Resistance.
“Why do we fall Bruce?”
Zaten haklı amk patlattı lavukadam haklı bu arada amk
godzilla da baya based konusmus acaba nerde bu eleman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zaten haklı amk patlattı lavukadam haklı bu arada amk
Godzillanın yüzünü gördüm Erzurumda ingilizce öğretmenliği de okuyordu Allah yardımcısı olsun çok zor durumdaadam haklı bu arada amk
aynı şekilde sub5 brown karı olarak doğsa tüm gün twitterda feminazilik yapıp yarrak yarrak dolaşırdıZaten haklı amk patlattı lavuk
forumda var zaten yüzü htn değilGodzillanın yüzünü gördüm Erzurumda ingilizce öğretmenliği de okuyordu Allah yardımcısı olsun çok zor durumda
Olur mu knk yanlışın var mesela jef bezos zamanında patatescide calısıyomusaynı şekilde sub5 brown karı olarak doğsa tüm gün twitterda feminazilik yapıp yarrak yarrak dolaşırdı
çoğu şeyde dolaylı yoldan seçimin yok mesela pedofilik,gaylik ve toplum tarafından dışlanmana sebep olacak pek çok şey genetik yada orta doğuda sikim bi köyde doğsan ya günlük 6 dolara 15 saat madende calısıyodun yada beynin yıkanmıs ak ile adam öldürüyodun
elinde olmayan şeyler neyse baya basic blackpill söyledik su ıslaktır
hani amk nerdeforumda var zaten yüzü htn değil
l-m mtn falandır
yanlış hatırlıyorsun qnq benceforumda var zaten yüzü htn değil
l-m mtn falandır
monotheist8676 yı ignorelamayan kaldı mıGodzillanın yüzünü gördüm Erzurumda ingilizce öğretmenliği de okuyordu Allah yardımcısı olsun çok zor durumda
knk harbi diyorum komik değil yamonotheist8676 yı ignorelamayan kaldı mı![]()
Usame bin Ladin milyarderdi ama o da bu yolu seçti onun da mı beyni yıkanmışbeynin yıkanmıs ak ile adam öldürüyodun![]()
o yahudi ajanıydıUsame bin Ladin milyarderdi ama o da bu yolu seçti onun da mı beyni yıkanmış