15 cm+ tabanlık guide

dogu

dogu

Erdoğan sevdalısı
Bu ayakkabı hem tabanı yüksek hem de ekstra tabanlık takmak için geniş bir alana sahip; hiçbir şekilde belli olmuyor.

Bundan 4 tane alacaksınız.

Aralarında boşluk olmaması lazım. Mümkünse tabanlığı koymadan önce ayakkabının kenarlarına çok güçlü bir yapıştırıcı sürün, böylece hareket etmez ve ayakkabıyla rahat bir şekilde gidebilirsiniz

Buna benzer bir şey yapmıştım, 12 cm kazanmıştım. Buradaki en kötü ihtimalle 10 en fazla 14 cm verecektir çünkü yükseklik fazla olduğu için ekstra tabanlık ekleyebiliyoruz.

Ayakkabı 15 cm yükseklie sahip 12 cm'e kadar ekleye bilirsiniz 3-4 cm eklese 18-19 cm teoride ama 10 cm tabanlıkla deneye bilirsiniz.

Last edited:
  • Love it
  • +1
Reactions: nevaevametheratall, Resistance. and reanrao
Bu ayakkabı hem tabanı yüksek hem de ekstra tabanlık takmak için geniş bir alana sahip; hiçbir şekilde belli olmuyor.

Aralarında boşluk olmaması lazım. Mümkünse tabanlığı koymadan önce ayakkabının kenarlarına çok güçlü bir yapıştırıcı sürün, böylece hareket etmez ve ayakkabıyla rahat bir şekilde gidebilirsiniz

Buna benzer bir şey yapmıştım, 12 cm kazanmıştım. Buradaki en kötü ihtimalle 10 en fazla 14 cm verecektir çünkü yükseklik fazla olduğu için ekstra tabanlık ekleyebiliyoruz.

Ayakkabı 15 cm yükseklie sahip 12 cm'e kadar ekleye bilirsiniz 3-4 cm eklese 18-19 cm teoride ama 10 cm tabanlıkla deneye bilirsiniz.
Rahatsız ediyor mu la

• +1
Reactions: dogu
Rahatsız ediyor mu la
ben tabanı sert bi ayakabıyla denedim ayarlama çekmiştim onda bile koşa ibliyordum amk öyle düşün 12 cm baya kızlar bakıyordu çok iyi histi

• +1
Reactions: reanrao
ben tabanı sert bi ayakabıyla denedim ayarlama çekmiştim onda bile koşa ibliyordum amk öyle düşün 12 cm baya kızlar bakıyordu çok iyi histi
Jordan 1 high alıyom o zaman olur demi la o

Jordan 1 high alıyom o zaman olur demi la o
Oda ola bilir ama tabanlıl cm i kısaltmak zorunda kalırsın şimdikine göre bu nula bildiğimin en yüksek ayakabbı yükseklik olarak

uzun vadede ayak tabanlarının anasını sikersin muhtemelen böyle bi şeyle

• +1
Reactions: Serialsuicide
uzun vadede ayak tabanlarının anasını sikersin muhtemelen böyle bi şeyle
Evet ama değer 12 cm ile baya kızlar bakıyordu ve arkadan biri oha çocuğa bak uzun dedi

• +1
Reactions: nevaevametheratall
iki hafta kullandım ayağımın amına koyuldu + çirkinsen uzunluk kurtarmıyo over

• +1
Reactions: Kayra139
para verdiğin ayakkabı nasıl siktiribok edilir guide

• +1
Reactions: Kayra139
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and reanrao