recep ivedik bitti bu başladı

FEE

FEE

Todesruf

• JFL
  • Ugh..
Reactions: menas, Zodiac, why not me? and 4 others
şaka maka bunu ciddiyen dantelli televizyonda izleyecek iç anadolulu aile fenotipi var orkiye garip bir yer

• +1
  • Ugh..
Reactions: Zodiac, maarda and Mentally lost cel
şaka maka bunu ciddiyen dantelli televizyonda izleyecek iç anadolulu aile fenotipi var orkiye garip bir yer
ben gitcem knk btw

• JFL
  • Woah
Reactions: Zodiac and pashanimair
Barbaros sansal

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and Dathomirian Zabrak
Bunu izlemeye gidecek varsa gotunu siktirsin

• +1
Reactions: Zodiac, why not me?, pashanimair and 3 others
İyyyeeeeah 😂 hayır altıma sıçtım 🤣 böyle milletin anasını sikeyim hamam böcei orospu cocukları

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Zodiac, why not me? and 5 others
1000020315

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Zodiac, pashanimair and 5 others
Rezil tirriklar, tipini siktiğimin ucubesine film çekiyor

• +1
Reactions: Zodiac and Misogynist_Maxxer
Rezil tirriklar, tipini siktiğimin ucubesine film çekiyor
Düzgün konuş o ağzını skerim, kimse doğarken tipini kendisi seçmedi. Sorun burada adamın tipi mi yoksa onun özel durumunu kullanıp saçma sapan bir konseptle para ve şöhret kazanmak isteyen ahlaksızlar mı ?

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk, yadih and 9 others
Düzgün konuş o ağzını skerim, kimse doğarken tipini kendisi seçmedi. Sorun burada adamın tipi mi yoksa onun özel durumunu kullanıp saçma sapan bir konseptle para ve şöhret kazanmak isteyen ahlaksızlar mı ?
Zaten adamın kendisi hastalığını kullanacak akılda/durumda değil,kendisinin hiçbir suçu yok yani ama normie aklı düşünemiyor

• +1
  • WTF
Reactions: menas, Furkan Sarıkaya, Ashoimex and 7 others
btw rabiayı gerçekten filme katmayı başarıp kadıköy boğası x Rabia ilişkisi falan yaparlarsa baya peek olur ama bu klasik türk aşk meşk dizileri gibi birşey olmak zorunda olurdu

• Ugh..
Reactions: Mentally lost cel
Zaten adamın kendisi hastalığını kullanacak akılda/durumda değil,kendisinin hiçbir suçu yok yani ama normie aklı düşünemiyor
belkide tüm türkiyeyi rol yaparak manipüle ediyor nerden bilcez

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Mentally lost cel, Zodiac and 3 others
Bokkiye
Tırkiye
Sirkiye
Zortkiye

• +1
Reactions: Mentally lost cel, İNTİKAM VAKTİ, Zodiac and 3 others
“Tabii tabii, davası olmaz. 2017’de hepinize girdi. Mutlu yıllar, tadını çıkarın, yan yatın, kendinizi serbest bırakın. Sol dizinizi karnınıza çekin ve biraz da ıkınır gibi yapın. Bana sefaletin adını yazabilir misin Abidin? Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz, tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokaklarda tebliğcilerle pislik dağıtırken siz de hala yeni yıl mı kutluyorsunuz? Şimdi ben ne yapacağım biliyor musunuz? Bardaki, evdeki içkilerin hepsini içeceğim. Hepsini içeceğim. Size bir damla bile bırakmayacağım. Bütün dolarlarımı İsviçre’ye geçireceğim. Bir kuruş penny bile vermeyeceğim. Tamam mı? Ayriyeten ben Kıbrıs’tayım. Şu an Kuzey Kıbrıs Türkiye’ye göre, yani öyle bir baskı olduğu için yeni yıla girdi. Kıbrıs Cumhuriyeti’nin girmesine bir saat var. Birazdan Nikosa’ya gideceğim. Bir de orada kutlayacağım. Orada da içeceğim. Hepsini içeceğim. Tamam mı bebeğimsi? Öpmedim bile sizi. Hadi, siz kutlamaya devam edin. Bu kadar pisliğin, sefaletin, rezaletin içinde. Bokunda boğul Türkiye.”

