srh4an
Iron
Title
Formu farketmez ama toz olarak source olan varsa daha iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
saç için mi cilt için miTitle
sac genetik kotu aq suan 16da norwood 1.5-2 falan var da dokulme yoksaç için mi cilt için mi
cerrahpaşa nureczanesinden topical fin alsac genetik kotu aq suan 16da norwood 1.5-2 falan var da dokulme yok
anti androjen diyorum bencerrahpaşa nureczanesinden topical fin al
internete yazınca çıkıyo wp numaralarına yaz fiyat list atarlar kargoluyolar evine
ben oral minox alıyorum ordan
Saç için var mı anti androgen tr desaç için mi cilt için mi
Tr de yok herhalde anti androgen topical ama steroidcilerin yaptıgı formul var oda anti androgen ama tablet formu spironolactone toz haline getirip topical minoxilin içine koyuyolarmş ve dökülen yerlere sürüyolar sadece dökülen yerlere çünkü yan efektleri var kardeşmTitle
anti androjen yok krdsmanti androjen diyorum ben
onu natty biri yaparsa sistemik emilimden dolayı tesotosu anasının amını görürTr de yok herhalde anti androgen topical ama steroidcilerin yaptıgı formul var oda anti androgen ama tablet formu spironolactone toz haline getirip topical minoxilin içine koyuyolarmş ve dökülen yerlere sürüyolar sadece dökülen yerlere çünkü yan efektleri var kardeşm
He bide sen steroid kullanmıyosan ugraşma 16 yaşını geçtiysen sik büyümen falan bitmiştir dht blocker oral yada topical minoxil ve ketonazol şampuan
Steroid kullanmıyosan gerek yok yan etkileri var dedim sadece dökülen kısımlara dedimonu natty biri yaparsa sistemik emilimden dolayı tesotosu anasının amını görür
spironolactone direkt testoyu baskılıyo trans ilacı diye geçer hatta
onu natty biri yaparsa sistemik emilimden dolayı tesotosu anasının amını görür
spironolactone direkt testoyu baskılıyo trans ilacı diye geçer hatta
Saç için var mı anti androgen tr de
Ben kendim toz sourcelayıp izopropil alkolle karıştırıp tr ye tedarik etmeyi teklif ettim ciddiye almadı orospu evlatlarıanti androjen yok krdsm
oral minox kargoluyorlar mı? amk nerden buluyorsunuz böyle yerleri. ülkeye nası getiriyoalr acabacerrahpaşa nureczanesinden topical fin al
internete yazınca çıkıyo wp numaralarına yaz fiyat list atarlar kargoluyolar evine
bazı eczaneler de propilen glikol alkol ve saf minoxidille topikal minox yapıyolar çok daha hesaplı oluyorBen kendim toz sourcelayıp izopropil alkolle karıştırıp tr ye tedarik etmeyi teklif ettim ciddiye almadı orospu evlatları
anti androjenle alakası yokbazı eczaneler de propilen glikol alkol ve saf minoxidille topikal minox yapıyolar çok daha hesaplı oluyor
toz icin source bulabilirsem sublingual yapicam ben oral halinden daha iyi ve yan etkileri daha azbazı eczaneler de propilen glikol alkol ve saf minoxidille topikal minox yapıyolar çok daha hesaplı oluyor
Moksifloksasin kullandın mi göz renginde değişiklik var mıanti androjenle alakası yok
o nasıl oluyor? nur eczanesi de kendi hazırlıyor sanırım %7 topikal hiç duymadımtoz icin source bulabilirsem sublingual yapicam ben oral halinden daha iyi ve yan etkileri daha az
kendileri yapiyorlardir muhtemelenoral minox kargoluyorlar mı? amk nerden buluyorsunuz böyle yerleri. ülkeye nası getiriyoalr acaba
https://looksmax.org/threads/sublin...rail-of-looksmaxing-no-more-bloating.1936752/o nasıl oluyor? nur eczanesi de kendi hazırlıyor sanırım %7 topikal hiç duymadım
moxi goze zarar vermiyor muMoksifloksasin kullandın mi göz renginde değişiklik var mı
hayir @kurdistan la biraz arastirip sonra vaz gectikMoksifloksasin kullandın mi göz renginde değişiklik var mı
trans kadınların hormon süreci için konuşuyorum, türkiyedeki en kolay bulunur ve fiyatı nadiren zam gören testosteron bastırıcı budur.Bide sanki yutuyo amk hemen gay olcak he ayn abartma sistemik emilimi çok düşük imkansız trans olması
%5 spiniralctone krem süren natty erkek![]()
Lack of endocrine systemic side effects after topical application of spironolactone in man - PubMed
In six healthy male volunteers, the percutaneous absorption of spironolactone was compared with placebo in a double-blind crossover study. The subjects were randomly given either a cream containing 5% spironolactone or placebo to be applied in a randomized sequential way to a well defined skin...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
![]()
Oral and topical spironolactone in a AGA treatment | CCID | Dove Medical Press
Evaluating the efficacy and safety of topical and oral spironolactone in androgenetic alopecia treatment. Read morewww.dovepress.com
Al bide senin dedigin oral form oral formda bile etkisi çok düşük topicalin çok çok düşük sistmeik emilimi he ayn gay olcak natty biri kullanca bile bi sik olmaz
bi çok before after var aldactone alıp femboy olmuş amq yapılan her araştırmanın factlik değeri yok bunu da biz mi diyelimtrans kadınların hormon süreci için konuşuyorum, türkiyedeki en kolay bulunur ve fiyatı nadiren zam gören testosteron bastırıcı budur.
