Sürme

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Under eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Aven, Menas, reanrao and 5 others
Çok belli oluyormu dışardan birşey sürdüğün

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and IlI
  • JFL
Reactions: Aven
  • JFL
  • +1
Reactions: IlI and fury31
Noldu yine aq
soru çok saçma geldi de kanki aşırı belli oluyo bu arada üstteki kardescana ınanma benım boktenlı arkadas var sürüyo aşırı absürt duruyo

• +1
Reactions: fury31
soru çok saçma geldi de kanki aşırı belli oluyo bu arada üstteki kardescana ınanma benım boktenlı arkadas var sürüyo aşırı absürt duruyo
Bak bak gatekerpinge bak amk

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Bu arada makyaj ile farkedilmeden ascendlersin,mesela alt göz kapağına ayarında siyah göz kalemi asla fark edilmiyor erkek modellerin hepsi makyaj yapıyor
Ama gay işi diyerek gatekeep yapalım

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Ashoimex, cakdripa and 3 others
Bak bak gatekerpinge bak amk
oğlum güzel mi güzel boktan eye areayı kapatır mı kapatır ama belli oluyo yani gatekeep değil kendim kullanmadıgım seyın neyını gatekeeplıyım

oğlum güzel mi güzel boktan eye areayı kapatır mı kapatır ama belli oluyo yani gatekeep değil kendim kullanmadıgım seyın neyını gatekeeplıyım
1750184501508
bence dibine girmediğin sürece olmuyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex and IlI
Maardanın attığı göz kendininse kafama sıkarım ciddi

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Menas, orhanhic and 1 other person
denicem bunu under eye kotu bendede

Under eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz
bende var under eye savelediği çok doğrumu bilmiyorum ama gözleri kısmayı tercih ediyorum

Eğer biraz feminen görünmeyi göze alıyorsan etrafındaki fazlalıkları alıp sürersin bir de taşırdığın yerler için makyaj temizleyici lazım yoksa çok belli oluyor

dnr turkcels

Users who are viewing this thread

Back