dogu
manlet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bide hairline 1 cm fln aşşağıdakaşlar birazdaha low set
bide hairline 1 cm fln aşşağıda
eywkaşlar birazdaha low set
o hangi ameliyatla oluyo la botoks falan mı yadakaşlar birazdaha low set
botoks veya implant'lar ile oluyoo hangi ameliyatla oluyo la botoks falan mı yada
softmax olarak bi çözümü varmı bilmiyorum ama vardır illakibotoks veya implant'lar ile oluyo
7/24 squintmaxxing yaparsan kaşlar daha low set oluyoro hangi ameliyatla oluyo la botoks falan mı yada
yokya knk 7/24 bi işte çalışırsın hardmaxlersin 7/24 squintleyenler siktirsingitsinler çalışsınlar amk7/24 squintmaxxing yaparsan kaşlar daha low set oluyor
snede bi uncannylik var onu çözmen lazım bi şekilBoyun ve testesterone dışında ne yapılırsa benzerlik sağlanır
evet onu çözim saçı kazıttık ondan hwrhaldesnede bi uncannylik var onu çözmen lazım bi şekil
sende o jabilşyet yokananı bi tur siksem olursun gibi
kanka senle aramda bi sorun yok bu arada millet laf ediyo diye ettim keremle resistancela falan aranız niye bozuk la bilmiyom ben olaylarısende o jabilşyet yok
bençm saflarıma katıl para verimkanka senle aramda bi sorun yok bu arada millet laf ediyo diye ettim keremle resistancela falan aranız niye bozuk la bilmiyom ben olayları![]()
dudağına hangi wstetiği yaptın amkBoyun ve testesterone dışında ne yapılırsa benzerlik sağlanır
ben orospularin safina gitmembençm saflarıma katıl para verim
olay nebençm saflarıma katıl para verim
ama Atatürk ordusu rebuild gelirse dusunurumben orospularin safina gitmem
yo para varsa ben gıderım amınagoyum kerem gardaşım da affeder zatenben orospularin safina gitmem
sussana orospu evladi atarim o recessed ceneniyo para varsa ben gıderım amınagoyum kerem gardaşım da affeder zaten
ne recessedi yarram kendim atıyom zaten sideımı oçsussana orospu evladi atarim o recessed ceneni
knk kızdın bi lowk?ne recessedi yarram kendim atıyom zaten sideımı oç
bölüşürsek affdrımyo para varsa ben gıderım amınagoyum kerem gardaşım da affeder zaten
bölüşürük ama 3 de birini veririmbölüşürsek affdrım
dogu verse verse 100 200 verir aq 30 40 tlye ihtiyacım yok amq bir sigara bile alınmıyorbölüşürük ama 3 de birini veririm
200 verirse 65 oluyo ladogu verse verse 100 200 verir aq 30 40 tlye ihtiyacım yok amq bir sigara bile alınmıyor
tamam hadi yarı yarıya ama sövme payım çok olurdogu verse verse 100 200 verir aq 30 40 tlye ihtiyacım yok amq bir sigara bile alınmıyor
Atatürk ordusu rebuild yaparsa 100 lira atcam doguyadogu verse verse 100 200 verir aq 30 40 tlye ihtiyacım yok amq bir sigara bile alınmıyor
toros 2005 68 lira aga 3 lira daha atarsın200 verirse 65 oluyo la
faceapobunu hangi uygulamayla yaptın
Ananida veriyor musun??bençm saflarıma katıl para verim
...Ananida veriyor musun??
Midface işte amk neyini çözmeye çalısıyonsnede bi uncannylik var onu çözmen lazım bi şekil
ya kanka seni de sikecem tek sorun sence midface mi amkMidface işte amk neyini çözmeye çalısıyon
gozler, asiri pozitif fazla pozitif amk o yuzden uncanny duruyo canthoplast gibiya kanka seni de sikecem tek sorun sence midface mi amk
gozler, asiri pozitif fazla pozitif amk o yuzden uncanny duruyo canthoplast gibi
ngc gozlerimle pozitif gozlerine mog atiyom doguBoyun ve testesterone dışında ne yapılırsa benzerlik sağlanır
at gözünü bakalımngc gozlerimle pozitif gozlerine mog atiyom dogu
Sen beni sikemezsin çünkü orgda yenisin yerini bil orospucocuya kanka seni de sikecem tek sorun sence midface mi amk
cok tatlı yazdığın icin baristikSen beni sikemezsin çünkü orgda yenisin yerini bil orospucocu
tmmcok tatlı yazdığın icin baristik
evet botox gibi duruyorgozler, asiri pozitif fazla pozitif amk o yuzden uncanny duruyo canthoplast gibi
pmat gözünü bakalım