vegan-vejetaryenler için ekleyeyim; içeriği vegan ve bu ilaç için hayvan deneyleri bırakılalı çok olmuş (yerli jenerik ilaç çünkü). her ikisi de firmadan teyitli bilgi.
t-bastırıcı olarak genelde tıp dünyasında androcur ile kıyaslanır. araştırma sonuçlarına göre androcur bi tık önde bunu başarmada; lakin aldactone'u da yabana atmayın. 150 mg günlük alım ile testosteron düzeyi ortalama kadın değerlerinde kalabiliyor, bilginize.
gelelim yan etkisine. işetici (diüretik) ilaç olduğu için evet özellikle kışın daha sık tuvaletin yolunu tutarsınız ve her daim bedenin attığı suyu geri almak üzere su içmek de gerekir. fakat bedenden suyu atıyor diye baş ağrısı ya da beklenmedik bir zayıflama, cilt kuruması görülmez.
asıl yan etkiyi en sona sakladım: potasyum tutucu bir ilaçtır bu, o yüzden yemekle alınacak potasyuma cidden kota koymanız lazım. örneğin artık muz haftada bir yenmeli, patates sulu yemeklerde tabaktan ayıklanmalı, çekirdek çitlemek iki üç çiti geçmemeli vs vs
komik bi bilgi ile bitirelim. sigara alkol ve cips gibi normalde kötü addedilen alışkanlıklar düzenli aldactone kullananlara dolaylı yardımcı olur; çünkü zıkkımlanmak veya bir şeyi cass cuss kızartarak yemek potasyuma ve yakın arkadaşı magnezyuma rahmet okutur.
Yazdıgım şeyleri debunklamadın yalnıztrans kadınların hormon süreci için konuşuyorum, türkiyedeki en kolay bulunur ve fiyatı nadiren zam gören testosteron bastırıcı budur.
vegan-vejetaryenler için ekleyeyim; içeriği vegan ve bu ilaç için hayvan deneyleri bırakılalı çok olmuş (yerli jenerik ilaç çünkü). her ikisi de firmadan teyitli bilgi.
t-bastırıcı olarak genelde tıp dünyasında androcur ile kıyaslanır. araştırma sonuçlarına göre androcur bi tık önde bunu başarmada; lakin aldactone'u da yabana atmayın. 150 mg günlük alım ile testosteron düzeyi ortalama kadın değerlerinde kalabiliyor, bilginize.
gelelim yan etkisine. işetici (diüretik) ilaç olduğu için evet özellikle kışın daha sık tuvaletin yolunu tutarsınız ve her daim bedenin attığı suyu geri almak üzere su içmek de gerekir. fakat bedenden suyu atıyor diye baş ağrısı ya da beklenmedik bir zayıflama, cilt kuruması görülmez.
asıl yan etkiyi en sona sakladım: potasyum tutucu bir ilaçtır bu, o yüzden yemekle alınacak potasyuma cidden kota koymanız lazım. örneğin artık muz haftada bir yenmeli, patates sulu yemeklerde tabaktan ayıklanmalı, çekirdek çitlemek iki üç çiti geçmemeli vs vs
komik bi bilgi ile bitirelim. sigara alkol ve cips gibi normalde kötü addedilen alışkanlıklar düzenli aldactone kullananlara dolaylı yardımcı olur; çünkü zıkkımlanmak veya bir şeyi cass cuss kızartarak yemek potasyuma ve yakın arkadaşı magnezyuma rahmet okutur.
Lan olm topical topical translar hap olarak yükzek doz alıyo diyom anca işe yarıyo diyorumbi çok before after var aldactone alıp femboy olmuş amq yapılan her araştırmanın factlik değeri yok bunu da biz mi diyelim
D3k2 alınca kemik yoğunluğu da artıyo alın chad olun beyler araştırması var btw
Bunları yazdıgın hiç biri topicalde olmuyo amk chatgptylemi yazdın naptıntrans kadınların hormon süreci için konuşuyorum, türkiyedeki en kolay bulunur ve fiyatı nadiren zam gören testosteron bastırıcı budur.
