BugraSA
Bronze
Çocukla kavga edeceğim 1v1 de alma ihtimalin %50 avmde olacağız bıçak falan yok nasıl üstünlük kuracağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kemiksiz lmtn beni moglamıs halimden eser yok aq kendimi oldurmek istiyorumÇocukla kavga edeceğim 1v1 de alma ihtimalin %50 avmde olacağız bıçak falan yok nasıl üstünlük kuracağım
Dovusmeyi bilmiyorsan over 1 günde bir sey olmaz sans eseri çenesine bi tane otutturursan belki bayılırÇocukla kavga edeceğim 1v1 de alma ihtimalin %50 avmde olacağız bıçak falan yok nasıl üstünlük kuracağım
antalyadaysan bizde gelekÇocukla kavga edeceğim 1v1 de alma ihtimalin %50 avmde olacağız bıçak falan yok nasıl üstünlük kuracağım
Dövüşmeyi biliyorum ama çocuk benden daha cüsseli. Burnunda piercing var ve adam toplayabilir. Jab cross spamlasam mesafeyi kurtarıp belki döverimDovusmeyi bilmiyorsan over 1 günde bir sey olmaz sans eseri çenesine bi tane otutturursan belki bayılır
Boyun daha uzunsa low kick yokla uzaktan yere alirsan fisi cekersinDövüşmeyi biliyorum ama çocuk benden daha cüsseli. Burnunda piercing var ve adam toplayabilir. Jab cross spamlasam mesafeyi kurtarıp belki döverim
Öyle bişey olmuyo knk kavgada jab fln amk he sen jab atican adamda durup yicek o yumruğu zaten 100 kilo bi adam sen jab atmaya çalışırken beline sarılsa napacanDövüşmeyi biliyorum ama çocuk benden daha cüsseli. Burnunda piercing var ve adam toplayabilir. Jab cross spamlasam mesafeyi kurtarıp belki döverim
bana yapıldığı gibi 10 kişi saldırmazlar umarım ırkı ne ona göre cevaplıcamÇocukla kavga edeceğim 1v1 de alma ihtimalin %50 avmde olacağız bıçak falan yok nasıl üstünlük kuracağım