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 2 others
Özel durum ne amk , ucube orospu cocuklarindan nefret ederim ve gördüğüm yerde kafasını ezerim ben , bu obez pislik olmasın da düzgün bir fit ucube olsun veya otenazi olsun en iyisi, hava israfı ucube orospu cocugu

Umrumda degil , hasta takintili bir obez ucube bu , adının içinde kadikoy geçmesi kadikoye hakaret , bulup idam edilmeli tüm ucubeler

Umrumda degil , hasta takintili bir obez ucube bu , adının içinde kadikoy geçmesi kadikoye hakaret , bulup idam edilmeli tüm ucubeler
bolu yangınında dediklerini modlara silmeleri için yalvarıyodun yine aynısını yapma sözünün arkasında dur okey

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, ascendantwill and 1 other person
Özel durum ne amk , ucube orospu cocuklarindan nefret ederim ve gördüğüm yerde kafasını ezerim ben , bu obez pislik olmasın da düzgün bir fit ucube olsun veya otenazi olsun en iyisi, hava israfı ucube orospu cocugu
Adam doğduğunda havale geçirip beynine darbe almış ve sonradan damdan düşmüş bu durumlar kafa travması, şuur kaybı yaratıyor yani zihinsel nitelikleri bitiyor bu yüzden kafası çalışmıyor, sosyal kuralları ve ne yaptığını bilmiyor. Daha bunları bilmiyorsan yazık valla sana yaşayacağın hayata. Bence sen looksmaxxtan önce kişiliğini düzeltme maxxing yap çünkü asıl sorun burada muhtemelen. Ne tür bir tipsin amacın ne o bile belli değil, garip bir kafaya girmiş öfkeni başka kişiler üzerinden haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Ötenazi demişsin bence kendin için mantıklı olan şeyleri dışa vuruyorsun.

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and Mentally lost cel
bolu yangınında dediklerini modlara silmeleri için yalvarıyodun yine aynısını yapma sözünün arkasında dur okey
O suc olabilirdi diye sildim. Ne yapsaydım amk salagi kalsaydı da hapse mi girseydim ?

Adam doğduğunda havale geçirip beynine darbe almış ve sonradan damdan düşmüş bu durumlar kafa travması, şuur kaybı yaratıyor yani zihinsel nitelikleri bitiyor bu yüzden kafası çalışmıyor, sosyal kuralları ve ne yaptığını bilmiyor. Daha bunları bilmiyorsan yazık valla sana yaşayacağın hayata. Bence sen looksmaxxtan önce kişiliğini düzeltme maxxing yap çünkü asıl sorun burada muhtemelen. Ne tür bir tipsin amacın ne o bile belli değil, garip bir kafaya girmiş öfkeni başka kişiler üzerinden haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Ötenazi demişsin bence kendin için mantıklı olan şeyleri dışa vuruyorsun.
Umrumda degil , siz ve diger ucubelerin otenazj olması lazım, tr ye otenazi gerekiyor , boyle nefes israfı tipleri silmek lazım acil

Ulan sen onu nerden biliyorsun ? Bak bak laflara bak "modlara silmeleri icin yalvariyodun" yazdığımda can u delete this fln di amk hasta ruhlu orospu cocugu

Olum sen nasil bir serefsiz orospu çocuğusun senin konuşma tarzını sikeyim

O suc olabilirdi diye sildim. Ne yapsaydım amk salagi kalsaydı da hapse mi girseydim ?
hiçbirşey silinmiyor ki forumun datasında kalıyor polis incelese yine görecek onu
Ulan sen onu nerden biliyorsun ?
bende modum amk görebiliyorum
Bak bak laflara bak "modlara silmeleri icin yalvariyodun" yazdığımda can u delete this fln di amk hasta ruhlu orospu cocugu
"Can u delete this please i feel so bad"

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya, divisionpanzerfaust and 1 other person
hiçbirşey silinmiyor ki forumun datasında kalıyor polis incelese yine görecek onu

kotu hissettiğim postlar oluyor bazen boyle sildiriyorum okey?

