İNTİKAM VAKTİ
Bronze
ÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uyku kalitesi arttı sadece zaten gündelik olarak takviye almadığında da min alman gerekeni alıyosundur almıyosan takviye aldığında enerji artışı olurÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
MELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİNuyku kalitesi arttı sadece zaten gündelik olarak takviye almadığında da min alman gerekeni alıyosundur almıyosan takviye aldığında enerji artışı olur
CAPSİ KAPATSANA AMKMELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİN
hayır çinko magnezyumMELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİN
türkiyedeki melatoninler işlevsizMELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİN
NELER KULLANDINHiçbi fayda görmedim am
BiotinNELER KULLANDIN
nası la oneup kullandım bi süre attığım her gece mistik rüyalar görüyodum amktürkiyedeki melatoninler işlevsiz
melatonin takviyesi üretimi yasal değil trde o yüzden eskiden üretilenleri satıyolarsa işlevlidirnası la oneup kullandım bi süre attığım her gece mistik rüyalar görüyodum amk
1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesinÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
zaten d3 illaki herkesin kullanması lazım sokaktaki her 10 kişiden 8 inde d vitamini eksikliği var dışarı çıkıp güneşten almakta yeterli olmuyordur bence tam1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
ghye useless diyip d vitamini övmek1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
KAÇ YAŞINDASIN1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
KONU HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ SÖYLER MİSİNghye useless diyip d vitamini övmek
gh useless zaten bi ara kutay yanıkda kullanıyordu glbghye useless diyip d vitamini övmek
17KAÇ YAŞINDASIN
türkiyedeki melatoninler işlevsiz
nasıl işlevsiz nasıl olm ben nadiren kullanıyorum işe yarıyor baya ve direkt eczanede satılıyor amk nasıl yasal değilmelatonin takviyesi üretimi yasal değil trde o yüzden eskiden üretilenleri satıyolarsa işlevlidir
yeni üretimli melatonin takviyelerinin içi boş
bana dedim melatonin verin diye bitki çayım var dedi orospu cocugu ablanasıl işlevsiz nasıl yasal değil olm ben nadiren kullanıyorum işe yarıyor baya ve direkt eczanede satılıyor amk nasıl yasal değil
çabuk başka eczaneye git ben melatonin yerine uyku ilacı sormuştum bana melatonin önerdi ocean markabana dedim melatonin verin diye bitki çayım var dedi orospu cocugu abla
Aynen reis 4cm attın vitaminden dolayı kesinlikle ergenlik ile alakası yok1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
Kan tahlili falan yaptın mı, eksiklerin ne ise onları kullan değişimi küçükte olsa anlarsın.ÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
YAPTIRMADIM AMA SOSYAL MEDYADAKİ GİBİ İŞTE MAGNEZYUM EKSİKLİĞİM VARDI TAKVİYE ALDIM BOMBA GİBİ OLDUM HİKAYELERİ GERÇEK Mİ BUNU MERAK ETTİMKan tahlili falan yaptın mı, eksiklerin ne ise onları kullan değişimi küçükte olsa anlarsın.
Kanka bu magnezyumun çeşitleri var sen hangisini kullanıyorsun o önemli uyukuya iyi geliyor kas onarımına yardım sağlıyor kramp geçirmeni azaltabiliyor önemli olan sürekli bir şekilde kullanmak ve sanırsam 6 ay da bir genel kan tahlili yapsan yeterliYAPTIRMADIM AMA SOSYAL MEDYADAKİ GİBİ İŞTE MAGNEZYUM EKSİKLİĞİM VARDI TAKVİYE ALDIM BOMBA GİBİ OLDUM HİKAYELERİ GERÇEK Mİ BUNU MERAK ETTİM
BEN MAGNEZYUMU ÖRNEK OLARAK VERDİM BAŞKA TAKVİYELER ALIP BÖYLE DİYENDE VAR BANA REKLAM ÇALIŞMASI GİBİ GELMİŞTİKanka bu magnezyumun çeşitleri var sen hangisini kullanıyorsun o önemli uyukuya iyi geliyor kas onarımına yardım sağlıyor kramp geçirmeni azaltabiliyor önemli olan sürekli bir şekilde kullanmak ve sanırsam 6 ay da bir genel kan tahlili yapsan yeterli
Magnezyum malat ve sitrattı sanırsam ama komple halinide alabilirsin sana kalmış. Komple hali derken bütün magnezyumların toplandığı vitamin kutuları falan var.BEN MAGNEZYUMU ÖRNEK OLARAK VERDİM BAŞKA TAKVİYELER ALIP BÖYLE DİYENDE VAR BANA REKLAM ÇALIŞMASI GİBİ GELMİŞTİ
EVET İNTERNETTE FARKLI ÇEŞİTLERİ VAR SENİN BU DEDİĞİN FAYDAYI HANGİSİ SAĞLIYOR
TEŞEKKÜR EDERİM SAĞ OLASINMagnezyum malat ve sitrattı sanırsam ama komple halinide alabilirsin sana kalmış. Komple hali derken bütün magnezyumların toplandığı vitamin kutuları falan var.
