D
Deleted member 369509
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olum aşırı sıkıntı iş sunu acil bırakaq önce sabahladım trensomnia yüzünden şimdi 2 saat önce yattım tren yüzünden ter gölünün içinde uyandım
en azından şu anda elimde olan hgh bitene kadar kullancamolum aşırı sıkıntı iş sunu acil bırak
Ghdan gelicek insulin direncini dengelemek için mien azından şu anda elimde olan hgh bitene kadar kullancam
yok onun için reta kullanıyorum ama o da var az biraz.Ghdan gelicek insulin direncini dengelemek için mi
Bendede insulin direnci var ama retayıda 2 mg üzerine çıkaramıyorum şuan bile öğünleri biraz kıstım ama hala zarzor bitiriyorumyok onun için reta kullanıyorum ama o da var az biraz.
Daha çok trenden gelen igf sensitivity için. Düpedüz gh kullanmaktan daha verimli
aşırı kıskanıyorum amk 8mg da dünyaları yiyorumBendede insulin direnci var ama retayıda 2 mg üzerine çıkaramıyorum şuan bile öğünleri biraz kıstım ama hala zarzor bitiriyorum
bende seni xd post workout 100gram pilav 300gram et yiyemiyom amkaşırı kıskanıyorum amk 8mg da dünyaları yiyorum
ben geçen yıl aşırı sağlıklı beslenşyodum şimdi ne ucuzsa macrolara göre yiyom 3 aydır falan yeterli protein almamışımdır o paraya roid alıyombende seni xd post workout 100gram pilav 300gram et yiyemiyom amk