Ulan yine senin gibi en buyuk orospu cocugunu seçmişler mod olmaya , helal olsun onlara

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and maarda

Özene bezene seçiyorlar modlari

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and maarda
Umrumda degil , siz ve diger ucubelerin otenazj olması lazım, tr ye otenazi gerekiyor , boyle nefes israfı tipleri silmek lazım acil
knk senin chad baban sizi bıraktığı icinmi böyle nefret kusuyorsun herseye

"These men become huge incels and outcasts like me and canino1997 cuz they dont know the real world , and woman raise kids like shit"

• +1
Reactions: pashanimair and Furkan Sarıkaya

"These men become huge incels and outcasts like me and canino1997 cuz they dont know the real world , and woman raise kids like shit"
insanlardan nefret ediyorum , hepsi sizin givi aptal karaktersiz aşağılık şerefsizler, genelde

Olm birde tr de bir disariya çık bakalim , yaşamaması gereken ork dolu her yer , jnsana benzemiyorlqr amk , bu seni kotu etkilemiyormu? Insanlar kendilerine bile bakmıyorlar bile bile

Amınagodumunun ülkesi :feelswah:

• +1
Reactions: pashanimair
Olm birde tr de bir disariya çık bakalim , yaşamaması gereken ork dolu her yer , jnsana benzemiyorlqr amk , bu seni kotu etkilemiyormu? Insanlar kendilerine bile bakmıyorlar bile bile
dostum o orka benzettiğin veya buradaki kadıköy bogasi gibi insanlar bu şekilde dogmayi kendileri secmiyor zaten çoğunun maddi ve psikolojik sorunlari var. kendilerine ne şekilde bakmıyorlar dediğini anlamadım fakat dediğin insanların dış görünüşlerinden çok daha büyük problemleri var ve umurlarında degil
kimin yaşayıp yaşamayacağına senin o sikik kafan karar veremez ve hayır kimseyi kötü etkilemiyor o insanlar
senin ve bu forumdaki çoğu kişinin zaten ailesi onlara maddi ve psikolojik olarak ortalama rahat bir yaşam vermiş ve tek düşünülen şey dış görünüş haline gelmiş
empati yeteneğini fln kaybetmişsin zaten insanlara bakış açın aptalca bi hale gelmiş delusional olmuşsun yani hitler bile bu şekilde bakmıyordu insanlara ndsin baya bro

• +1
insanlardan nefret ediyorum , hepsi sizin givi aptal karaktersiz aşağılık şerefsizler, genelde

gece yatmadan bunları mı düsünüyosun hele yarrama bak böyle insanlar ölsün diyo amk low iq salağı böyle insanlar öldürülse sen yasıyo olur muydun sence geliyon bide larplıyon dısarda özürlü görsen annenin arkasına saklanırsın gelmissin burda özürlüleri öldürmek lazım fln diyon :lul:

• +1
GYMe gitse bunun vatana millete ne gibi bir yararı olabilirki amk yine evde elini siken bi normie olacak
çok haklısın

• +1
MAX armenoidler amk. sokağa çıkıp çoluğuna çocuğuna kadar öldüreceksin bunların ensest ilişkide bile ortaya çıkma ihtimalleri 0 amk. böyle toplumu sikim birde kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz amk işin sonu ER bitmesin diye bi gram insanlığa inancımla yaşıyorum max ben

• +1
gece yatmadan bunları mı düsünüyosun hele yarrama bak böyle insanlar ölsün diyo amk low iq salağı böyle insanlar öldürülse sen yasıyo olur muydun sence geliyon bide larplıyon dısarda özürlü görsen annenin arkasına saklanırsın gelmissin burda özürlüleri öldürmek lazım fln diyon :lul:
fena travmali bu eleman

• +1
Reactions: Geoff2024, 6´3 LTN and Trenmaxx1