Yardım Öneri

ENEFB

ENEFB

Iron
Arkadaşla birlikte sınıf değiştik tanıdık 5 6 kişi var sınıfta nasıl hızlı uyum sağlarım taktik verin

• +1
Reactions: evexoria, eniyiguresci and EK0
işte kardeşim bak ben ustayım çok fazla okul değiştirdiğim genellikle gittiğim her okuldada çok sağlam çevreler yaptım

öncelikle öyle pısırık falan bişey olmican özgüvenli olacan özgüvenli değilsen bile dışarı öyle yansıtacaksın özgüvenliymişsin gibi yansıtacaksın

öyle şakacı ol milletle muhabbet kurmaya çekinme

• +1
Reactions: evexoria, ankaranin_adami and ENEFB
işte kardeşim bak ben ustayım çok fazla okul değiştirdiğim genellikle gittiğim her okuldada çok sağlam çevreler yaptım

öncelikle öyle pısırık falan bişey olmican özgüvenli olacan özgüvenli değilsen bile dışarı öyle yansıtacaksın özgüvenliymişsin gibi yansıtacaksın

öyle şakacı ol milletle muhabbet kurmaya çekinme
kanka asırı hızlı bi sekilde sınıftakilerin %90 ını tanımak istiyorum gecen sene öyle bi aptallık yaptım zaten artık sınıfa girmiyicem ammınagoyum

• +1
Reactions: evexoria and EK0
kanka asırı hızlı bi sekilde sınıftakilerin %90 ını tanımak istiyorum gecen sene öyle bi aptallık yaptım zaten artık sınıfa girmiyicem ammınagoyum
normal konuş elemanlarla zamanla zaten tanıyorsunuz birbirinizide sen rahat özgüvenli biri ol sen muhabbet aç

• +1
Reactions: evexoria and ENEFB
Arkadaşla birlikte sınıf değiştik tanıdık 5 6 kişi var sınıfta nasıl hızlı uyum sağlarım taktik verin
arkadaşla değişmişsiniz zaten beden dersi falan veya herhangi vir etkinlik olduğunda katıl tanışırsınız bir şekilde halledersin dönem uzun

• +1
Reactions: ENEFB