Sana vitamin önerilerim şunlar.(Omega 3, B12, Çinko, Magnezyum) eğer çinko overdose yapıcaksan bakır vitamininide alman lazım çünkü çinko overdose yapınca bakır azalıyor vücudunda.TEŞEKKÜR EDERİM SAĞ OLASIN
MARKA OLARAK NE ÖNERİRSİN SOLGAR VAR KAFAMA YATAN AMA FİYATI PAHALI GELDİSana vitamin önerilerim şunlar.(Omega 3, B12, Çinko, Magnezyum) eğer çinko overdose yapıcaksan bakır vitamininide alman lazım çünkü çinko overdose yapınca bakır azalıyor vücudunda.
testo arttırıyor çinko ondan overdose yapan kişiler baya var o yüzden bide bu marka olayı senin bütcene bağlı o yüzden ister internetten bak araştır ister eczanelere sorup bak.MARKA OLARAK NE ÖNERİRSİN SOLGAR VAR KAFAMA YATAN AMA FİYATI PAHALI GELDİ
OCEANIN ÜRÜNLERİNİN YETERİ KADAR VİTAMİN İÇERMEDİĞİ SÖYLENİYOR
AYRICA ÇİNKO OVERDOSENIN MANTIĞI NE
faydası olmuştur dedim low iq flnmısın sen kodumun malıAynen reis 4cm attın vitaminden dolayı kesinlikle ergenlik ile alakası yok![]()
Bunları kim foruma alıyorum amk siktir git vitamin d kullanmaya devam et çok etkili olmuştur zaten malnutritioned bi gerizekalı olduğun için. Gh den falan uzak dur çok tehlikeli ölürsün direkt sakın yaklaşma zaten çalışmıyor falan agam.faydası olmuştur dedim low iq flnmısın sen kodumun malı
CAPS AÇIK KALMIŞBEN MAGNEZYUMU ÖRNEK OLARAK VERDİM BAŞKA TAKVİYELER ALIP BÖYLE DİYENDE VAR BANA REKLAM ÇALIŞMASI GİBİ GELMİŞTİ
EVET İNTERNETTE FARKLI ÇEŞİTLERİ VAR SENİN BU DEDİĞİN FAYDAYI HANGİSİ SAĞLIYOR
kodumun vitaminsiz gerizekalısı valla senle daha tartışmayacağım o kadar malsınki gh dan alıcağın etkinin bile genetiğine bağlı olacağını bilmiyorsun neyse kedini gh la bloatlamaya devam etBunları kim foruma alıyorum amk siktir git vitamin d kullanmaya devam et çok etkili olmuştur zaten malnutritioned bi gerizekalı olduğun için. Gh den falan uzak dur çok tehlikeli ölürsün direkt sakın yaklaşma zaten çalışmıyor falan agam.
gh la bloatlamaya devam et
Ya amına koduğumun cahili bana vitaminsiz diyor bide sanki nutrition full olunca çok acayip etkisi oluyorya.kodumun vitaminsiz gerizekalısı valla senle daha tartışmayacağım o kadar malsınki gh dan alıcağın etkinin bile genetiğine bağlı olacağını bilmiyorsun neyse kedini gh la bloatlamaya devam et
faydali bir flood olmus eline saglik ama hgh biraz piyango gibi değil mi vücutta kanser hücresi varsa onuda boostlamiyor mu?Ya amına koduğumun cahili bana vitaminsiz diyor bide sanki nutrition full olunca çok acayip etkisi oluyorya.
Gh sadece genetik değil aptal gerizekalı deficiency olunca sadece daha etkili oluyor sen ghden ne bekliyorsun sihirli birşey olmasını mı istiyorsun yarram bide bloatlanmaya devam diyor, 16iu kullandığımda bile olan minimal bloatı sıfırlamayı başardım
Last seen Today at 10:57 AM · Viewing thread HGH 101: Everything You Need to Know
Threadimi okumaya devam et birşeyler öğrenirsin. Tiktoktan gördüğü videolar ile geliyor bana birşeyler öğretmeye çalışıyor![]()
Reis şuan senin haberin olmadığın bi kanser varsa vucudunda hgh basarsan elbette kanseride büyütür ama gerekli testleri yaptırırsan ve kanser yoksa çok birşey olmaz ama yinede hgh olmadan bile bedeninde kanser hücreleri oluyor ama büyümeden önce ölüyorlar hgh ise daha çok kanser hücresi üretimi sağlıyor.faydali bir flood olmus eline saglik ama hgh biraz piyango gibi değil mi vücutta kanser hücresi varsa onuda boostlamiyor mu?
bu leş genetikle kanser hücreside vardır amk vücudundaReis şuan senin haberin olmadığın bi kanser varsa vucudunda hgh basarsan elbette kanseride büyütür ama gerekli testleri yaptırırsan ve kanser yoksa çok birşey olmaz ama yinede hgh olmadan bile bedeninde kanser hücreleri oluyor ama büyümeden önce ölüyorlar hgh ise daha çok kanser hücresi üretimi sağlıyor.
Steroid veya hgh gibi peptidlere girince herzaman bir piyango gibi oluyor ama riskler sandığından daha nadir. Ben baya bastım 2 ay falan boyunca ve nerdeyse 0 side effect vardı sivilce hariç testosterondan ve trenbolondan dolayı, ama bu herkes için farklı benim ailede kalp, kanser vb bile var olduğu halde kısa vadede birşey olmadı.
Kanser hücresi zaten herzaman var reisbu leş genetikle kanser hücreside vardır amk vücudunda![]()
sen glow up geciriyorum musun aq her yarramı biliyon bide1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
EKSİKLİK YOKSA HİÇBİR İŞE YARAMAZ ADI ÜSTÜNDE TAKVİYEÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
Yaş kaç1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
Magnezyum ? Kalsiyum? Kreatin?D3k2 ve zinc dışında kolpa
Senin yaşında dht faydalı ? Ergenliğin bitmediyse eğer bırakmanı tavsiye ederim dht blockeribana bazen soruyosunuz, x takviyesinden fayda gordun mu filan diye, knk 20 hap 10 toz kullaniyom nerdeyse, nereden bilebilirim? yani suan tek soyleyecegim sey, ash dht blockerin 6 ay sonra sac ve free t ustundeki etkisi olabilir ama baska supplementler ekledim overdose yaptiklarim var, sac cikarsa sadece dht blocker yuzunden diyemem prp, serum filan kullaniyorum, ash free tyi olculebilir sekilde artirirsa bu seferde belki kutle koydugum icin filan olabilir yani uzun lafin kisasi supplementler kesin ise yariyo demek icin bilimsel bir calisma lazim bilimsel olarak ise yarayanlarida supplement streak threadinde paylasmistim.
plaklar kapali ve 18 yasindayim, dht cok bir fayda saglamayacak, yuz kemiklerim zaten gelisti, belki frame biraz etkili olabilir ama 1cm filan belki, dht hizli yaslandiran ve sac doken, cilt sagligi bozan bir hormon.Senin yaşında dht faydalı ? Ergenliğin bitmediyse eğer bırakmanı tavsiye ederim dht blockeri