xanax hk.

D

Deleted member 310923

asap ll
bu amınasoktumunun seyini telegramda kacak olarak satan gruplar varmı

• +1
Reactions: Deleted member 307488, kurdistan and sexisdeath
bulursan haber verirsin

• +1
Reactions: kurdistan and susisesi
@senualF aldı kanka parayı attı adama
"kardeşim geliyorum : )))))" yazdılar engellediler sonra
telegramdan bi şey alma xanaxa da bağımlı olursun muhtemelen en kolay addict olunan ilaç falan

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275, maarda, Deleted member 251512 and 2 others
Xanax ne amk siktir git alkolünü iç kusmuğunda geber

• +1
Reactions: Serialsuicide and Atsizz
türkiye illegal ticaret yazsan on tane grup chati var xanax aranır yaz damlar torbacılar zaten

ödemeyi buluşup yap kargola muhabbetine girme sakın

• +1
Reactions: Serialsuicide
türkiye illegal ticaret yazsan on tane grup chati var xanax aranır yaz damlar torbacılar zaten

ödemeyi buluşup yap kargola muhabbetine girme sakın
Sonra bıçağı yesin götten

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
Almayın baba telegramdan bişe biz geçtik o yollardan kırmızı başlıklı kız kaşşşşarlık yapıyo

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
Sonra bıçağı yesin götten
kim kimi bıçaklıyo aq korkmayın, korkuyosanız semtinize gelsin lavuk siz gitmeyin

• +1
Reactions: Thrill
kim kimi bıçaklıyo aq korkmayın, korkuyosanız semtinize gelsin lavuk siz gitmeyin
mal mal rollenmeyin amk tek bıçak darbelik hayatınız var boş işlere gerek yok adam çıkarıp saplasa bişey yapamazsin amk ölünü gasp eder siktir olur gider sonra

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis and Serialsuicide
mal mal rollenmeyin amk tek bıçak darbelik hayatınız var boş işlere gerek yok adam çıkarıp saplasa bişey yapamazsin amk ölünü gasp eder siktir olur gider sonra
dağ basında mı yasıyorsun orospu evladı bağırtma amk

muhallebi çocuğu değilsen kimse sana bir şey yapmaz bu kadar korktuğuna göre tüysüz bir piçsin belli ki

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide

muhallebi çocuğu değilsen kimse sana bir şey yapmaz bu kadar korktuğuna göre tüysüz bir piçsin belli ki
istersen gökalaf ol amk sanki tek bıçaga ölmicen

• JFL
  • Ugh..
Reactions: Thrill, Atsizz and Deleted member 277275

kekonun teki bıçağı çıkarsa hand to hand combat mı gircen adamla jackie chan misin yarram

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Orcairis and Serialsuicide
istersen gökalaf ol amk sanki tek bıçaga ölmicen
oğlum siz iyi misiniz amk? kim kimi bıçaklıyor şanlıurfanın alibeyköyünde bile böyle bir senaryo dönmez AQ

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
oğlum siz iyi misiniz amk? kim kimi bıçaklıyor şanlıurfanın alibeyköyünde bile böyle bir senaryo dönmez AQ
ankaranın herhangi bi semtinde başına gelebilcek bişey

• JFL
Reactions: Thrill and Atsizz
kekonun teki bıçağı çıkarsa hand to hand combat mı gircen adamla jackie chan misin yarram
doğmamış çocuğa niye don biçiyorsun? sen bu göt korkusuyla letgoda ilan bile koyamazsın aq oğlu istersen velin olarak ben giderim

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Deleted member 277275
doğmamış çocuğa niye don biçiyorsun? sen bu göt korkusuyla letgoda ilan bile koyamazsın aq oğlu istersen velin olarak ben giderim
tamam kral gasp ederlerken ölmeden adamın elindeki bıçağı al o zaman görüşürüz

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Orcairis and Atsizz
  • JFL
polis bizim mahalleye giremiyo kolpasını sıkan piç sen misin yoksa
sokaklarda hırtlar cirit atıyo amk hepsinin elinde çakı bıçak vb bişey var bi anda çıkar kardeşim cüzdanını dese 3 tane hırt guard alıp dövüşemi başlican yarram ya paşa paşa dökülcen parayı yada topuklayacan

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Orcairis and Atsizz
sokaklarda hırtlar cirit atıyo amk hepsinin elinde çakı bıçak vb bişey var bi anda çıkar kardeşim cüzdanını dese 3 tane hırt guard alıp dövüşemi başlican yarram ya paşa paşa dökülcen parayı yada topuklayacan
Ben bunu denedim...

