kerchmaniac
Bronze
devlette olabilme şansım var mı? yoksa uygun fiyata masadan çenem götümde kalkmayacağım cerrah biliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Devlette tanidigin varsa kalkis o ise yoksa ozel mecburdevlette olabilme şansım var mı? yoksa uygun fiyata masadan çenem götümde kalkmayacağım cerrah biliyor musunuz?
Cerrahi gatekeep = ben özürlü orospu evladıyım sikilecek bir aklım yok amimi izdirabimi sikinDevlette tanidigin varsa kalkis o ise yoksa ozel mecbur
Burda da cift cene olacak got kimsede yok olan varsa da cerrahi gatekeepler
Globalde bi iki kisi gordum bp surgeon buldum numarasini vermicem falan diyolardi gerizekalilar amkCerrahi gatekeep = ben özürlü orospu evladıyım sikilecek bir aklım yok amimi izdirabimi sikin
Gatekeeplenen doktor = herkese sik gibi dimdik burun yapan muzaffer inanCerrahi gatekeep = ben özürlü orospu evladıyım sikilecek bir aklım yok amimi izdirabimi sikin
@mogeaterCerrahi gatekeep = ben özürlü orospu evladıyım sikilecek bir aklım yok amimi izdirabimi sikin
Devlette uygun fiyata sadece uyku apnesi ya da gerçekten ağır kapanış bozukluğu olanlara falan yapıyorlar estetik amaçlı yapmıyorlar diye biliyorum ama emin değilimdevlette olabilme şansım var mı? yoksa uygun fiyata masadan çenem götümde kalkmayacağım cerrah biliyor musunuz?
Ulan sanki kaç kişi olabilecek zaten mal orospu evlatlarıGlobalde bi iki kisi gordum bp surgeon buldum numarasini vermicem falan diyolardi gerizekalilar amk
Atmıyodu ya o@mogeater
vergimizi boşa harcama oçdevlette olabilme şansım var mı? yoksa uygun fiyata masadan çenem götümde kalkmayacağım cerrah biliyor musunuz?
Götünü siktirmediği kaldığı rhino doktorunu söylemicek diye şizofren Oruspu evladıAtmıyodu ya o
Amk marlon söyledi sonra doktoruGötünü siktirmediği kaldığı rhino doktorunu söylemicek diye şizofren Oruspu evladı
KimmişAmk marlon söyledi sonra doktoru![]()
Dr tabanKimmiş
Muzaffer inan diyordu bana. Antalya dönüşü faili meçhul suikast başarılı olmasaydı şuan yeni burnuyla ltn olmuştuKimmiş
muzaffer inanKimmiş
muzaffer inanKimmiş
Şaka biyana fp kötü doktor değil benceMuzaffer inan diyordu bana. Antalya dönüşü faili meçhul suikast başarılı olmasaydı şuan yeni burnuyla ltn olmuştu
muzaffer inan
Bu instanin amk vallahi bizi dinliyo bak kesfete reklam verdi orospu cocugumuzaffer inan
tr yabancı fark etmez dünyadaki her doktorun botchu var zatenBimax ile ilgili yazdiginiz cogu doktorun botchu var. Az cene cerrahi tr forumlarinda dolasin da gorun lol. Ayrica trde blackpilled doktor yok tskler. 20lik dis cektirme 24kymis toplam 4 dis. Yarra yedim.
Ya Ahmet ne diyon amk ben çekerim 20 lik dişi konum atBimax ile ilgili yazdiginiz cogu doktorun botchu var. Az cene cerrahi tr forumlarinda dolasin da gorun lol. Ayrica trde blackpilled doktor yok tskler. 20lik dis cektirme 24kymis toplam 4 dis. Yarra yedim.
knk konudan bagımsız pagnoni en tasaklı cerrah mıBimax ile ilgili yazdiginiz cogu doktorun botchu var. Az cene cerrahi tr forumlarinda dolasin da gorun lol. Ayrica trde blackpilled doktor yok tskler. 20lik dis cektirme 24kymis toplam 4 dis. Yarra yedim.
Pagnoniknk konudan bagımsız pagnoni en tasaklı cerrah mı
Amk ailemin eski gucu olsaydı gitmistim simdiyePagnoni
Ramieri
Raffaini
sen sliding genio olmiyicakmısın zaten 50-100k ya yapıyorlar trdeAmk ailemin eski gucu olsaydı gitmistim simdiye
Olcam para biriktiriyom rinoyu ailem karşılayacakmışsen sliding genio olmiyicakmısın zaten 50-100k ya yapıyorlar trde
Jutting yapmaslight juttingle fraudluyorum
Neden kiJutting yapma
Lm keşfetmeden önce bile farkında olmadan 16 yaşından beri yapıyom amkJutting yapma
tmj yapar = asimetriNeden ki