V-TAPER VÜCUT RATELEYİN BROLAR

jackreacher52

jackreacher52

Diamond
:feelsez:

Attachments

• 3733243_o7e7e.jpg
    3733243_o7e7e.jpg
    98.7 KB · Views: 145
  • JFL
  • Love it
  • Woah
Reactions: Dathomirian Zabrak, Bitchwhipper2, sladekilic and 4 others
Yes bro

• +1
Reactions: jackreacher52
Laggnn kayra

• JFL
  • +1
Reactions: Peter Steele, maarda and jackreacher52
gece gece mog yedik

• Love it
Kayra kingin 30 senedir üst vücudunun ortalama erkeğin toplam kilosu kadar olmasından dolayi kaslanan bacaklarini gymden gelişti sanmasi kralligi
IMG 20250126 211229

• JFL
  • Hmm...
Reactions: hellomylove and jackreacher52
bacaklara gote kahkaha attim bu kim amk

• +1
  • So Sad
Reactions: D0KALES and jackreacher52
Mirin

• Love it
çok obezsin kilo ver, sağlık için ve görünüş için önemli

• +1
çok obezsin kilo ver, sağlık için ve görünüş için önemli
teşekkürler bro kemiklerim biraz kalında, bide aslında şişman değilim vücut çok su tutuyor ,vücutta ki fazla suyu atmak için bi tavsiyen var mı?

• +1
Reactions: harundogruyol
teşekkürler bro kemiklerim biraz kalında, bide aslında şişman değilim vücut çok su tutuyor ,vücutta ki fazla suyu atmak için bi tavsiyen var mı?
ben de aynıydım dietinde ki karbohydratları azalt su tutman azalır. yüksek proteinli daha az water weight demek, 65% protein ye bence, dietisyen değilimde kendi yaptığım buydu vücüdum rahatladı

• +1
Reactions: TrustMeBro and jackreacher52
ben de aynıydım dietinde ki karbohydratları azalt su tutman azalır. yüksek proteinli daha az water weight demek, 65% protein ye bence, dietisyen değilimde kendi yaptığım buydu vücüdum rahatladı
Karbonhidratı kesince aklımı kaybediyorum bro, sağa sola saldırasım geliyor, ruhum çekilmiş gibi oluyor, nasıl kesecez karbonhidratı yaw

• JFL
Reactions: recai iskender
Karbonhidratı kesince aklımı kaybediyorum bro, sağa sola saldırasım geliyor, ruhum çekilmiş gibi oluyor, nasıl kesecez karbonhidratı yaw
ya yemeğe düşkünsen düşük kalori soslar kullan (çok az teriyaki ve ya bbq), önemli tavuk ve et ye

• +1
Reactions: jackreacher52 and TrustMeBro
aklini kaybetmemeik icin tatlandiricili sekersiz icecekler ic, gene su tutmaya yol aciyo ama carba gore cok daha az

• +1
aklini kaybetmemeik icin tatlandiricili sekersiz icecekler ic, gene su tutmaya yol aciyo ama carba gore cok daha az
coca cola zero sugar olur mu?

• +1
yok ben tr de yaşamıyorum isviçredeyim 2018 den beri, direk genel anlamda soslara önem ver, ben kendim pişirirken kulanıyordum çok iyi oluyor yemek eğer pişirmen kötüyse, sevdiğin sosu bulman daha önemli
eyw kral

Yürürken iskeletor sesi geliyormu kral? Biraz daha kilo almanı öneririm Ekmeği arttır makarna falan ye protein yeme ondan dolayı sinir yapar
iskeletor sesi ne lan 😡