Science Based Upper Odaklı Full İzole Gym Programı

yarak gibi dedigin icin acayip ayar oldum sana ama akilli adammıssın deneyecem hammeri, yine begenmeyecem buyuk ihtimal
brachialis için çok iyi bence incline hammer falan bir de nötr grip supination falan yok mis gibi

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
  • +1
Reactions: psikozbagimlisi
  • +1
Reactions: Auchelius, temelyeterliliktest and ZerefDragnee1l
oglum sen sıkıntılı mısın? unilateral çalışmak daha çok motor ünite katılımı sağlıyor ve daha ağır girebiliyorsun özellikle sırt hareketlerinde. her boku unilateral yap demiyorum sana programı kendine göre çekiştirip düzenleyebilirsin. bilateral yapıp failure geldikten sonra unilateral geçmek ne AMK? zaten science based çalışmanın amacı yeterli stimulusu verdikten sonra abartmamak. şurda yaptığım 1 maks 2 set senin dediğinlemi uğraşcam on numara program yazmışım. vücutta eksik kısım yok programda
ya şimdi burda küfür ediyosa bana nerden bilcem

• JFL
Reactions: Auchelius
unilateral daha çok motor ünite katılımı sağlıyor zaten sağlamıyor demedim amk 5 saat makine sırası bekliyoruz bilateral sonrası kalan tekrarları unilateral yapmak daha mantıklı diyorum ve cns fatigue falan olmuyor amk ayrıca stimulusu sikime taşşağıma sürdüm daha kesin araştırmalar yok elimizde amk. sol göğüs 100 sağ göğüs 100 fly gücün olabilir ama makinenin maxı 100 ise bilateral deficit olacak ve iki kolla tükensen bile tek tek en az 6 tekrsr civarı çıkarabilecek durumda oluyorsun eğer salonda yeterli ağırlık varsa bilateral yapmak daha mantıklı ama yoksa unilateral düşünülebilir
Motor ünite bilateral unilateral bunlar ne demek 13 yaşındayım ve korkuyorum

• +1
Reactions: why not me? and orhanhic