SİGARA

Iranidnordid

Iranidnordid

Master
şu anasının amına koduğumun şeyini nasıl bırakabilirim

nefesim sikildi sürekli mukus balgam atıyorum 2.5 seneye yakındır içiyorum şu amına kodumun yahudi icadını acilen bırakmak istiyorum artık yeter bırakabilen birisi varsa nasıl bıraktı nasıl bir yol izlemeliyim

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: veneficus, IranicBvll, stacyworshipper and 6 others
şu anasının amına koduğumun şeyini nasıl bırakabilirim

nefesim sikildi sürekli mukus balgam atıyorum 2.5 seneye yakındır içiyorum şu amına kodumun yahudi icadını acilen bırakmak istiyorum artık yeter bırakabilen birisi varsa nasıl bıraktı nasıl bir yol izlemeliyim
bırakamazsjn

• +1
Reactions: Iranidnordid
bupropion (welbutrin) işe yaramazsa welbutrin + naltrexone

direkt sigarayı bırakma tedavisinde en yararlı ilaçlardan. Eğer gerçekten bırakamıyosan copelarla kendini tüketmeye gerek yok, modern tıp zaten burda devreye giriyo.

İnternetteki bi ucubeden fikir almak çok mantıklı olmaz ama sen psikiyatriye gidip sigarayı bırakamıuom falan dersen zaten bu ilaçları yazcaklar

• +1
Reactions: camelblack, FUCK YEA, erlang and 2 others
bupropion (welbutrin) işe yaramazsa welbutrin + naltrexone

direkt sigarayı bırakma tedavisinde en yararlı ilaçlardan. Eğer gerçekten bırakamıyosan copelarla kendini tüketmeye gerek yok, modern tıp zaten burda devreye giriyo.

İnternetteki bi ucubeden fikir almak çok mantıklı olmaz ama sen psikiyatriye gidip sigarayı bırakamıuom falan dersen zaten bu ilaçları yazcaklar
susisesi dediyse ben yaparım aga

• +1
  • JFL
Reactions: camelblack, susisesi and kay4w