jackreacher52
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
teşekkürler bro kemiklerim biraz kalında, bide aslında şişman değilim vücut çok su tutuyor ,vücutta ki fazla suyu atmak için bi tavsiyen var mı?çok obezsin kilo ver, sağlık için ve görünüş için önemli
ben de aynıydım dietinde ki karbohydratları azalt su tutman azalır. yüksek proteinli daha az water weight demek, 65% protein ye bence, dietisyen değilimde kendi yaptığım buydu vücüdum rahatladıteşekkürler bro kemiklerim biraz kalında, bide aslında şişman değilim vücut çok su tutuyor ,vücutta ki fazla suyu atmak için bi tavsiyen var mı?
Karbonhidratı kesince aklımı kaybediyorum bro, sağa sola saldırasım geliyor, ruhum çekilmiş gibi oluyor, nasıl kesecez karbonhidratı yawben de aynıydım dietinde ki karbohydratları azalt su tutman azalır. yüksek proteinli daha az water weight demek, 65% protein ye bence, dietisyen değilimde kendi yaptığım buydu vücüdum rahatladı
ya yemeğe düşkünsen düşük kalori soslar kullan (çok az teriyaki ve ya bbq), önemli tavuk ve et yeKarbonhidratı kesince aklımı kaybediyorum bro, sağa sola saldırasım geliyor, ruhum çekilmiş gibi oluyor, nasıl kesecez karbonhidratı yaw
aklini kaybetmemeik icin tatlandiricili sekersiz icecekler ic, gene su tutmaya yol aciyo ama carba gore cok daha azKarbonhidratı kesince aklımı kaybediyorum bro, sağa sola saldırasım geliyor, ruhum çekilmiş gibi oluyor, nasıl kesecez karbonhidratı yaw
Valla yemek yemeyince depresyona giriyorum, bu sos mu?ya yemeğe düşkünsen düşük kalori soslar kullan (çok az teriyaki ve ya bbq), önemli tavuk ve et ye
coca cola zero sugar olur mu?aklini kaybetmemeik icin tatlandiricili sekersiz icecekler ic, gene su tutmaya yol aciyo ama carba gore cok daha az
yok ben tr de yaşamıyorum isviçredeyim 2018 den beri, direk genel anlamda soslara önem ver, ben kendim pişirirken kulanıyordum çok iyi oluyor yemek eğer pişirmen kötüyse, sevdiğin sosu bulman daha önemliValla yemek yemeyince depresyona giriyorum, bu sos mu?
eyw kralyok ben tr de yaşamıyorum isviçredeyim 2018 den beri, direk genel anlamda soslara önem ver, ben kendim pişirirken kulanıyordum çok iyi oluyor yemek eğer pişirmen kötüyse, sevdiğin sosu bulman daha önemli
tabi olurcoca cola zero sugar olur mu?
tatlandırıcı var zararlıtabi olur
Ne bump orospu oglubump
ananın amına bumpNe bump orospu oglu
26 yaşındasın orospu çocuğu orgdan çık işe girananın amına bump View attachment 3463117
pc başında servetimi yönetiyorum evladım çalışmaya ihtiyacım yok ağlamayı kes26 yaşındasın orospu çocuğu orgdan çık işe gir
Kanıt at susacampc başında servetimi yönetiyorum evladım çalışmaya ihtiyacım yok ağlamayı kes
susman çokta sikimdeydi yok kanıt felanKanıt at susacam
daha fazla var mıananın amına bump View attachment 3463117
daha fazla var mı
Yürürken iskeletor sesi geliyormu kral? Biraz daha kilo almanı öneririm Ekmeği arttır makarna falan ye protein yeme ondan dolayı sinir yapar
iskeletor sesi ne lanYürürken iskeletor sesi geliyormu kral? Biraz daha kilo almanı öneririm Ekmeği arttır makarna falan ye protein yeme ondan dolayı sinir yapar
fufufu fu fu fufu fu
yesfufufu fu fu fufu fu