TAKVİYE KULLANIPTA FAYDA GÖREN OLDU MU

Magnezyum ? Kalsiyum? Kreatin?
Magnezyum testoda cok etkili değil uyku icin iyi sadece kalsiyumu heryerden alırsın yoğurt süy peynir yumurta kabugu vesaire kreatinde kas kütlen varsa yarar

Funny GIF

Bloat yaptigini nerden duydun tiktoktanmi kanka?

GH visceral yagi azaltiyor + metabolic süreci de hizlandiriyor neden cogu sporcu cutta kullaniyo saniyon mk
ghın sodyum tutulumunu arttırması bilinen birşey ?????

Funny GIF

Bloat yaptigini nerden duydun tiktoktanmi kanka?

GH visceral yagi azaltiyor + metabolic süreci de hizlandiriyor neden cogu sporcu cutta kullaniyo saniyon mk

Ya amına koduğumun cahili bana vitaminsiz diyor bide sanki nutrition full olunca çok acayip etkisi oluyorya.

Gh sadece genetik değil aptal gerizekalı deficiency olunca sadece daha etkili oluyor sen ghden ne bekliyorsun sihirli birşey olmasını mı istiyorsun yarram bide bloatlanmaya devam diyor, 16iu kullandığımda bile olan minimal bloatı sıfırlamayı başardım :kys:

Last seen Today at 10:57 AM · Viewing thread HGH 101: Everything You Need to Know

Threadimi okumaya devam et birşeyler öğrenirsin. Tiktoktan gördüğü videolar ile geliyor bana birşeyler öğretmeye çalışıyor :lul:
gerizekalı gh dan alıcağın etkiler bile genetikle ilgili hala reddetmeye çalışıyorsun reseptörlerin ne olduğunu biliyormusun hadi onu geçtim bir sikim biliyormuş gibi bloatı sıfırlamayı başardım demen ayrı bi patlattı zaten bloat sıfırladım diyerek tüm cümle aleme ne kadar beyinsiz olduğunu kanıtladın

gerizekalı gh dan alıcağın etkiler bile genetikle ilgili hala reddetmeye çalışıyorsun reseptörlerin ne olduğunu biliyormusun hadi onu geçtim bir sikim biliyormuş gibi bloatı sıfırlamayı başardım demen ayrı bi patlattı zaten bloat sıfırladım diyerek tüm cümle aleme ne kadar beyinsiz olduğunu kanıtladın
Arastirmanin basligini okuduysan "short-term" dedigini görürsün GH deki su tutumu minimal, bloat denecek kadar bisey yok, arastirmalarda da o su tutumunun bikac hafta icinde normale döndügünü gösteriyor zaten. ayrica ilac basan cogu kisi eplerenone gibi bloati azaltmak icin baska maddeler de kullanacaktir zaten.

• +1
Reactions: maarda and Zagro
Yaş kaç

Arastirmanin basligini okuduysan "short-term" dedigini görürsün GH deki su tutumu minimal, bloat denecek kadar bisey yok, arastirmalarda da o su tutumunun bikac hafta icinde normale döndügünü gösteriyor zaten. ayrica ilac basan cogu kisi eplerenone gibi bloati azaltmak icin baska maddeler de kullanacaktir zaten.

başka maddeler kullanacaktır demen savunduğunuz şeyi değiştirmez gh ın sodyum tutulumunu arttırması bilimsel olarak tonla kaynakla kanıtlanmış birşey benimde zaten tilt olduğum şey gh ı holygrail gibi anlatmanız küre girsen 30 kat daha etki alırsın geçen 170 den 194 e çıkan biriyle konuşmuştum adam 17 yaşında test enana başlamış her 5 günde 250 mg almış

• Hmm...
  • JFL
Reactions: ascendantwill and menas
gh ı holygrail gibi anlatmanız küre girsen 30 kat daha etki alırsın geçen 170 den 194 e çıkan biriyle konuşmuştum adam 17 yaşında test enana başlamış her 5 günde 250 mg almış
Kafani sikeyim, testestoron boyu arttiriyor falan de bide amk, adamin genetiginde varmis demekki ve testestoron kemik ossifikasyonunu arttiriyor yani daha hizli uzuyorsun ama daha az uzuyorsun genel olarak bakinca.

suan kafayi yiyorum gülmekten aminakoyayim.

gh ın sodyum tutulumunu arttırması bilimsel olarak tonla kaynakla kanıtlanmış birşey
Su tutumunun artmasi ≠ Bloat .

Monday Night Raw Lol GIF by WWE

arastirmalara bak ve yazdigimi düzgün oku, ilk bikac hafta icinde "bloat" olsada 1-2 hafta icinde normale dönüyor ve azaliyor, bundan sonraki sürectede minimal düzeyde "bloat" denmeyecek seviyede su tutumu oluyor.

@maarda @Zagro

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, ascendantwill, Zagro and 1 other person
Kafani sikeyim, testestoron boyu arttiriyor falan de bide amk, adamin genetiginde varmis demekki ve testestoron kemik ossifikasyonunu arttiriyor yani daha hizli uzuyorsun ama daha az uzuyorsun genel olarak bakinca.

suan kafayi yiyorum gülmekten aminakoyayim.

Su tutumunun artmasi ≠ Bloat .

Monday Night Raw Lol GIF by WWE

arastirmalara bak ve yazdigimi düzgün oku, ilk bikac hafta icinde "bloat" olsada 1-2 hafta icinde normale dönüyor ve azaliyor, bundan sonraki sürectede minimal düzeyde "bloat" denmeyecek seviyede su tutumu oluyor.

@maarda @Zagro
ya amınakoyayim bloat zaten su tutumu demek 😭🙏 ve evet adaptasyon sonrası eski haline dönüyor ona zaten birşey demedim ve gh ın asıl amacı bodybuild ve yağ yakmak için gh dan alıcağın minimal kemik gelişimi için ( belki onu bile almayacaksın ) değil zaten ascendleseydi kutay yanık ascendlerdi daha 15-16 yaşındamı ne

Ya böyle amına koduğumun cahillerini kim alıyor foruma yarram nasıl medicationlar olduğunu bilmiyorsun ghnin bloatı için kullanabiliceğin şeyler var siktir git tiktoktan looksmaxxerin abilerini dinle vitaminini al.

Genetikle ilgili olduğunu reddetmedim aptal gerizekalı benim hgh guide 20 kere genetik önemli olduğunu ve herkes için başka efekt gösterdiğini açıkladım.

Bu forumda hiçbir zaman kimseye ignore atmadım sen bi ilksin.

• +1
Reactions: ascendantwill and menas
Reis şuan senin haberin olmadığın bi kanser varsa vucudunda hgh basarsan elbette kanseride büyütür ama gerekli testleri yaptırırsan ve kanser yoksa çok birşey olmaz ama yinede hgh olmadan bile bedeninde kanser hücreleri oluyor ama büyümeden önce ölüyorlar hgh ise daha çok kanser hücresi üretimi sağlıyor.

Steroid veya hgh gibi peptidlere girince herzaman bir piyango gibi oluyor ama riskler sandığından daha nadir. Ben baya bastım 2 ay falan boyunca ve nerdeyse 0 side effect vardı sivilce hariç testosterondan ve trenbolondan dolayı, ama bu herkes için farklı benim ailede kalp, kanser vb bile var olduğu halde kısa vadede birşey olmadı.
Uzadın mı aga

• +1
Reactions: Zagro
ya amınakoyayim bloat zaten su tutumu demek 😭🙏 ve evet adaptasyon sonrası eski haline dönüyor ona zaten birşey demedim ve gh ın asıl amacı bodybuild ve yağ yakmak için gh dan alıcağın minimal kemik gelişimi için ( belki onu bile almayacaksın ) değil zaten ascendleseydi kutay yanık ascendlerdi daha 15-16 yaşındamı ne
Spider Man Lol GIF

Kutay yanigi örnek olarak veriyor aminakoydugumun salagi
birth defect elemani örnek olarak verdi kafayi yicem..

evet adaptasyon sonrası eski haline dönüyor ona zaten birşey demedim
kendinle celisiyorsun aminakoydugum daha yeni zagroya " git gh ile kendini bloatlamaya devam et" diyen benmiydim.

laughs cage GIF

Ya böyle amına koduğumun cahillerini kim alıyor foruma yarram nasıl medicationlar olduğunu bilmiyorsun ghnin bloatı için kullanabiliceğin şeyler var siktir git tiktoktan looksmaxxerin abilerini dinle vitaminini al.

Genetikle ilgili olduğunu reddetmedim aptal gerizekalı benim hgh guide 20 kere genetik önemli olduğunu ve herkes için başka efekt gösterdiğini açıkladım.

Bu forumda hiçbir zaman kimseye ignore atmadım sen bi ilksin.
Benimde tmbden sonra atacagim ilk ignore olucak.

@maarda

• +1
Reactions: maarda and Zagro