elithırt
Iron
Beyler tek gözümde var galiba ya kastan dolayı yada upperlid eye exposure eğer exposure ise illa cerrahi yöntem gerekiyormu daha 16 yaşındayım yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tek gözünde varsa göz yorgunluğu tarzı bişey vardır ama diğer türlü tamamen genetik değiştiremezsinBeyler tek gözümde var galiba ya kastan dolayı yada upperlid eye exposure eğer exposure ise illa cerrahi yöntem gerekiyormu daha 16 yaşındayım yardımcı olurmusunuz
Tek gozunde olip digerinde olmamsi gibi bisey yok salak gibi kisiyosundur ondan dirBeyler tek gözümde var galiba ya kastan dolayı yada upperlid eye exposure eğer exposure ise illa cerrahi yöntem gerekiyormu daha 16 yaşındayım yardımcı olurmusunuz
Hatırlamıyorum ki reisimKafana darbe aldın mı
Alakası yok kanka dmden foto fln atabiliyorsam atayım öyle kısmaya fln çalışmıyorum zatenTek gozunde olip digerinde olmamsi gibi bisey yok salak gibi kisiyosundur ondan dir
Olm nasi hatirlayamayabilirsinHatırlamıyorum ki reisim
Atsana meram ettimAlakası yok kanka dmden foto fln atabiliyorsam atayım öyle kısmaya fln çalışmıyorum zaten
Kanka dmden atmayı bilmiyom direkt burdan sallıyom düzgün çekemedim ama hafif belli oluyo ama mesela anlık çekildiğinde daha çok belli oluyo flnAtsana meram ettim
Göz çevreme hayatta yapmamOlm nasi hatirlayamayabilirsin
Eğer bonesmash falan yapıyorsan yapma. Darbeye bağlı ödem olabilir. Değilse kalıcı.
Göz çevreme hayatta yapmam
Yüzünün hicbir yerine yapma bir süre enetik gibi duruyor gözü dinlendir geçmezse de sıkıntı değil çok belli durmuyorKanka dmden atmayı bilmiyom direkt burdan sallıyom düzgün çekemedim ama hafif belli oluyo ama mesela anlık çekildiğinde daha çok belli oluyo fln
bendede aynısı gibi var ama çok az yakından bakınca belli oluyo göz büyüklüğü ile alakalı birşeyBeyler tek gözümde var galiba ya kastan dolayı yada upperlid eye exposure eğer exposure ise illa cerrahi yöntem gerekiyormu daha 16 yaşındayım yardımcı olurmusunuz