maarda
Apricot
dhtnin frame e etkisi yokbelki frame biraz etkili olabilir ama 1cm filan belki,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dhtnin frame e etkisi yokbelki frame biraz etkili olabilir ama 1cm filan belki,
Magnezyum testoda cok etkili değil uyku icin iyi sadece kalsiyumu heryerden alırsın yoğurt süy peynir yumurta kabugu vesaire kreatinde kas kütlen varsa yararMagnezyum ? Kalsiyum? Kreatin?
ghın sodyum tutulumunu arttırması bilinen birşey ?????![]()
Bloat yaptigini nerden duydun tiktoktanmi kanka?
GH visceral yagi azaltiyor + metabolic süreci de hizlandiriyor neden cogu sporcu cutta kullaniyo saniyon mk
Effects of Growth Hormone Releasing Hormone on Visceral Fat, Metabolic and Cardiovascular Indices in Human Studies - PMC
Increased visceral adipose tissue (VAT) is associated with reductions in endogenous GH secretion, possibly as a result of hyperinsulinemia, increased circulating free fatty acid, increased somatostatin tone, and reduced ghrelin. Reduced GH may, in ...pmc.ncbi.nlm.nih.gov
![]()
Bloat yaptigini nerden duydun tiktoktanmi kanka?
GH visceral yagi azaltiyor + metabolic süreci de hizlandiriyor neden cogu sporcu cutta kullaniyo saniyon mk
Effects of Growth Hormone Releasing Hormone on Visceral Fat, Metabolic and Cardiovascular Indices in Human Studies - PMC
Increased visceral adipose tissue (VAT) is associated with reductions in endogenous GH secretion, possibly as a result of hyperinsulinemia, increased circulating free fatty acid, increased somatostatin tone, and reduced ghrelin. Reduced GH may, in ...pmc.ncbi.nlm.nih.gov
gerizekalı gh dan alıcağın etkiler bile genetikle ilgili hala reddetmeye çalışıyorsun reseptörlerin ne olduğunu biliyormusun hadi onu geçtim bir sikim biliyormuş gibi bloatı sıfırlamayı başardım demen ayrı bi patlattı zaten bloat sıfırladım diyerek tüm cümle aleme ne kadar beyinsiz olduğunu kanıtladınYa amına koduğumun cahili bana vitaminsiz diyor bide sanki nutrition full olunca çok acayip etkisi oluyorya.
Gh sadece genetik değil aptal gerizekalı deficiency olunca sadece daha etkili oluyor sen ghden ne bekliyorsun sihirli birşey olmasını mı istiyorsun yarram bide bloatlanmaya devam diyor, 16iu kullandığımda bile olan minimal bloatı sıfırlamayı başardım
Last seen Today at 10:57 AM · Viewing thread HGH 101: Everything You Need to Know
Threadimi okumaya devam et birşeyler öğrenirsin. Tiktoktan gördüğü videolar ile geliyor bana birşeyler öğretmeye çalışıyor![]()
![]()
Short-term growth hormone (GH) treatment of GH-deficient adults increases body sodium and extracellular water, but not blood pressure - PubMed
Initiation of GH treatment in adults is frequently complicated by the development of symptomatic fluid retention. To investigate the mechanism and extent of fluid retention that occurs with dosages of GH used in the treatment of GH-deficient adults, we conducted a double blind study in which...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Arastirmanin basligini okuduysan "short-term" dedigini görürsün GH deki su tutumu minimal, bloat denecek kadar bisey yok, arastirmalarda da o su tutumunun bikac hafta icinde normale döndügünü gösteriyor zaten. ayrica ilac basan cogu kisi eplerenone gibi bloati azaltmak icin baska maddeler de kullanacaktir zaten.gerizekalı gh dan alıcağın etkiler bile genetikle ilgili hala reddetmeye çalışıyorsun reseptörlerin ne olduğunu biliyormusun hadi onu geçtim bir sikim biliyormuş gibi bloatı sıfırlamayı başardım demen ayrı bi patlattı zaten bloat sıfırladım diyerek tüm cümle aleme ne kadar beyinsiz olduğunu kanıtladın
Yaş kaç
başka maddeler kullanacaktır demen savunduğunuz şeyi değiştirmez gh ın sodyum tutulumunu arttırması bilimsel olarak tonla kaynakla kanıtlanmış birşey benimde zaten tilt olduğum şey gh ı holygrail gibi anlatmanız küre girsen 30 kat daha etki alırsın geçen 170 den 194 e çıkan biriyle konuşmuştum adam 17 yaşında test enana başlamış her 5 günde 250 mg almışArastirmanin basligini okuduysan "short-term" dedigini görürsün GH deki su tutumu minimal, bloat denecek kadar bisey yok, arastirmalarda da o su tutumunun bikac hafta icinde normale döndügünü gösteriyor zaten. ayrica ilac basan cogu kisi eplerenone gibi bloati azaltmak icin baska maddeler de kullanacaktir zaten.
