Blackpilli tükürün, gerçek değil.

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and maarda
adam haklı bu arada amk

godzilla da baya based konusmus acaba nerde bu eleman
Godzillanın yüzünü gördüm Erzurumda ingilizce öğretmenliği de okuyordu Allah yardımcısı olsun çok zor durumda

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Resistance. and maarda
Zaten haklı amk patlattı lavuk
aynı şekilde sub5 brown karı olarak doğsa tüm gün twitterda feminazilik yapıp yarrak yarrak dolaşırdı
çoğu şeyde dolaylı yoldan seçimin yok mesela pedofilik,gaylik ve toplum tarafından dışlanmana sebep olacak pek çok şey genetik yada orta doğuda sikim bi köyde doğsan ya günlük 6 dolara 15 saat madende calısıyodun yada beynin yıkanmıs ak ile adam öldürüyodun :forcedsmile:
elinde olmayan şeyler neyse baya basic blackpill söyledik su ıslaktır

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and Resistance.
Godzillanın yüzünü gördüm Erzurumda ingilizce öğretmenliği de okuyordu Allah yardımcısı olsun çok zor durumda
forumda var zaten yüzü htn değil
l-m mtn falandır

• +1
Reactions: pashanimair
aynı şekilde sub5 brown karı olarak doğsa tüm gün twitterda feminazilik yapıp yarrak yarrak dolaşırdı
çoğu şeyde dolaylı yoldan seçimin yok mesela pedofilik,gaylik ve toplum tarafından dışlanmana sebep olacak pek çok şey genetik yada orta doğuda sikim bi köyde doğsan ya günlük 6 dolara 15 saat madende calısıyodun yada beynin yıkanmıs ak ile adam öldürüyodun :forcedsmile:
elinde olmayan şeyler neyse baya basic blackpill söyledik su ıslaktır
Olur mu knk yanlışın var mesela jef bezos zamanında patatescide calısıyomus:rolleyes:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and maarda
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, pashanimair and maarda
monotheist8676 yı ignorelamayan kaldı mı:lul:

• +1
Reactions: pashanimair
beynin yıkanmıs ak ile adam öldürüyodun :forcedsmile:
Usame bin Ladin milyarderdi ama o da bu yolu seçti onun da mı beyni yıkanmış

• JFL
Reactions: maarda
  • +1
  • Hmm...
Reactions: maarda and monotheist8676