carettacaretta
Iron
protein tozu, omega-3 ve multivitamin almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz markalar nedir(uygun fiyatlı) ekstra şunu al dediğiniz bir takviye var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
marka önerin var mıdır yoksa aşırı fark etmez mimultivitamin, omega 3, kreatin (5-10gr), D3 (10.000 IU), K2 (100mg), ZMA (magnezyum, çinko), bunlar temel, bunların dışında ihtiyacına göre supplement önerebilirim
neden?ve protein tozu alma
neden ton balığı hem fiyatsal olarak arttı hem de artık kusasım geliyorve protein tozu alma
kreatin hepsi aynı hammadde (en son HIQ en ucuzdu indirim koduyla), d3 10k eczaneden al en ucuzu o, diğerlerini supplement sitelerinden al karşılaştırarakmarka önerin var mıdır yoksa aşırı fark etmez mi
neden?
fiyatına göre worth değil, eğer yarışmacı gibi çalışan ve her aldığın kaloriyi sayan biri değilsen gerek yok, ha eğer paran vardır sana dediklerimi rahatça alıp üstüne onuda alabiliyorsan ne güzel koy göte gitsinneden ton balığı hem fiyatsal olarak arttı hem de artık kusasım geliyor
benim sıkıntı günlük yeterli proteini kapatmada günde 80-100 gr öbür türlü kapanmıyor onu da alamazsam kilo vereyim derken kas kaybına uğrarım yurtta kaldığım için protein işi zorfiyatına göre worth değil, eğer yarışmacı gibi çalışan ve her aldığın kaloriyi sayan biri değilsen gerek yok, ha eğer paran vardır sana dediklerimi rahatça alıp üstüne onuda alabiliyorsan ne güzel koy göte gitsin
kanka d3 magnezyum kreatin yeterlibenim sıkıntı günlük yeterli proteini kapatmada günde 80-100 gr öbür türlü kapanmıyor onu da alamazsam kilo vereyim derken kas kaybına uğrarım yurtta kaldığım için protein işi zor
yok ciddi bir yaralanma geçirmediğim sürece kullanmayı düşünmüyorumkanka ilaçlı mısın?
tavuk göğsü yicen başka çaren yokbenim sıkıntı günlük yeterli proteini kapatmada günde 80-100 gr öbür türlü kapanmıyor onu da alamazsam kilo vereyim derken kas kaybına uğrarım yurtta kaldığım için protein işi zor
aynen kanka en az yarım kilo yiyprumtavuk göğsü yicen başka çaren yok
yurtta onu pişirecek yer bile yok ne yapsam bilemiyorumtavuk göğsü yicen başka çaren yok
kanka whey alyurtta onu pişirecek yer bile yok ne yapsam bilemiyorum
kanka o zaman yapıcak bişey yok toz alcan yada bi şekilde çözmeye çalışıcan yemek işini, beslenme en önemli şeyyurtta onu pişirecek yer bile yok ne yapsam bilemiyorum
kanks yurtaysan whey+konserve et yiyecen başka çaren yokyurtta onu pişirecek yer bile yok ne yapsam bilemiyorum
onun instaya ne olduMOGEATER OLSA SİKERDİ SİZİ
PASPAS OLDUonun instaya ne oldu
Bizde günde 30 gr proteinle yasiyoz amkbenim sıkıntı günlük yeterli proteini kapatmada günde 80-100 gr öbür türlü kapanmıyor onu da alamazsam kilo vereyim derken kas kaybına uğrarım yurtta kaldığım için protein işi zor
Hiçbiri cope değil olm her boka cope diyip durmayın hepsinin bilimsel araştırmaları varProtein tozu hariç alayı cope
araştırma dersen en iyi kartımı çekerim meşhur araştırma faresi @maardaHiçbiri cope değil olm her boka cope diyip durmayın hepsinin bilimsel araştırmaları var
O kadar protein alabilmek tozsuz midesizlik amk bir ara günde 500 gr göğüs yiyodum illallah ettimfiyatına göre worth değil, eğer yarışmacı gibi çalışan ve her aldığın kaloriyi sayan biri değilsen gerek yok, ha eğer paran vardır sana dediklerimi rahatça alıp üstüne onuda alabiliyorsan ne güzel koy göte gitsin
kanka öylede valla biz eskiden arkadaşlarla ne bulsak karıştırıp yiyoduk ton balığı, hindi fileto, hindi füme, tavuk pilav falanO kadar protein alabilmek tozsuz midesizlik amk bir ara günde 500 gr göğüs yiyodum illallah ettim
Kanka yenmiyo ya o kadar yemek bir de niye sikinizin boyutunu yazıyonuz şuraya amk @underbite_hater ı falan mı etkilemeye çalışıyonkanka öylede valla biz eskiden arkadaşlarla ne bulsak karıştırıp yiyoduk ton balığı, hindi fileto, hindi füme, tavuk pilav falan
boyumuz kısa bari en azından sikimiz yazsınKanka yenmiyo ya o kadar yemek bir de niye sikinizin boyutunu yazıyonuz şuraya amk @underbite_hater ı falan mı etkilemeye çalışıyon