ucretsız spor salonu methodu

iluvanavar

iluvanavar

just for entertaiment purposes.
aranızda gymı "gymtekno"adlı uygulamayı kullanan varsa bı thread paylasıcam uyelıgınızı sınırsız uzatabılıyorsunuz sıstem uzerınden(unpacthed method)bu threade guzel ılgı gelırse.Paylasicam

• +1
  • Love it
Reactions: Naughty America, dixetheel, Me-Mania and 6 others
orosbu cocugusun sen geçen yemek sepeti metodunu yaptım param gitti sonra yemek ısmarlıcam dedin hala ısmarlamadın gym metodunu biri yapsa busefer dayak yiycek yada götüne halter sokcaklar

• JFL
  • +1
Reactions: eniyiguresci, Naughty America, FAWFF and 9 others
orta derece root explorer burp suite vs bilgisi gerektirir,

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, arseth6 and -BayHarbourButcher
orosbu cocugusun sen geçen yemek sepeti metodunu yaptım param gitti sonra yemek ısmarlıcam dedin hala ısmarlamadın gym metodunu biri yapsa busefer dayak yiycek yada götüne halter sokcaklar
olm sen becerememıssın mk yapan ınsanlar var

• +1
  • Love it
Reactions: FAWFF, Thrill, ENEFB and 2 others
la dediğinin aynısını dedim ben daha napıyım
kurye fotosunu nasıl cekıyor amk nasıl bır face carda sahıpsın de kurye foto cekme geregı duymus amk ben hayatım boyunca ılk defa senden duuyyoum

• JFL
Reactions: ascndndfrgt, -BayHarbourButcher, Naughty America and 5 others
aranızda gymı "gymtekno"adlı uygulamayı kullanan varsa bı thread paylasıcam uyelıgınızı sınırsız uzatabılıyorsunuz sıstem uzerınden(unpacthed method)bu threade guzel ılgı gelırse.Paylasicam
Abi antrenör gelip enseme vurmaz inş deniyom şimdi

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pardonriki, iluvanavar and 1 other person
Abi antrenör gelip enseme vurmaz inş deniyom şimdi
kisisel sorgu yapmadıgı surece amınakoyarsınız ben cok uzun sure gırdım sonra kendı ıstegımle saldım

• +1
Reactions: Thrill and arseth6
kurye fotosunu nasıl cekıyor amk nasıl bır face carda sahıpsın de kurye foto cekme geregı duymus amk ben hayatım boyunca ılk defa senden duuyyoum
dümenden çekti sepetteydi paket sepete doğrultup çekti fotoyu bide sipariş 700 tl bişeydi

• +1
Reactions: Thrill, arseth6 and iluvanavar
uygulama yokta paylaşsana çok merak ettim amk

• +1
dümenden çekti sepetteydi paket sepete doğrultup çekti fotoyu bide sipariş 700 tl bişeydi
yardım talebi bidaha ac dene bidaha olur gibi de cok magdurum

• +1
Reactions: Thrill, arseth6 and ankaranin_adami
Çekse bişey değişmiyo ki aq hem işine gelir kurye girmesin bu işe mcdonalds hatası sayılması gerek kimse kapına yapışmaz böyle

• +1
Reactions: Thrill
  • +1
Çekse bişey değişmiyo ki aq hem işine gelir kurye girmesin bu işe mcdonalds hatası sayılması gerek kimse kapına yapışmaz böyle
mc değildi popeyesdi

• +1
isteyene dm den at farkedilir bence

• +1
Lan niye yeni yeni şeyler deniyon macera arıyon olm sen bide hangi köyün popeyesidir o
olm tiradda 3 büyük şirket diyodu bide mc yokki karapürçekte onun için kızılaya gitmek lazım

• +1
2 yil once o uygulamadan uyeligim eski telefonda hala duruyo amk bu yaz gyme gidemedim bilsem giderdim

• +1
Reactions: Thrill and iluvanavar
olm mc nıye etmedın ben en cok onu soylemıstım threadde
Aga direkt tüm siparişleri iptal edebiliyozmu sen tredde sadece tavuk burgeri iade etmişsin hepsini iade etmek farkedilip sorun falan çıkartılır mı kardeşinmişim gibi cevapla kafadan atma ben direkt doyxak şekilde double quarter deluxe cheese ediyom sonrasına atıştırmalık falan

