yaşamaması gereken ork dolu her yer , jnsana benzemiyorlqr amk , bu seni kotu etkilemiyormu? Insanlar kendilerine bile bakmıyorlar bile bileknk senin chad baban sizi bıraktığı icinmi böyle nefret kusuyorsun herseye
"These men become huge incels and outcasts like me and canino1997 cuz they dont know the real world , and woman raise kids like shit"
dostum o orka benzettiğin veya buradaki kadıköy bogasi gibi insanlar bu şekilde dogmayi kendileri secmiyor zaten çoğunun maddi ve psikolojik sorunlari var. kendilerine ne şekilde bakmıyorlar dediğini anlamadım fakat dediğin insanların dış görünüşlerinden çok daha büyük problemleri var ve umurlarında degilOlm birde tr de bir disariya çık bakalim , yaşamaması gereken ork dolu her yer , jnsana benzemiyorlqr amk , bu seni kotu etkilemiyormu? Insanlar kendilerine bile bakmıyorlar bile bile
insanlardan nefret ediyorum , hepsi sizin givi aptal karaktersiz aşağılık şerefsizler, genelde
gece yatmadan bunları mı düsünüyosun hele yarrama bak böyle insanlar ölsün diyo amk low iq salağı böyle insanlar öldürülse sen yasıyo olur muydun sence geliyon bide larplıyon dısarda özürlü görsen annenin arkasına saklanırsın gelmissin burda özürlüleri öldürmek lazım fln diyonUmrumda degil , siz ve diger ucubelerin otenazj olması lazım, tr ye otenazi gerekiyor , boyle nefes israfı tipleri silmek lazım acil
GYMe gitse bunun vatana millete ne gibi bir yararı olabilirki amk yine evde elini siken bi normie olacakÖzel durum ne amk , ucube orospu cocuklarindan nefret ederim ve gördüğüm yerde kafasını ezerim ben , bu obez pislik olmasın da düzgün bir fit ucube olsun veya otenazi olsun en iyisi, hava israfı ucube orospu cocugu
çok haklısıninsanlardan nefret ediyorum , hepsi sizin givi aptal karaktersiz aşağılık şerefsizler, genelde
MAX armenoidler amk. sokağa çıkıp çoluğuna çocuğuna kadar öldüreceksin bunların ensest ilişkide bile ortaya çıkma ihtimalleri 0 amk. böyle toplumu sikim birde kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz amk işin sonu ER bitmesin diye bi gram insanlığa inancımla yaşıyorum max benOlm birde tr de bir disariya çık bakalim , yaşamaması gereken ork dolu her yer , jnsana benzemiyorlqr amk , bu seni kotu etkilemiyormu? Insanlar kendilerine bile bakmıyorlar bile bile
fena travmali bu elemangece yatmadan bunları mı düsünüyosun hele yarrama bak böyle insanlar ölsün diyo amk low iq salağı böyle insanlar öldürülse sen yasıyo olur muydun sence geliyon bide larplıyon dısarda özürlü görsen annenin arkasına saklanırsın gelmissin burda özürlüleri öldürmek lazım fln diyon![]()