V-TAPER VÜCUT RATELEYİN BROLAR

D

Deleted member 92197

Diamond
:feelsez:

Attachments

• 3733243_o7e7e.jpg
    3733243_o7e7e.jpg
    98.7 KB · Views: 154
  • JFL
  • Love it
  • Woah
Reactions: Dathomirian Zabrak, Bitchwhipper2, sladekilic and 4 others
Yes bro

• +1
Reactions: Deleted member 92197
Laggnn kayra

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 103276, maarda and Deleted member 92197
gece gece mog yedik

• Love it
Kayra kingin 30 senedir üst vücudunun ortalama erkeğin toplam kilosu kadar olmasından dolayi kaslanan bacaklarini gymden gelişti sanmasi kralligi
IMG 20250126 211229

• JFL
  • Hmm...
Reactions: hellomylove and Deleted member 92197
bacaklara gote kahkaha attim bu kim amk

• +1
  • So Sad
Reactions: D0KALES and Deleted member 92197
Mirin

• +1
  • Love it
Reactions: cornerd nerd, Sayonara, menas and 2 others
çok obezsin kilo ver, sağlık için ve görünüş için önemli

• +1
çok obezsin kilo ver, sağlık için ve görünüş için önemli
teşekkürler bro kemiklerim biraz kalında, bide aslında şişman değilim vücut çok su tutuyor ,vücutta ki fazla suyu atmak için bi tavsiyen var mı?

• +1
Reactions: harundogruyol
teşekkürler bro kemiklerim biraz kalında, bide aslında şişman değilim vücut çok su tutuyor ,vücutta ki fazla suyu atmak için bi tavsiyen var mı?
ben de aynıydım dietinde ki karbohydratları azalt su tutman azalır. yüksek proteinli daha az water weight demek, 65% protein ye bence, dietisyen değilimde kendi yaptığım buydu vücüdum rahatladı

• +1
Reactions: TrustMeBro and Deleted member 92197
ben de aynıydım dietinde ki karbohydratları azalt su tutman azalır. yüksek proteinli daha az water weight demek, 65% protein ye bence, dietisyen değilimde kendi yaptığım buydu vücüdum rahatladı
Karbonhidratı kesince aklımı kaybediyorum bro, sağa sola saldırasım geliyor, ruhum çekilmiş gibi oluyor, nasıl kesecez karbonhidratı yaw

• JFL
Reactions: recai iskender
Karbonhidratı kesince aklımı kaybediyorum bro, sağa sola saldırasım geliyor, ruhum çekilmiş gibi oluyor, nasıl kesecez karbonhidratı yaw
ya yemeğe düşkünsen düşük kalori soslar kullan (çok az teriyaki ve ya bbq), önemli tavuk ve et ye

• +1
Reactions: Deleted member 92197 and TrustMeBro
aklini kaybetmemeik icin tatlandiricili sekersiz icecekler ic, gene su tutmaya yol aciyo ama carba gore cok daha az

• +1
aklini kaybetmemeik icin tatlandiricili sekersiz icecekler ic, gene su tutmaya yol aciyo ama carba gore cok daha az
coca cola zero sugar olur mu?

• +1
yok ben tr de yaşamıyorum isviçredeyim 2018 den beri, direk genel anlamda soslara önem ver, ben kendim pişirirken kulanıyordum çok iyi oluyor yemek eğer pişirmen kötüyse, sevdiğin sosu bulman daha önemli
eyw kral

.

Last edited:
Yürürken iskeletor sesi geliyormu kral? Biraz daha kilo almanı öneririm Ekmeği arttır makarna falan ye protein yeme ondan dolayı sinir yapar

• WTF
Yürürken iskeletor sesi geliyormu kral? Biraz daha kilo almanı öneririm Ekmeği arttır makarna falan ye protein yeme ondan dolayı sinir yapar
iskeletor sesi ne lan 😡