D
Deleted member 310923
asap ll
bu amınasoktumunun seyini telegramda kacak olarak satan gruplar varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@senualF aldı kanka parayı attı adamabu amınasoktumunun seyini telegramda kacak olarak satan gruplar varmı
Sonra bıçağı yesin göttentürkiye illegal ticaret yazsan on tane grup chati var xanax aranır yaz damlar torbacılar zaten
ödemeyi buluşup yap kargola muhabbetine girme sakın
kim kimi bıçaklıyo aq korkmayın, korkuyosanız semtinize gelsin lavuk siz gitmeyinSonra bıçağı yesin götten
mal mal rollenmeyin amk tek bıçak darbelik hayatınız var boş işlere gerek yok adam çıkarıp saplasa bişey yapamazsin amk ölünü gasp eder siktir olur gider sonrakim kimi bıçaklıyo aq korkmayın, korkuyosanız semtinize gelsin lavuk siz gitmeyin
dağ basında mı yasıyorsun orospu evladı bağırtma amkmal mal rollenmeyin amk tek bıçak darbelik hayatınız var boş işlere gerek yok adam çıkarıp saplasa bişey yapamazsin amk ölünü gasp eder siktir olur gider sonra
istersen gökalaf ol amk sanki tek bıçaga ölmicendağ basında mı yasıyorsun orospu evladı bağırtma amk
muhallebi çocuğu değilsen kimse sana bir şey yapmaz bu kadar korktuğuna göre tüysüz bir piçsin belli ki
kekonun teki bıçağı çıkarsa hand to hand combat mı gircen adamla jackie chan misin yarramdağ basında mı yasıyorsun orospu evladı bağırtma amk
muhallebi çocuğu değilsen kimse sana bir şey yapmaz bu kadar korktuğuna göre tüysüz bir piçsin belli ki
oğlum siz iyi misiniz amk? kim kimi bıçaklıyor şanlıurfanın alibeyköyünde bile böyle bir senaryo dönmez AQistersen gökalaf ol amk sanki tek bıçaga ölmicen
ankaranın herhangi bi semtinde başına gelebilcek bişeyoğlum siz iyi misiniz amk? kim kimi bıçaklıyor şanlıurfanın alibeyköyünde bile böyle bir senaryo dönmez AQ
doğmamış çocuğa niye don biçiyorsun? sen bu göt korkusuyla letgoda ilan bile koyamazsın aq oğlu istersen velin olarak ben giderimkekonun teki bıçağı çıkarsa hand to hand combat mı gircen adamla jackie chan misin yarram
tamam kral gasp ederlerken ölmeden adamın elindeki bıçağı al o zaman görüşürüzdoğmamış çocuğa niye don biçiyorsun? sen bu göt korkusuyla letgoda ilan bile koyamazsın aq oğlu istersen velin olarak ben giderim
polis bizim mahalleye giremiyo kolpasını sıkan piç sen misin yoksaankaranın herhangi bi semtinde başına gelebilcek bişey
sokaklarda hırtlar cirit atıyo amk hepsinin elinde çakı bıçak vb bişey var bi anda çıkar kardeşim cüzdanını dese 3 tane hırt guard alıp dövüşemi başlican yarram ya paşa paşa dökülcen parayı yada topuklayacanpolis bizim mahalleye giremiyo kolpasını sıkan piç sen misin yoksa
Ben bunu denedim...sokaklarda hırtlar cirit atıyo amk hepsinin elinde çakı bıçak vb bişey var bi anda çıkar kardeşim cüzdanını dese 3 tane hırt guard alıp dövüşemi başlican yarram ya paşa paşa dökülcen parayı yada topuklayacan
olm milletin gözüne kestireceği tip olmayın işte amk onların tabiriyle fısseksiniz ondan gelip gasp ederlersokaklarda hırtlar cirit atıyo amk hepsinin elinde çakı bıçak vb bişey var bi anda çıkar kardeşim cüzdanını dese 3 tane hırt guard alıp dövüşemi başlican yarram ya paşa paşa dökülcen parayı yada topuklayacan
Bıçaklamazda silah çeker veya bıçak çeker zorla parayı alır bende düşündüydüm elden mi versem diye 3-4 kişi gelip zorla alırlaroğlum siz iyi misiniz amk? kim kimi bıçaklıyor şanlıurfanın alibeyköyünde bile böyle bir senaryo dönmez AQ
205 150kg tank gibi bi eleman olmadığına göre kardeşim?olm milletin gözüne kestireceği tip olmayın işte amk onların tabiriyle fısseksiniz ondan gelip gasp ederler
olm şu blackpill editlerini azaltın amk 2 metre olunca otomatik korkulan tip olmuyorsunuz205 150kg tank gibi bi eleman olmadığına göre kardeşim?
KRKFKEKFNNDKDKDKDKJEKDKDKKXJDJENNDNXJDJRNJ 160 bıyıksız sakallı adam çaycı hüseyine benzer amk kimi korkutuyonolm şu blackpill editlerini azaltın amk 2 metre olunca otomatik korkulan tip olmuyorsunuz
1.60 da olsan bıyıksız sakal bıraktığın anda toplumun %90ınını kendinden uzak tutarsın sultangazi esenyurt buralarda çok yaşadım pısırık ezik tiplerin çoğu uzun zaten
Bu bilgi doğruolm şu blackpill editlerini azaltın amk 2 metre olunca otomatik korkulan tip olmuyorsunuz
1.60 da olsan bıyıksız sakal bıraktığın anda toplumun %90ınını kendinden uzak tutarsın sultangazi esenyurt buralarda çok yaşadım pısırık ezik tiplerin çoğu uzun zaten
KRKFKEKFNNDKDKDKDKJEKDKDKKXJDJENNDNXJDJRNJ 160 bıyıksız sakallı adam çaycı hüseyine benzer amk kimi korkutuyon
aynen rte önünde diz çöker yarrak kafası mağara adamına benziyo amk hırtın teki bıçağı takar buna gözü kapalı
hayat hakkında tek bir deneyime bile sahip değilsin siktir git aq velediaynen rte önünde diz çöker yarrak kafası mağara adamına benziyo amk hırtın teki bıçağı takar buna gözü kapalı
sen çok yaşadın galiba kral ben meslek lisesine gidiyorum arkadaşlarımın hepsi hırt az çok bişey biliyorum adamlar gözünü kırpmadan bıçağı takar sana hala muhallebi çocuğu falan diyosun amk gasp edilirken korkudan ağzın götüne kaçar hala kim kimi bıçaklıyo falan diyosunhayat hakkında tek bir deneyime bile sahip değilsin siktir git aq veledi
sosyal medyada nasıl bir korku pompaladılarsa evinizdende çıkmayın
Damardan aferin vur bulamıyorsan hap şeklinde olsun ez suya dök vurbu amınasoktumunun seyini telegramda kacak olarak satan gruplar varmı
sen çok yaşadın galiba kral ben meslek lisesine gidiyorum arkadaşlarımın hepsi hırt az çok bişey biliyorum adamlar gözünü kırpmadan bıçağı takar sana hala muhallebi çocuğu falan diyosun amk gasp edilirken korkudan ağzın götüne kaçar hala kim kimi bıçaklıyo falan diyosun
tamam kral sen 3 tane hırtı teke tekte al ben seninkini yalarim
sadece parayla gidin bi esnafa fln birakin telefonu cuzdani en kotu paranizi alir baska bisi olmazBıçaklamazda silah çeker veya bıçak çeker zorla parayı alır bende düşündüydüm elden mi versem diye 3-4 kişi gelip zorla alırlar