Last edited:
  • JFL
olm milletin gözüne kestireceği tip olmayın işte amk onların tabiriyle fısseksiniz ondan gelip gasp ederler

• Hmm...
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
Bıçaklamazda silah çeker veya bıçak çeker zorla parayı alır bende düşündüydüm elden mi versem diye 3-4 kişi gelip zorla alırlar

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Atsizz and 2 others
olm milletin gözüne kestireceği tip olmayın işte amk onların tabiriyle fısseksiniz ondan gelip gasp ederler
205 150kg tank gibi bi eleman olmadığına göre kardeşim?

• +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Atsizz
205 150kg tank gibi bi eleman olmadığına göre kardeşim?
olm şu blackpill editlerini azaltın amk 2 metre olunca otomatik korkulan tip olmuyorsunuz

1.60 da olsan bıyıksız sakal bıraktığın anda toplumun %90ınını kendinden uzak tutarsın sultangazi esenyurt buralarda çok yaşadım pısırık ezik tiplerin çoğu uzun zaten

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
olm şu blackpill editlerini azaltın amk 2 metre olunca otomatik korkulan tip olmuyorsunuz

1.60 da olsan bıyıksız sakal bıraktığın anda toplumun %90ınını kendinden uzak tutarsın sultangazi esenyurt buralarda çok yaşadım pısırık ezik tiplerin çoğu uzun zaten
KRKFKEKFNNDKDKDKDKJEKDKDKKXJDJENNDNXJDJRNJ 160 bıyıksız sakallı adam çaycı hüseyine benzer amk kimi korkutuyon

• Hmm...
Reactions: Thrill, Atsizz and Orcairis

Bu bilgi doğru

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Atsizz
KRKFKEKFNNDKDKDKDKJEKDKDKKXJDJENNDNXJDJRNJ 160 bıyıksız sakallı adam çaycı hüseyine benzer amk kimi korkutuyon
1768307699110

şöyle bir tipe gık diyecek adam bulamazsın tr de yunuslar bile korkar

• Hmm...
  • Ugh..
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
  • +1
aynen rte önünde diz çöker yarrak kafası mağara adamına benziyo amk hırtın teki bıçağı takar buna gözü kapalı
hayat hakkında tek bir deneyime bile sahip değilsin siktir git aq veledi

sosyal medyada nasıl bir korku pompaladılarsa evinizdende çıkmayın

• +1
hayat hakkında tek bir deneyime bile sahip değilsin siktir git aq veledi

sosyal medyada nasıl bir korku pompaladılarsa evinizdende çıkmayın
sen çok yaşadın galiba kral ben meslek lisesine gidiyorum arkadaşlarımın hepsi hırt az çok bişey biliyorum adamlar gözünü kırpmadan bıçağı takar sana hala muhallebi çocuğu falan diyosun amk gasp edilirken korkudan ağzın götüne kaçar hala kim kimi bıçaklıyo falan diyosun

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill and Atsizz
Damardan aferin vur bulamıyorsan hap şeklinde olsun ez suya dök vur

• JFL
sen çok yaşadın galiba kral ben meslek lisesine gidiyorum arkadaşlarımın hepsi hırt az çok bişey biliyorum adamlar gözünü kırpmadan bıçağı takar sana hala muhallebi çocuğu falan diyosun amk gasp edilirken korkudan ağzın götüne kaçar hala kim kimi bıçaklıyo falan diyosun
C1bb48f37654992b02b563dd2b15db23

• +1
Bıçaklamazda silah çeker veya bıçak çeker zorla parayı alır bende düşündüydüm elden mi versem diye 3-4 kişi gelip zorla alırlar
sadece parayla gidin bi esnafa fln birakin telefonu cuzdani en kotu paranizi alir baska bisi olmaz

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and kurdistan