xantares
/kill
Dostlar dürtüselliği saldırganlığı azaltan hap öneriniz var mıdır ? Aktif 4 aydır concerta tedavisindeyim zekileştiğimi hissettim resmen her türlü fayda sağladı hayat kalitem ascendledi aq işin kötü yanı saldırganlaştığımı düşünüyorum eskiden böyle değildi basit şeylerde anama babama çevremdekilere dövecek kadar yükseliyorum kendimi zor kontrol ediyorum çoğu zaman kapıya duvara kafamı vuruyorum sırf durmak için
Ama hala kendimi bağımlılık konusunda kontrole tmede çok güçlük çekiyom
Onu geçtim beyin sağlığı açısından kullandığımız hafıza vb.
Drug,suplement önerisi var mı
Ginkgo biloba kullandım
Stikolin kullandım
Omega 3 kullandım
Aktif b kompleks kullanıyom
Omega ve ginkgo harici öyle ahım şahım fayda göremedim
ginkgoda biraz zencefil gibi çalışıyor aslında unnecesary o yüzden bitince almam
kan akışını arttırıyo yan etki olarak beyne daha çok kan götürüp fayda sağlıyor
Omega hafıza açısından destek sağladı
Stikolin başta uyku hali çok yaptı 2. Ayda bıraktım fayda göremediğim için günlük 250mg alıyordum
Aslan yelesi mantarı gibi diğer ürünleri kullanıp hafızasında iyileşme gören var mı
Problem çözme gibi şeylerde güçlük çekmiyom yeni şeyler yaratma fikir üretme vb ama akılda tutma konusunda baya kötüyüm
Ama hala kendimi bağımlılık konusunda kontrole tmede çok güçlük çekiyom
Onu geçtim beyin sağlığı açısından kullandığımız hafıza vb.
Drug,suplement önerisi var mı
Ginkgo biloba kullandım
Stikolin kullandım
Omega 3 kullandım
Aktif b kompleks kullanıyom
Omega ve ginkgo harici öyle ahım şahım fayda göremedim
ginkgoda biraz zencefil gibi çalışıyor aslında unnecesary o yüzden bitince almam
kan akışını arttırıyo yan etki olarak beyne daha çok kan götürüp fayda sağlıyor
Omega hafıza açısından destek sağladı
Stikolin başta uyku hali çok yaptı 2. Ayda bıraktım fayda göremediğim için günlük 250mg alıyordum
Aslan yelesi mantarı gibi diğer ürünleri kullanıp hafızasında iyileşme gören var mı
Problem çözme gibi şeylerde güçlük çekmiyom yeni şeyler yaratma fikir üretme vb ama akılda tutma konusunda baya kötüyüm
Last edited: