İNTİKAM VAKTİ
Iron
ÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uyku kalitesi arttı sadece zaten gündelik olarak takviye almadığında da min alman gerekeni alıyosundur almıyosan takviye aldığında enerji artışı olurÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
MELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİNuyku kalitesi arttı sadece zaten gündelik olarak takviye almadığında da min alman gerekeni alıyosundur almıyosan takviye aldığında enerji artışı olur
CAPSİ KAPATSANA AMKMELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİN
hayır çinko magnezyumMELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİN
türkiyedeki melatoninler işlevsizMELATONİN Mİ KULLANDIN UYKU İÇİN
NELER KULLANDINHiçbi fayda görmedim am
BiotinNELER KULLANDIN
nası la oneup kullandım bi süre attığım her gece mistik rüyalar görüyodum amktürkiyedeki melatoninler işlevsiz
melatonin takviyesi üretimi yasal değil trde o yüzden eskiden üretilenleri satıyolarsa işlevlidirnası la oneup kullandım bi süre attığım her gece mistik rüyalar görüyodum amk
1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesinÇİNKO D3K2 MAGNEZYUM VB KULLANIPTA FAYDASINI GÖREN OLDU MU BAZILARI TAKVİYELERİN İŞE YARAMADIĞINI SÖYLÜYOR
zaten d3 illaki herkesin kullanması lazım sokaktaki her 10 kişiden 8 inde d vitamini eksikliği var dışarı çıkıp güneşten almakta yeterli olmuyordur bence tam1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
ghye useless diyip d vitamini övmek1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
KAÇ YAŞINDASIN1 yıldır d3k2 kullanıyorum 183 den 187 oldum hala uzamaya devam ediyorum vitamindenmidir bilmem ama faydası olmuştur kesin
KONU HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ SÖYLER MİSİNghye useless diyip d vitamini övmek
gh useless zaten bi ara kutay yanıkda kullanıyordu glbghye useless diyip d vitamini övmek
17KAÇ YAŞINDASIN
türkiyedeki melatoninler işlevsiz
nasıl işlevsiz nasıl olm ben nadiren kullanıyorum işe yarıyor baya ve direkt eczanede satılıyor amk nasıl yasal değilmelatonin takviyesi üretimi yasal değil trde o yüzden eskiden üretilenleri satıyolarsa işlevlidir
yeni üretimli melatonin takviyelerinin içi boş
bana dedim melatonin verin diye bitki çayım var dedi orospu cocugu ablanasıl işlevsiz nasıl yasal değil olm ben nadiren kullanıyorum işe yarıyor baya ve direkt eczanede satılıyor amk nasıl yasal değil
çabuk başka eczaneye git ben melatonin yerine uyku ilacı sormuştum bana melatonin önerdi ocean markabana dedim melatonin verin diye bitki çayım var dedi orospu cocugu abla