• +1
Aga direkt tüm siparişleri iptal edebiliyozmu sen tredde sadece tavuk burgeri iade etmişsin hepsini iade etmek farkedilip sorun falan çıkartılır mı kardeşinmişim gibi cevapla kafadan atma ben direkt doyxak şekilde double quarter deluxe cheese ediyom sonrasına atıştırmalık falan
Sadece quarterı iade uapıyom

• +1
Ya şimdi 1 yıl sınra kapıma polis falan gelir hırsızlıktan sabıka oluşursa kahrolurum aq daha şu metodları yayma sal artık

• +1
bu macfit gymse güzel havuz falan vardı macfitte

• +1
ya knka sey yardım talebı 1 2 gun sonra sılınıyor sadece o gun ypatıgım duruyodu ondan onun ssi tek vardı,mcdonalds da bugune kadar bı sorun yasamadım farkedılme kuryenın gelıp dovme gıbı olayı asla yok bu arada kafana gore yap yarın yapcaksan bana yaz convdan veya baska bıyerden canlı yardımcı olim

• +1
Ya şimdi 1 yıl sınra kapıma polis falan gelir hırsızlıktan sabıka oluşursa kahrolurum aq daha şu metodları yayma sal artık
yok la hıcıbısı olmaz dersın yemek eksıktı oclar

• +1
Ne kadar yarın macfite gitcem yazılmaya
30 10 k bişey baya pahalı bide bunlar aylık ben mahalle gymine 1 senelik 8kya yazıldım

• +1
2 yil once o uygulamadan uyeligim eski telefonda hala duruyo amk bu yaz gyme gidemedim bilsem giderdim
dur bı atım gıdersın

• +1
Premium ne oluyo dayı normal sırt çalışxam ben
kız erkek karışık oluyo hamam havuzda orda röntgenciler var meta glasses la kadınların röntgenini çekiyo röntgenciler

• JFL
  • +1
Reactions: Naughty America, iluvanavar and Thrill
özel teknoloji vardı röntgencilerde bak kamerayla kızın videosunu çekiyo sonra internete bağlanıp yapayzekaya gönderip gerçek zamanlı şekilde kızların ai ile çıplak hallerini röntgencinin sağ gözüne yansıtıyo bide adamın saçının içinde sağında solunda kamera var yapayzeka ordan bakıyo biri yakalarmı biri bakıyomu diye

• +1
özel teknoloji vardı röntgencilerde bak kamerayla kızın videosunu çekiyo sonra internete bağlanıp yapayzekaya gönderip gerçek zamanlı şekilde kızların ai ile çıplak hallerini röntgencinin sağ gözüne yansıtıyo bide adamın saçının içinde sağında solunda kamera var yapayzeka ordan bakıyo biri yakalarmı biri bakıyomu diye
Sen nerden biliyon q

• +1
Sen nerden biliyon q
arkadaşım vardı röntgencilik yapıyodu videoları falan telegramda açık artırmaya çıkarıp satıyodu bi videodan 5k alıyodu adam sonra yeni numara alıyodu o numarayla macden yine beleş1 günlük üyelik alıyo sonra numarayı fake numara diye darkwebde telegramcı bebelere 2 katına satıyodu

• +1
  • +1
  • Hmm...
Reactions: iluvanavar and Thrill
şimdi yeni röntgen teknolojisi geliştiriliyomuş röntgenci karının 3d röntgenini çekiyo adamlar 3d modelin dosyasını satın alıp 3d yazıcıda silikonla 1:1 kopya basıyolar

• +1
  • JFL
arkadaşım vardı röntgencilik yapıyodu videoları falan telegramda açık artırmaya çıkarıp satıyodu bi videodan 5k alıyodu adam sonra yeni numara alıyodu o numarayla macden yine beleş1 günlük üyelik alıyo sonra numarayı fake numara diye darkwebde telegramcı bebelere 2 katına satıyodu
bunu bilip ihbar etmiyorsan senin de pay alman lazım

• +1
  • JFL
bunu bilip ihbar etmiyorsan senin de pay alman lazım
ihbar edersem adamın arkadaşları falan şişler birde bende ceza alırım benide katarlar işe

• +1
Bildiğim kadarıyla kurye her zaman paketin fotosunu çekiyor.Ama içindekilerin sorumluluğu firmaya ait.

• +1
Reactions: christabelle0952 and Thrill
IMG 1378

• JFL
  • +1
Reactions: foidsforlife, iluvanavar, ankaranin_adami and 1 other person
gülme krizi geçiriyorum amk ya

• JFL
Reactions: Thrill, iluvanavar and ankaranin_adami
olm o ne amkboc musunuz

• JFL
Reactions: Thrill and eniyiguresci