![]()
Water and sodium retention during short-term administration of growth hormone to short normal children - PubMed
GH treatment of adult patients with GH deficiency (GHD) or healthy volunteers results in weight gain and fluid and sodium retention. In the present study we have challenged normal short children with dehydration and water load, and evaluated their water and sodium clearance, plasma renin...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
![]()
Growth hormone and fluid retention - PubMed
A major side effect of growth hormone (GH) administration is fluid retention. Most data indicate that adult GH-deficient patients are dehydrated, i.e. they have low total body water, low extracellular water and low plasma volume. When GH substitution is initiated in these patients their body...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Kafani sikeyim, testestoron boyu arttiriyor falan de bide amk, adamin genetiginde varmis demekki ve testestoron kemik ossifikasyonunu arttiriyor yani daha hizli uzuyorsun ama daha az uzuyorsun genel olarak bakinca.gh ı holygrail gibi anlatmanız küre girsen 30 kat daha etki alırsın geçen 170 den 194 e çıkan biriyle konuşmuştum adam 17 yaşında test enana başlamış her 5 günde 250 mg almış
Su tutumunun artmasi ≠ Bloat .gh ın sodyum tutulumunu arttırması bilimsel olarak tonla kaynakla kanıtlanmış birşey
ya amınakoyayim bloat zaten su tutumu demekKafani sikeyim, testestoron boyu arttiriyor falan de bide amk, adamin genetiginde varmis demekki ve testestoron kemik ossifikasyonunu arttiriyor yani daha hizli uzuyorsun ama daha az uzuyorsun genel olarak bakinca.
suan kafayi yiyorum gülmekten aminakoyayim.
Su tutumunun artmasi ≠ Bloat .
![]()
arastirmalara bak ve yazdigimi düzgün oku, ilk bikac hafta icinde "bloat" olsada 1-2 hafta icinde normale dönüyor ve azaliyor, bundan sonraki sürectede minimal düzeyde "bloat" denmeyecek seviyede su tutumu oluyor.
@maarda @Zagro
Ya böyle amına koduğumun cahillerini kim alıyor foruma yarram nasıl medicationlar olduğunu bilmiyorsun ghnin bloatı için kullanabiliceğin şeyler var siktir git tiktoktan looksmaxxerin abilerini dinle vitaminini al.gerizekalı gh dan alıcağın etkiler bile genetikle ilgili hala reddetmeye çalışıyorsun reseptörlerin ne olduğunu biliyormusun hadi onu geçtim bir sikim biliyormuş gibi bloatı sıfırlamayı başardım demen ayrı bi patlattı zaten bloat sıfırladım diyerek tüm cümle aleme ne kadar beyinsiz olduğunu kanıtladın
Uzadın mı agaReis şuan senin haberin olmadığın bi kanser varsa vucudunda hgh basarsan elbette kanseride büyütür ama gerekli testleri yaptırırsan ve kanser yoksa çok birşey olmaz ama yinede hgh olmadan bile bedeninde kanser hücreleri oluyor ama büyümeden önce ölüyorlar hgh ise daha çok kanser hücresi üretimi sağlıyor.
Steroid veya hgh gibi peptidlere girince herzaman bir piyango gibi oluyor ama riskler sandığından daha nadir. Ben baya bastım 2 ay falan boyunca ve nerdeyse 0 side effect vardı sivilce hariç testosterondan ve trenbolondan dolayı, ama bu herkes için farklı benim ailede kalp, kanser vb bile var olduğu halde kısa vadede birşey olmadı.
1.5cm 2 ayda reisUzadın mı aga
ya amınakoyayim bloat zaten su tutumu demekve evet adaptasyon sonrası eski haline dönüyor ona zaten birşey demedim ve gh ın asıl amacı bodybuild ve yağ yakmak için gh dan alıcağın minimal kemik gelişimi için ( belki onu bile almayacaksın ) değil zaten ascendleseydi kutay yanık ascendlerdi daha 15-16 yaşındamı ne
kendinle celisiyorsun aminakoydugum daha yeni zagroya " git gh ile kendini bloatlamaya devam et" diyen benmiydim.evet adaptasyon sonrası eski haline dönüyor ona zaten birşey demedim
Benimde tmbden sonra atacagim ilk ignore olucak.Ya böyle amına koduğumun cahillerini kim alıyor foruma yarram nasıl medicationlar olduğunu bilmiyorsun ghnin bloatı için kullanabiliceğin şeyler var siktir git tiktoktan looksmaxxerin abilerini dinle vitaminini al.
Genetikle ilgili olduğunu reddetmedim aptal gerizekalı benim hgh guide 20 kere genetik önemli olduğunu ve herkes için başka efekt gösterdiğini açıkladım.
Bu forumda hiçbir zaman kimseye ignore atmadım sen bi ilksin.
5'7 cel den mezunsun devamını dilerim1.5cm 2 ayda reis
KAÇ YAŞINDASIN NE KADAR İU1.5cm 2 ayda reis
O ne amk napmaya calisiyon16iu kullandığımda