Fridx
Exotic Ethnic
Got korkusundan subforuma giremez oldum knk@Fridx UYUMA LAAAA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Got korkusundan subforuma giremez oldum knk@Fridx UYUMA LAAAA
VAAY BABUS HOS GELDINGot korkusundan subforuma giremez oldum knk![]()
Well done @Resistance. you are the most talented agent.MAKE @Resistance. GREAT AGAIN!
I WANT HIM AS MY MODERATOR
Forumdaki gerçek kurdlerden biriyim amkSeni kürt lobisine kim aldı amk
@TechnoBoss lmaoWell done @Resistance. you are the most talented agent.
Hiding him self in sheep’s costume while he was a wolf (Turkish-Kurdish).
Benim kilodan dolayi ipin kopmasindan sonra tabiiTarihin ilk ropemaxxerı sosad marlontaşşak mogsikici
Hosbuldum sen olursun ins knk hadi bismillah ben cok girmicem belirli sebeplerden dolayiVAAY BABUS HOS GELDIN
noldu la gel anlat dmdeHosbuldum sen olursun ins knk hadi bismillah ben cok girmicem belirli sebeplerden dolayi
Yolda geçsek yüzümüze bile tukurmez ihtiyacı olunca nasıl da babuş baba falan kanmayın beyler kanmayınVAAY BABUS HOS GELDIN
WEĞFPPĞEFWĞPSĞFDPDSFĞPDĞPFSDFSĞPYolda geçsek yüzümüze bile tukurmez ihtiyacı olunca nasıl da babuş baba falan kanmayın beyler kanmayın
Verip edicektin de vazgeç SEVİYORUM SENİ ANAL PSL.Benim kilodan dolayi ipin kopmasindan sonra tabii
Also Bump
WsdemForumdaki gerçek kurdlerden biriyim amk
Ropemaxx yapicaktim ipi boynuma doladim ama mandibulam gelişmediği için ip boynumdan çıktı ve over-weight olduğum için tabureyi kırıp anal deliğimi kırık tabure saplandığı için hastaneden yaziyorum suanBenim kilodan dolayi ipin kopmasindan sonra tabii
Also Bump
@Ameliyat Masası bu gerçekmi üzülürüm bakWell done @Resistance. you are the most talented agent.
Hiding him self in sheep’s costume while he was a wolf (Turkish-Kurdish).
Kanka olau ne anlamadım@Ameliyat Masası bu gerçekmi üzülürüm bak
knk naberWsdem![]()
Yanlış kişiyi taglemişim amk sana yanıt verilince aklımda sen kaldınKanka olau ne anlamadım
Yaaa okdr mı etkileyiciyim... (ağlar ve boşalırYanlış kişiyi taglemişim amk sana yanıt verilince aklımda sen kaldın

)YA YARRAK KAFA
knk naber
yarrak boyu olarak bütün sub ı delik deşik ediyor testo dht vs cope demekki
idek turkish or whatever but what would cause you to post this
3 cm beklenir mi uzamamYA YARRAK KAFA
Yav öyle bir sorup sorup duruyonki sanki 180 değilsinde mikro penis sahibisin gibi @maarda 3 cm uzar mı yoksa hayattım bitti mi?3 cm beklenir mi uzamam
hahaha bro, good luck!Im best fit to be the Turkish subforum mod
Because I would just the delete the whole thingIm best fit to be the Turkish subforum mod
Özellikle ben istemedim cünküAcimasiz iq pill beyler hicmi biriniz mod tagliyelim demedi
niye la is daha kolaylasirÖzellikle ben istemedim cünkü
dm den istemek daha mantıklı şimdi 1000 tane etiket atar bızımkilerniye la is daha kolaylasir