Dathomirian Zabrak
Mistral
Under eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
oğlum sizi sayıyla mı gönderiyolar aqÇok belli oluyormu dışardan birşey sürdüğün
Esmersen çok belli olmaz da beyazsan olurÇok belli oluyormu dışardan birşey sürdüğün
Noldu yine aqoğlum sizi sayıyla mı gönderiyolar aq
soru çok saçma geldi de kanki aşırı belli oluyo bu arada üstteki kardescana ınanma benım boktenlı arkadas var sürüyo aşırı absürt duruyoNoldu yine aq
Bak bak gatekerpinge bak amksoru çok saçma geldi de kanki aşırı belli oluyo bu arada üstteki kardescana ınanma benım boktenlı arkadas var sürüyo aşırı absürt duruyo
oğlum güzel mi güzel boktan eye areayı kapatır mı kapatır ama belli oluyo yani gatekeep değil kendim kullanmadıgım seyın neyını gatekeeplıyımBak bak gatekerpinge bak amk
ben olsam dnr yazardimtam imamoglu protesto zamanları twitterda yargı moddayım gymden çıkıp burger king’e gittim, menüyü bekliyorum, ilk defa istegelsin kullanacaktım, normalde mcdonald’s gidiyorum, mcdonald’s app basit, istegelsin’den kurye siparişi vermişim yanlışlıkla indirim filan da vardı, neyse dedim siktir edin, kurye gelmiş gibi onaylarız dedim, olur dediler, oturdum mega cheeseburger menümü bekliyorum, bir yandan odtü’lü gençlerin çimlerin üstüne ters kelepçe yatırıldığı postlar filan düşüyor twitter’da, allah kitap küfrediyorum imamoglu’nun haksız hapiste olmasını savunanlarla filan tartışıyorum, tam o sırada bir el omzuma dokundu ve ADIMI SOYADIMI söyledi, arkamı dönmem 30 saniyemi aldı, adım soyadımı polisten başka bu amk burger king’de kim bilebilir? bir döndüm adam mor siyah göz kalemi çekmiş biri, bak şakasız göz kalemi veya tozun yarısından fazlasını kullanmış amk, deccal gibi duruyor, deccal beni sever yani deccal değil, baktım polis herhalde bu twitter yüzünden beni almaya geldi.
kimlik dedi bana, ananı sikeyim bu ucube orospu çocuğu benden neden kimlik istiyor, zaten o gözünü s*ktiğimin hayko cepkin kılıklı sub5 orospu evladı tüm eye area mor ve siyaha bulanmış amk, saçlar simsiyah, beline kadar geliyor, herhalde istihbaratçı veya sivil bu öğrencilerin arasına karışıyor filan diyorum kendi kendime.
neden, kimsiniz dedim, sakin ol dedi yerime oturmamı söyledi, adımı soyadımı söyledi, bu musun sen dedi, neden dedim, kod dedi, ne kodu korkunç orospu çocuğu, ne kodu, kod ne kardeşim diyor, ananı sikeyim ya bir mit operasyonu içindeyim ya da mafya yanlış kişiye geldi filan diye düşünüyorum, hemen sert bir şekilde ayağa kalktım, ne kodu kimsiniz siz diye bağırdım, adam da dediğim gibi garip bir tip, bunu yaparken de korkuyorum bir yandan, yani belli değil ne olduğu.
bana şöyle bağırdı amk KARDESİM KURYEYİM KOD NE MESAJ GELMEDİ Mİ DEDİ,
ANANI SİKEYİM SENİN DECCAL OROSPU EVLADI MADEM KURYESİN NEDEN KİMLİK DİYE ŞAKA YAPIYORSUN, SİSTEMDEN GÖRMÜŞ ADIMI SOYADIMI, ŞAKA YAPAYIM DEMİŞ UCUBE OROSPU EVLADI, Bİ MEGA DOUBLE CHEESEBURGER YİCEZ, BİN TÜRLÜ SENARYO KURDUM KAFAMDA VE HAPİSTE VEYA MEZARDA OLMADIĞIM SENARYO YOKTU AMK. TAM ACSEND ZAMANI, HAPİSTE ÇÜRÜMEK İSTEMİYORUM FALAN DİYE DÜŞÜNÜYORUM, KORKUNÇ OROSPU EVLADI.
uzun lafın kısası ptsd oldu, bu s*ktimin şeyi de hiç estetik durmuyor zaten cl değilsen, o zaman da her şey iyi duruyor zaten. normalde bu kadar sorun yaşamazdım, adam bu kadar korkunç durmasa.
oğlum güzel mi güzel boktan eye areayı kapatır mı kapatır ama belli oluyo yani gatekeep değil kendim kullanmadıgım seyın neyını gatekeeplıyım
bana reply attın sandım amk neyse anladın sen kardesimView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
senin eye area miView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
Maarda kendini doxluyorView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
cl eye areaView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
View attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
baba dur bi daha gözün üstü yok belki uee varcl eye area
uzaktan kirpik gibi duruyorView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
bende var under eye savelediği çok doğrumu bilmiyorum ama gözleri kısmayı tercih ediyorumUnder eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz
niyeMaardanın attığı göz kendininse kafama sıkarım ciddi
Eğer biraz feminen görünmeyi göze alıyorsan etrafındaki fazlalıkları alıp sürersin bir de taşırdığın yerler için makyaj temizleyici lazım yoksa çok belli oluyorUnder eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz
ise yaramiyor maalesefPeygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz