Self Love

wetwipes

wetwipes

mentalcel manlet cl
eğer siz kendinizi sevip kendinize saygı duymassanız kımseden saygı sevgi alamassınız bok böceğinden bi farkınız kalmaz
kendinizi sevmek içinde ilk olarak öz disiplin edinin gerisi geliyor zaten

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: piuafl, Kayra139, nastynas and 11 others
eğer siz kendinizi sevip kendinize saygı duymassanız kımseden saygı sevgi alamassınız bok böceğinden bi farkınız kalmaz
kral yanlış anlama da cope ya feci water

zaten o kendini seven ve özgüveni olan insanlarda genetik olarak öyle hayatı boyunca kendinden nefret etmiş özgüvensiz biri aniden chad olsa bile o hissleri kolay kolay bastıramaz

• +1
Reactions: Jahrein, piuafl, nastynas and 8 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, yigittsaint, temelyeterliliktest and 7 others
  • JFL
Reactions: IlI, Orcairis, yigittsaint and 7 others
dogru ama
Bunu yaparken deluzyonel bir orrospucocu olmayin

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, wetwipes and Resistance.
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Gordon Freeman and Fridx
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Gordon Freeman and Fridx
Water yani base knowledge herkesin bildigi sey aka turkish subforum botb :ICANT:
ee yarrram kendini sev özgüvenli ol lafını herkes bilmiyo mu nası water değil amq

@apo

• JFL
Reactions: NoxInfernum
ee yarrram kendini sev özgüvenli ol lafını herkes bilmiyo mu nası water değil amq

@apo
Water la cope ayni anda olamaz
Cope=kolpa
Water=cok bilinen dogru bir bilgi

• +1
Reactions: NoxInfernum and Resistance.
Water la cope ayni anda olamaz
Cope=kolpa
Water=cok bilinen dogru bir bilgi
hee tamam king cahilbir köepk oldugum icin sorry havhav hav

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Kayra139, temelyeterliliktest and 4 others

zaten o kendini seven ve özgüveni olan insanlarda genetik olarak öyle hayatı boyunca kendinden nefret etmiş özgüvensiz biri aniden chad olsa bile o hissleri kolay kolay bastıramaz
ben son 2 yılda ascend attım ortaokulda jester+loserdım / lise sadece jesterdım /dediklerin doğru geçmişin izi bi anda siliniyor ama şöyle düşün çevremızdekı kımse kusursuz değil herkesin bi eksiği flawı var bunları hatırlayınca otomaktik olarak güç geliyor bana sizede öyle olması lazım

• +1
Reactions: Kayra139, NoxInfernum and Resistance.
dogru ama
Bunu yaparken deluzyonel bir orrospucocu olmayin
orası ayrı konu ben kendınızı glazeleyın ltn tıpınızle htn tribine girin dmedim dikkat edin amk sonra bizim sııftaki malolara dönersiniz

• +1
Reactions: NoxInfernum and Fridx
Hepsi genetik btw

• +1
  • So Sad
Reactions: Orcairis, Kayra139, NoxInfernum and 3 others
%90 genetik %10 yetiştirilme tarzı bilinçaltı vs
Onlar da elinde olmadığı için yazmadım ya
Mesela hayat boyunca tecrübelerin de etkiliyor ama yaşadığın olaylara nasıl tepki verip sana nasıl yansıyacağı da büyük ölçüde elinde olmadığı için yine aynı genetik sorununa çıkıyo

• +1
Reactions: Orcairis, Gordon Freeman, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person

0 psikoloji bilgisi özgüven en az kalıtsal olan şeylerden birisidir özgüveni en cok ödipal dönemdeki aile ilişkileri ve sonrasındaki pre teen zamanları sosyal ilişkileri belirler.Bu sikik forumdaki herkes neredeyse ozguvensız kategorisinde ve beynınızın guvenlı buldugu bu self hatred bıcımını duzeltmeye usenıyorsunuz just lifemaxx g

