Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Under eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
oğlum sizi sayıyla mı gönderiyolar aqÇok belli oluyormu dışardan birşey sürdüğün
Esmersen çok belli olmaz da beyazsan olurÇok belli oluyormu dışardan birşey sürdüğün
Noldu yine aqoğlum sizi sayıyla mı gönderiyolar aq
soru çok saçma geldi de kanki aşırı belli oluyo bu arada üstteki kardescana ınanma benım boktenlı arkadas var sürüyo aşırı absürt duruyoNoldu yine aq
Bak bak gatekerpinge bak amksoru çok saçma geldi de kanki aşırı belli oluyo bu arada üstteki kardescana ınanma benım boktenlı arkadas var sürüyo aşırı absürt duruyo
oğlum güzel mi güzel boktan eye areayı kapatır mı kapatır ama belli oluyo yani gatekeep değil kendim kullanmadıgım seyın neyını gatekeeplıyımBak bak gatekerpinge bak amk
oğlum güzel mi güzel boktan eye areayı kapatır mı kapatır ama belli oluyo yani gatekeep değil kendim kullanmadıgım seyın neyını gatekeeplıyım
bana reply attın sandım amk neyse anladın sen kardesimView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
Maarda kendini doxluyorView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
View attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
baba dur bi daha gözün üstü yok belki uee varcl eye area
uzaktan kirpik gibi duruyorView attachment 3836171 bence dibine girmediğin sürece olmuyo
bende var under eye savelediği çok doğrumu bilmiyorum ama gözleri kısmayı tercih ediyorumUnder eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz
niyeMaardanın attığı göz kendininse kafama sıkarım ciddi
Eğer biraz feminen görünmeyi göze alıyorsan etrafındaki fazlalıkları alıp sürersin bir de taşırdığın yerler için makyaj temizleyici lazım yoksa çok belli oluyorUnder eye supportu kötü kardeşlerimle sürmemaxxing yapmaya davet ediyorum. Peygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz
ise yaramiyor maalesefPeygamberimizde yapıyor sünnet yalanıyla sosyal baskılardan kurtulabiliriz