G
gtfhgoonkmsf
Iron
degisir. yakisikli degil ama cekici olmadigi anlamina gelmiyor. dunden bugune degisir biraz cirkin ama bi seysi var idkJeremy allen white nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
degisir. yakisikli degil ama cekici olmadigi anlamina gelmiyor. dunden bugune degisir biraz cirkin ama bi seysi var idkJeremy allen white nasıl
mentalist miydi orda oynayan adam degilmiWilly Wonka'yı oynayan adammıydı o
valla amk baya populerdim herkes benden nefret ediyordu kavgaya falan cagiriyorduyaşamisin bu hayati
mentalist miydi orda oynayan adam degilmi
aşırı undererate bu arada aq adamla bu forumdaki veya gerçek hayattaki biri karşılaşsa ağzının suyu akar aq sosyal medya baya etkisi var bu adam eşdeğeri bizim ülkede bile olmayabilr yaniben şu fotoya bakip chad demezdim hhtn maksimum bence
sen kızmmısın knkhenry cavill de yakisikli degil mwsela. o kadar yakisikli degil ki anlatamam
arkadaş olsak nasi olur hatta evlat edinseniz falanvalla amk baya populerdim herkes benden nefret ediyordu kavgaya falan cagiriyordu
seyin de halosu var ama bizimkiler 30 yildir yerel olarak saygin ve maddi acidan akil almaz derecede guclu bir aileydi sulalecek soyadimiza sahip herkes saygi goruyordu, onemli isimlerle buyuk projeler yapiyorlardi, bazilari mafya islerine karistilar vs
Simdilerde yok oyle seyler ancak mafyatik hayatlari hala devam ediyor
Yemin ederim sinirlendim neden burdasın o zaman siktir git delete çak aqvalla amk baya populerdim herkes benden nefret ediyordu kavgaya falan cagiriyordu
seyin de halosu var ama bizimkiler 30 yildir yerel olarak saygin ve maddi acidan akil almaz derecede guclu bir aileydi sulalecek soyadimiza sahip herkes saygi goruyordu, onemli isimlerle buyuk projeler yapiyorlardi, bazilari mafya islerine karistilar vs
Simdilerde yok oyle seyler ancak mafyatik hayatlari hala devam ediyor
arkadaş olsak nasi olur hatta evlat edinseniz falan![]()
Cunku hepsi bitti its overYemin ederim sinirlendim neden burdasın o zaman siktir git delete çak aq
Sizden nefret ediyorumCunku hepsi bitti its over
bu foto iyimis amk bilmiyorum siz rateleyin kafam karisti2026 hali adamın
View attachment 5406179
kanka o adam gay sanırım yani dediğine katılmasamda adamın ilgi alanı erkekler yani bi ustalığı varYastan niye nerf yesin olum 20-25 yas aralıgı erkeklerin rekabet ettigi adamlar zaten 35 yasında amk

mantıklı konuştunkanka o adam gay sanırım yani dediğine katılmasamda adamın ilgi alanı erkekler yani bi ustalığı var![]()
Kafan karıştı çünkü deluzyonel sik kafasının tekisin evladım. Senin benim düşüncemiz bir anlam ifade etmiyor, günün sonunda önemli olan objektif puanı.bu foto iyimis amk bilmiyorum siz rateleyin kafam karisti
2 3 kıza falan gösterdim peygamber görmüş gibi oldularMuhh kızlar begenmiyo
olum adam cok yakisikli kafayi mi yedin ama hhtn işte ayiryeten kimse ltn ratelemedi beni onu nerden cikardin fena kurulmussun agamKafam karıştı çünkü deluzyonel sik kafasının tekisin evladım. Senin benim düşüncemiz bir anlam ifade etmiyor, günün sonunda önemli olan objektif puanı.
Sean opry denen adamın dünyanın en çok kazanan modeli olmasının altında yatan sebepler var, boşuna o konumda değil.
Sen mükemmel olduğu için yakışıklı olmadığını düşünüyorsun lakin bunu 2D bir fotoğrafa bakarak söylüyorsun, gerçek hayatta görseydin bu konuşmaların hiçbirini yapıyor olmazdın.
Şu çok mantıklı konuşuyormuşsunuz triplerinizi de sizi bu foruma getireni de sikeyim. Subforumdaki normielerden ıslah geldi artık.
Bir de sen insanlar seni LTN ratelemesine rağmen LHTN'yim diye karşı çıkan adam değil miydin ?
Sean ile irl yan yana gelseniz muhtemelen hayalatten bile daha görünmez olurdun, gerçekler acıdır. "Muhh kızlar begenmiyo" adamın hayatını 2 hafta yaşayıp kendi hayatına dönsen muhtemelen ne kadar rezalet bir yaşantının olduğunu fark edip intihar düşüncelerine ev sahipliği yapmaya başlardın.
Ignore'luyorum daha da uğraşamam sen ve senin kopyaların normielerle.
Yav dalyarak rating threadindeki 2-3 rate'den biri LTN diğerleri LMTN gelmissin kimse ratelemedi diyorsun bir de kendini LHTN rateliyorsunolum adam cok yakisikli kafayi mi yedin ama hhtn işte ayiryeten kimse ltn ratelemedi beni onu nerden cikardin fena kurulmussun agamherseyi bu kadar ciddiye alma bence
orda makarasina actim threadleri ciddi ciddi lhtn oldugumu dusundugumu mu saniyorsun onu boşverde zaten bu thread de sean o pry bence htn sizce obektif puani kac onu sordum sanki adam yakisikli degil tarzi birsey demisim gibi cevap veriyorsunYav dalyarak rating threadindeki 2-3 rate'den biri LTN diğerleri LMTN gelmissin kimse ratelemedi diyorsun bir de kendini LHTN rateliyorsun
Dnr clown
Foid olma ihtimali yüzde kaç beylerhenry cavill de yakisikli degil mwsela. o kadar yakisikli degil ki anlatamam
Jensen ackles a ne diyon merak ettimdegisir. yakisikli degil ama cekici olmadigi anlamina gelmiyor. dunden bugune degisir biraz cirkin ama bi seysi var idk
kanka foid değil gay adamFoid olma ihtimali yüzde kaç beyler

ltnJensen ackles a ne diyon merak ettim