iluvanavar
just for entertaiment purposes.
- OP
turnike fln olmayan gymlere bende belese giriom yuruyom direkt icerimahalle gymine paramı veriyon amk ben 5 aydır beleşe giriyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
turnike fln olmayan gymlere bende belese giriom yuruyom direkt icerimahalle gymine paramı veriyon amk ben 5 aydır beleşe giriyom
olsun kanka lifetime uyelikbyapahilion sql sistemine sizacagizyaw 2 gune almanyaya donuyom amk tr ye de 4 ay gelmicem
hayir ben oyle birseyle hic karsilasmadim,sehirden sehire bolgeden bolgeye degisiyor olabilir amaBildiğim kadarıyla kurye her zaman paketin fotosunu çekiyor.Ama içindekilerin sorumluluğu firmaya ait.
bu adam niye hep birilerini soyuyo amunakojum yaaranızda gymı "gymtekno"adlı uygulamayı kullanan varsa bı thread paylasıcam uyelıgınızı sınırsız uzatabılıyorsunuz sıstem uzerınden(unpacthed method)bu threade guzel ılgı gelırse.Paylasicam
çoğunda havuz yok sanırım havuz olan 2 tane var heralde ülkede amkNe kadar yarın macfite gitcem yazılmaya
/spoiler orosbu cocubeyler spoıler fln nasıl koyuluyor threade sımdı yazmaya baslıcam @Thrill @susisesi @ankaranin_adami