D
Deleted member 24983
Silver
beyler bu deriyi geri getirebiliyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
la özürlü orospu çocu ne yazmışım kötü? doğu yalayıcısı demişsin boklu kara kuru doğuluları nerede yalamışımAppeal azaltıyor. Kadınlar ya sadece sünnetsiz istiyor ya da umursamayıp boyuna ve kalınlığına bakıyor. Senin gibi bir doğu yalayıcısından böyle bir soru beklemezdim, gözden kaçırmışım.
ah baba yaAmına kodumun arap kültürü

emevi devleti döneminde hadisler değiştirildi amk hadisler kuran gibi sahih değilaynı sorundan müzdaripiz araplarında amk allah mı dedi oğlunuzun pipisini kesin diye götünden element uydurmuş oç araplar
bu doğru mu yalan mı pekiAppeal azaltıyor. Kadınlar ya sadece sünnetsiz istiyor ya da umursamayıp boyuna ve kalınlığına bakıyor. Senin gibi bir doğu yalayıcısından böyle bir soru beklemezdim, gözden kaçırmışım.
kuranda değişmiştir banko bu döneme kadar aynı kalma ihtimali çokaz halife döneminde kitaba dönüşmüyormu zaten muhammed öldükten sonraemevi devleti döneminde hadisler değiştirildi amk hadisler kuran gibi sahih değil
yalan knk kadınlar o derinin altındaki kiri yemeyi çok seviyo hatta dih cheesebu doğru mu yalan mı peki

Yok mk kimsenin sikinde değil karı buldunda ona mı takılcanbu doğru mu yalan mı peki
LAN PASİF BU NE @the kulhanbeyinet şekilde ortada ki sünnetsiz penis daha estetik duruyo ve dalganın kafası kapalı olduğundan flaccid haldeyken sana daha iyi hissettiriyo, ama çoğu doktor boşalırken alınan zevkin pek farketmediğini söylüyor(konuda net bir araştırma olmadığı için sadece sosyal medyada ki doktorların sözlerini gerçek sayıyorum, sinirli restorationcuların dediklerini değil). ayrıca restore edilmiş penislere bakarsanız garip ve güzel durmadıklarını görürsünüz, doğal deride olan sinirler vs. bu uzayan deride olmuyor, uzayan deri normal bir et parçası gibi düşünün. yani estetik olarak güzelliği yakalamayı bırakın daha da unnatural ve çirkin bir görünüm yakalanıyor (bence) ama penisimin başı kapalı dursun, tahriş olmasın diyorsanız restoration yapabilirsiniz. BENİ SÜNNET EDENİN ANASINI AVRADINI SİKEYİM
bilmiyom da sure vardı biz kuranı koruyoruz diye falankuranda değişmiştir banko bu döneme kadar aynı kalma ihtimali çokaz halife döneminde kitaba dönüşmüyormu zaten muhammed öldükten sonra![]()
oda kolpa knk yahudilerin yazdığı kitap adamlar dünyayi yönetiyo kaçın şu matrixtenbilmiyom da sure vardı biz kuranı koruyoruz diye falan
sanmıyorum geomax atarsan ve bi orospuyla işini pişirirsen eğer appeal bile katabilirbu doğru mu yalan mı peki
sünnetsizyaraklarısevenkadınlarnereli.comsanmıyorum geomax atarsan ve bi orospuyla işini pişirirsen eğer appeal bile katabilir