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Gordon Freeman, wetwipes and 3 others
özgüven hakkında kalıtsal makaleleri atarsanız eger lutfen ıcerıgını okumayıp atmayın

• +1
Reactions: wetwipes, Gordon Freeman, szenn and 2 others
0 psikoloji bilgisi özgüven en az kalıtsal olan şeylerden birisidir özgüveni en cok ödipal dönemdeki aile ilişkileri ve sonrasındaki pre teen zamanları sosyal ilişkileri belirler.Bu sikik forumdaki herkes neredeyse ozguvensız kategorisinde ve beynınızın guvenlı buldugu bu self hatred bıcımını duzeltmeye usenıyorsunuz just lifemaxx g
Real 2 sınıf psikolog geldi

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
Real 2 sınıf psikolog geldi
hayir sadece kendisine koydu misdiagnose tehis yuzunden kendi hayatini mahvedip bunu cozmek icinde psikolojiyi hayvan gibi arastirmis bir insan ama cidden main gol klinik psikolog

• +1
Reactions: Gordon Freeman, szenn and wetwipes
SONUNDA GELDİ BENİM AKİL KUPUM AMG

• Love it
Reactions: ER enjoyer
bide ozguven iq eq gibi basit psiko nitelikleri cogu insan aptal aptal propagandalari desteklemek icin arastirtiyor adam akilli arastirmalar cok az gidin arastirma okumak yerine dogasini ogrenin bu islerin gencler

• +1
Reactions: wetwipes
o söylediğin profil resmindeki en azından doğuştan yakışıklı good-lifer adamlar için geçerli. bunu tipsiz, kısa, allahın unuttuğu yerde fakir ailede doğan, ortalama iq, kısacası her yönden hayatın sillesini yemiş adama dersen sana götüyle güler.

adama doğuştan ve hiçbir şekilde kontrolünde olmayan sebeplerden toplum sevgi ve saygı vermiyor, o sırf kendisini sevip özsaygısı olunca mı verecekler?

aynen.

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Serialsuicide, Orcairis and 1 other person
tipsiz, kısa, allahın unuttuğu yerde fakir ailede doğan, ortalama iq, kısacası her yönden hayatın sillesini yemiş adama dersen sana götüyle güler.
1774477146156

• +1
Reactions: JustForLaughs
o söylediğin profil resmindeki en azından doğuştan yakışıklı good-lifer adamlar için geçerli. bunu tipsiz, kısa, allahın unuttuğu yerde fakir ailede doğan, ortalama iq, kısacası her yönden hayatın sillesini yemiş adama dersen sana götüyle güler.

adama doğuştan ve hiçbir şekilde kontrolünde olmayan sebeplerden toplum sevgi ve saygı vermiyor, o sırf kendisini sevip özsaygısı olunca mı verecekler?

aynen
zaten ozguvensizlik degerini toplumdan almaktan baslar kanja bunu demek com komik biliyorum ama iki ozguvensiz insani toplayalim birini toplum pohpohluyor seviyor sayiyor birinide disliyor nefret ediyor falan fistan ikiside sonucta hala ozguvensiz ikiside kendi degerini topluma gore belirliyor

• +1
Reactions: wetwipes, İNTİKAM VAKTİ and Orcairis
zaten ozguvensizlik degerini toplumdan almaktan baslar kanja bunu demek com komik biliyorum ama iki ozguvensiz insani toplayalim birini toplum pohpohluyor seviyor sayiyor birinide disliyor nefret ediyor falan fistan ikiside sonucta hala ozguvensiz ikiside kendi degerini topluma gore belirliyor
Zaten fark eden tek şey toplumdan gördüğün değer

• +1
Reactions: Gordon Freeman and szenn
Zaten fark eden tek şey toplumdan gördüğün değer
o toplumdan deger goren ınsan bır ınsandan deger gormeyınce yıne yıkılır ama ıste o yuzden sızın cope dedıgınız self loveı gerceklestırmenız gerekiyor

• +1
Reactions: wetwipes and Gordon Freeman