dogu
Erdoğan sevdalısı
Bu ayakkabı hem tabanı yüksek hem de ekstra tabanlık takmak için geniş bir alana sahip; hiçbir şekilde belli olmuyor.
Bundan 4 tane alacaksınız.
www.flo.com.tr
Aralarında boşluk olmaması lazım. Mümkünse tabanlığı koymadan önce ayakkabının kenarlarına çok güçlü bir yapıştırıcı sürün, böylece hareket etmez ve ayakkabıyla rahat bir şekilde gidebilirsiniz
Buna benzer bir şey yapmıştım, 12 cm kazanmıştım. Buradaki en kötü ihtimalle 10 en fazla 14 cm verecektir çünkü yükseklik fazla olduğu için ekstra tabanlık ekleyebiliyoruz.
Ayakkabı 15 cm yükseklie sahip 12 cm'e kadar ekleye bilirsiniz 3-4 cm eklese 18-19 cm teoride ama 10 cm tabanlıkla deneye bilirsiniz.
Bundan 4 tane alacaksınız.
+7 Cm Boy Uzatıcı Tabanlık Unisex Geliştirilmiş Tüm Ayakkabılarda Uyumlu Gizli Boy Yükseltici Fiyatları | Flo
+7 Cm Boy Uzatıcı Tabanlık Unisex Geliştirilmiş Tüm Ayakkabılarda Uyumlu Gizli Boy Yükseltici modelleri, size özel indirim ve taksit avantajlarıyla sizi bekliyor! +7 Cm Boy Uzatıcı Tabanlık Unisex Geliştirilmiş Tüm Ayakkabılarda Uyumlu Gizli Boy Yükseltici ürünlerini online olarak hemen satın alın!
www.flo.com.tr
Aralarında boşluk olmaması lazım. Mümkünse tabanlığı koymadan önce ayakkabının kenarlarına çok güçlü bir yapıştırıcı sürün, böylece hareket etmez ve ayakkabıyla rahat bir şekilde gidebilirsiniz
Buna benzer bir şey yapmıştım, 12 cm kazanmıştım. Buradaki en kötü ihtimalle 10 en fazla 14 cm verecektir çünkü yükseklik fazla olduğu için ekstra tabanlık ekleyebiliyoruz.
Ayakkabı 15 cm yükseklie sahip 12 cm'e kadar ekleye bilirsiniz 3-4 cm eklese 18-19 cm teoride ama 10 cm tabanlıkla deneye bilirsiniz.
Last edited: