supplement önerisi

carettacaretta

carettacaretta

Iron
protein tozu, omega-3 ve multivitamin almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz markalar nedir(uygun fiyatlı) ekstra şunu al dediğiniz bir takviye var mı

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, stacyworshipper and 4 others
multivitamin, omega 3, kreatin (5-10gr), D3 (10.000 IU), K2 (100mg), ZMA (magnezyum, çinko), bunlar temel, bunların dışında ihtiyacına göre supplement önerebilirim

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Thrill, Atsizz and 1 other person
ve protein tozu alma

• +1
Reactions: Thrill
multivitamin, omega 3, kreatin (5-10gr), D3 (10.000 IU), K2 (100mg), ZMA (magnezyum, çinko), bunlar temel, bunların dışında ihtiyacına göre supplement önerebilirim
marka önerin var mıdır yoksa aşırı fark etmez mi

• +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and Ameliyat Masası
marka önerin var mıdır yoksa aşırı fark etmez mi
kreatin hepsi aynı hammadde (en son HIQ en ucuzdu indirim koduyla), d3 10k eczaneden al en ucuzu o, diğerlerini supplement sitelerinden al karşılaştırarak

• +1
Reactions: Thrill and carettacaretta
neden ton balığı hem fiyatsal olarak arttı hem de artık kusasım geliyor
fiyatına göre worth değil, eğer yarışmacı gibi çalışan ve her aldığın kaloriyi sayan biri değilsen gerek yok, ha eğer paran vardır sana dediklerimi rahatça alıp üstüne onuda alabiliyorsan ne güzel koy göte gitsin

• +1
kanka ilaçlı mısın?

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, temelyeterliliktest, Thrill and 1 other person
fiyatına göre worth değil, eğer yarışmacı gibi çalışan ve her aldığın kaloriyi sayan biri değilsen gerek yok, ha eğer paran vardır sana dediklerimi rahatça alıp üstüne onuda alabiliyorsan ne güzel koy göte gitsin
benim sıkıntı günlük yeterli proteini kapatmada günde 80-100 gr öbür türlü kapanmıyor onu da alamazsam kilo vereyim derken kas kaybına uğrarım yurtta kaldığım için protein işi zor

• +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and flows5991
benim sıkıntı günlük yeterli proteini kapatmada günde 80-100 gr öbür türlü kapanmıyor onu da alamazsam kilo vereyim derken kas kaybına uğrarım yurtta kaldığım için protein işi zor
kanka d3 magnezyum kreatin yeterli

• +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill, Auchelius and 1 other person
tavuk göğsü yicen başka çaren yok

• +1
Reactions: Thrill and flows5991
yurtta onu pişirecek yer bile yok ne yapsam bilemiyorum
kanka o zaman yapıcak bişey yok toz alcan yada bi şekilde çözmeye çalışıcan yemek işini, beslenme en önemli şey

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, flows5991 and carettacaretta
  • +1
Reactions: Thrill, Auchelius, carettacaretta and 1 other person
MOGEATER OLSA SİKERDİ SİZİ

• +1
Bizde günde 30 gr proteinle yasiyoz amk

• +1
  • So Sad
Protein tozu hariç alayı cope

• +1
Reactions: Atsizz
Protein tozu hariç alayı cope
Hiçbiri cope değil olm her boka cope diyip durmayın hepsinin bilimsel araştırmaları var

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Atsizz
Hiçbiri cope değil olm her boka cope diyip durmayın hepsinin bilimsel araştırmaları var
araştırma dersen en iyi kartımı çekerim meşhur araştırma faresi @maarda

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: flows5991, Serialsuicide, Deleted member 251512 and 4 others
O kadar protein alabilmek tozsuz midesizlik amk bir ara günde 500 gr göğüs yiyodum illallah ettim

• +1
Reactions: Thrill and iwishiwastaller
O kadar protein alabilmek tozsuz midesizlik amk bir ara günde 500 gr göğüs yiyodum illallah ettim
kanka öylede valla biz eskiden arkadaşlarla ne bulsak karıştırıp yiyoduk ton balığı, hindi fileto, hindi füme, tavuk pilav falan

• +1
kanka öylede valla biz eskiden arkadaşlarla ne bulsak karıştırıp yiyoduk ton balığı, hindi fileto, hindi füme, tavuk pilav falan
Kanka yenmiyo ya o kadar yemek bir de niye sikinizin boyutunu yazıyonuz şuraya amk @underbite_hater ı falan mı etkilemeye çalışıyon

• +1
Kanka yenmiyo ya o kadar yemek bir de niye sikinizin boyutunu yazıyonuz şuraya amk @underbite_hater ı falan mı etkilemeye çalışıyon
boyumuz kısa bari en azından sikimiz yazsın :lul:

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill and meynet