ıdkjusthere
Iron
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
öncelikle plakların açıktır halen bu çok iyi bişey min 180 olursun anne baba boy yazarsan daha iyi tahmin yapabiliriz ayrıca ortoya neden gidiceksin detaylı bir rating falan nelere ihtiyacın olduğunu anlamak istiyorsan yüzünün fotoğrafını atabilirsin
14te spora başlasa 19-20de ogrepilled seviyesine ulaşır dalga geçmeyin veletlerle spora başla dostum daga çık ava gitspora başla bol bol güneşe çık
@OversallSülo
org dakilerlmtn diye kim rateledi?
buneyamkView attachment 5376283
bi kontrole gdicem kemiklerime baktırıcam bide alabilkiyosam bi marpe falan alacam annem 1.55 babam 183
dam atıyım dedimde pc deyim aqyarıldım aq
Offfff benim kürt kalın dalga bile sığar bunaView attachment 5376283
bi kontrole gdicem kemiklerime baktırıcam bide alabilkiyosam bi marpe falan alacam annem 1.55 babam 183
oglum sunu edited yap sil bune amkView attachment 5376283
aldjasdasdğasldasdhıwqupde iyi mi yaniOfffff benim kürt kalın dalga bile sığar buna
niye yawoglum sunu edited yap sil bune amk
sildim abioglum sunu edited yap sil bune amk
he bide öyle hiçbir orto sana marpe falan yapmaz sebep yoksada röntgen dahil hiçbir işlem yapmazView attachment 5376283
fena değilde senin acil küre girmen lazımniye yaw
böyle bakılmıyomu damak genişliğine
bu fotoyla bakılmazniye yaw
böyle bakılmıyomu damak genişliğine
14 yaşında girilirmiki ölmiyim aq anam babam eczacı zten hiç izin vermiyolar ağız bandı zor aldırdımfena değilde senin acil küre girmen lazım
tamamdırbu fotoyla bakılmaz
ne biliyim gemini falan kemiklerin sütunaşmıştır dedibu yaşta marpeye gerek yok zaten direk normal palate expander bile olur
sağlıklı beslen spor yap ağız solunumu yapma ve SADECE BÜYÜ14 yaşında girilirmiki ölmiyim aq anam babam eczacı zten hiç izin vermiyolar ağız bandı zor aldırdım
rahat 185 üstü cikarsin iyi beslenirsen kuzenim var babasi 170 annesi 155 kendisi 182 senin 185 ustu gormen lazimbi kontrole gdicem kemiklerime baktırıcam bide alabilkiyosam bi marpe falan alacam annem 1.55 babam 183
hope fuel valla zaten günde 3 yumrtayla başlıyom d33k2 alıyom gece yatmadanda 2 saat önce süt içiyom hemen öncede magnezyum alıyom 9 11 saat uyku uyuyomrahat 185 üstü cikarsin iyi beslenirsen kuzenim var babasi 170 annesi 155 ken
Ben öyle olunca o harfi kopyala yapıştır atıyodum broootallll iqpill logicalpill adaptationpillkanka bene özellikle birşeye gerek yok büyü elin yüzün otursun onun yanında spora başlasanda iyi olabilir bu yaşta alışkanlık oluna sonradanda devam ediyon (x ile v arasındaki harf bozuk basamıyom çok sorgulamayın)
ccccccccccc çözdüm çözdümBen öyle olunca o harfi kopyala yapıştır atıyodum broootallll iqpill logicalpill adaptationpill
Poligenik genlerrahat 185 üstü cikarsin iyi beslenirsen kuzenim var babasi 170 annesi 155 kendisi 182 senin 185 ustu gormen lazim
uzarsın kanka anne baba benim de öyle tam 14-15 civarı uzamıştımbi kontrole gdicem kemiklerime baktırıcam bide alabilkiyosam bi marpe falan alacam annem 1.55 babam 183
kanka onlar 2 3 ay önceydi bide bilgisayardan çektiğm için kötü çıkmıştım ışıkda arkdamdan geliyodu galaxy A7 telefon eski baya onda baya iyi çıkıyom camera distortion olmasına rağmen yani pc de hem blurlu çıkıyo hemde distortion varAğa kötü bi haberim var.
Rating fotolarına baktım lmtn değilsin mltn sin