kanka 1 topical spironolactone yapamicaksın eczaneden aldığın herhangi bi hap sadece hammaddeyi içermez içerik kısmını okudpun zaman o tozu hap formuna getirmek için kullanılanm kimyasallar bütününü görürsün zatenBide sanki yutuyo amk hemen gay olcak he ayn abartma sistemik emilimi çok düşük imkansız trans olması
%5 spiniralctone krem süren natty erkek![]()
Lack of endocrine systemic side effects after topical application of spironolactone in man - PubMed
In six healthy male volunteers, the percutaneous absorption of spironolactone was compared with placebo in a double-blind crossover study. The subjects were randomly given either a cream containing 5% spironolactone or placebo to be applied in a randomized sequential way to a well defined skin...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
![]()
Oral and topical spironolactone in a AGA treatment | CCID | Dove Medical Press
Evaluating the efficacy and safety of topical and oral spironolactone in androgenetic alopecia treatment. Read morewww.dovepress.com
Al bide senin dedigin oral form oral formda bile etkisi çok düşük topicalin çok çok düşük sistmeik emilimi he ayn gay olcak natty biri kullanca bile bi sik olmaz
Oral spironolakton dozları günlük 25mg ila 200mg arasında değişmekte olup, büyük çoğunluğu 80mg ile 110 mg arasındadırLan olm topical topical translar hap olarak yükzek doz alıyo diyom anca işe yarıyo diyorum
Ney o zaman aas kullandk diyelm ru yok trde ne varha biz burda sadece topikal anti androjen konuşuyoz dfiyosan spironolactondan daha iyi anti androjenler var tr şartlarında yapılamaması konuşulmaması için yeterli bi argüman
trde anti androjen yok direktNey o zaman aas kullandk diyelm ru yok trde ne var
He bu arada majistral ilaç yapan eczanelerde özel isteyerek jel formu yaptırılablr saf tozu getirerej jel formu hazırlıyolarkanka 1 topical spironolactone yapamicaksın eczaneden aldığın herhangi bi hap sadece hammaddeyi içermez içerik kısmını okudpun zaman o tozu hap formuna getirmek için kullanılanm kimyasallar bütününü görürsün zaten
ütopik senaryoları konuşmak mantıksız ha biz burda sadece topikal anti androjen konuşuyoz dfiyosan spironolactondan daha iyi anti androjenler var tr şartlarında yapılamaması konuşulmaması için yeterli bi argüman
Oral spironolakton dozları günlük 25mg ila 200mg arasında değişmekte olup, büyük çoğunluğu 80mg ile 110 mg arasındadır
yüksek doz almana gerek yok genel dozlarda da testosteron düşüşü yaşiycaksın yukarıda direkt trans bi karının yazısını attım
realistik olarak hiç bi zaman topical spironolakton kullanamicağın için useless sg fin min sür saçına aas kullanmadığın sürece işe yariycaktır
sordum yapanlara yapmıyolarHe bu arada majistral ilaç yapan eczanelerde özel isteyerek jel formu yaptırılablr saf tozu getirerej jel formu hazırlıyolar
No shit nigga amk yoksa bzi ne heycanlandırdntrde anti androjen yok direkt
boldenon npp deca turinabol bunlar saç dökme etkisi minimum hatta nerdeyse olmayan roidler
testosteron saç dökmez çünkü dht döker bunlarda testosteron türevi olan ilaçlar
fin yine only testo kullandığın zaman işe yariycaktır tren masteron kullanmicak çoğu user
östrojen kremler var trde onlar kullanılabilir
herhangi bi Aİ ile kombinlendiği zaman side yaşamazsın
ha illaha tren masteron DHT türevü kullanıcam diyosan gh bas igf1 yüksek olduğu zaman hairloss minimize olur
lan yarram ben var mı dedimNo shit nigga amk yoksa bzi ne heycanlandırdn
daha iyi anti androjenler var tr şartlarında yapılamaması konuşulmaması için yeterli bi argüman
lan yarram ben var mı dedim
Sen başka bişi mi istemiştin yoksa aldactone mu istedin jel formusordum yapanlara yapmıyolar
trde kullanamicağın bi şeyi konuşmak saçma ama eğer genel anti androjenler hakkında konuşuyosan trde olup olmaması önemsiz bi konuysa anti androjenler arasında spironolaktondan daha iyi anti androjenler varütopik senaryoları konuşmak mantıksız ha biz burda sadece topikal anti androjen konuşuyoz dfiyosan spironolactondan daha iyi anti androjenler var tr şartlarında yapılamaması konuşulmaması için yeterli bi argüman
ru sordum aldactone sordumSen başka bişi mi istemiştin yoksa aldactone mu istedin jel formu
kanka bende kullanıyorumcerrahpaşa nureczanesinden topical fin al
Ru yokki onu niye sordn amktrde kullanamicağın bi şeyi konuşmak saçma ama eğer genel anti androjenler hakkında konuşuyosan trde olup olmaması önemsiz bi konuysa anti androjenler arasında spironolaktondan daha iyi anti androjenler var
ru sordum aldactone sordum
nee bilm sokmuşlardır lavuklar belki amqRu yokki onu niye sordn amk
Ru aslında yurtdışından getirme methodu var çalışıyo mu bilmiyorum ama gatekeepnee bilm sokmuşlardır lavuklar belki amq