çift çene ameliyatı olma işi

kerchmaniac

kerchmaniac

Bronze
devlette olabilme şansım var mı? yoksa uygun fiyata masadan çenem götümde kalkmayacağım cerrah biliyor musunuz?

• +1
Reactions: Thrill, Kayra139, Topkra and 3 others
devlette olabilme şansım var mı? yoksa uygun fiyata masadan çenem götümde kalkmayacağım cerrah biliyor musunuz?
Devlette tanidigin varsa kalkis o ise yoksa ozel mecbur

Burda da cift cene olacak got kimsede yok olan varsa da cerrahi gatekeepler

• +1
Reactions: Thrill, Kayra139 and kerchmaniac
Devlette tanidigin varsa kalkis o ise yoksa ozel mecbur

Burda da cift cene olacak got kimsede yok olan varsa da cerrahi gatekeepler
Cerrahi gatekeep = ben özürlü orospu evladıyım sikilecek bir aklım yok amimi izdirabimi sikin

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, Kayra139 and 13 others
Cerrahi gatekeep = ben özürlü orospu evladıyım sikilecek bir aklım yok amimi izdirabimi sikin
Globalde bi iki kisi gordum bp surgeon buldum numarasini vermicem falan diyolardi gerizekalilar amk

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Kayra139, meynet and 4 others
Devletde sikseler yapmazlar paran varsa eren perayla görüş uygun görürse yapar

• +1
Reactions: Thrill and BugraSA
Gatekeeplenen doktor = herkese sik gibi dimdik burun yapan muzaffer inan

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, BugraSA, meynet and 5 others
Olum cerrahın nesini gatekeepleyecekler amk öyle olsa bile 5-6 ay uğraşın kendinizi verin bulursunuz standartlarınıza uygun cerrah

• +1
Reactions: Thrill
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, meynet, jsbera and 3 others
Devlette uygun fiyata sadece uyku apnesi ya da gerçekten ağır kapanış bozukluğu olanlara falan yapıyorlar estetik amaçlı yapmıyorlar diye biliyorum ama emin değilim

• +1
Reactions: Thrill
Globalde bi iki kisi gordum bp surgeon buldum numarasini vermicem falan diyolardi gerizekalilar amk
Ulan sanki kaç kişi olabilecek zaten mal orospu evlatları

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and velwetyy
  • +1
Reactions: Thrill, BugraSA, Topkra and 2 others
Muzaffer inan diyordu bana. Antalya dönüşü faili meçhul suikast başarılı olmasaydı şuan yeni burnuyla ltn olmuştu

• +1
  • JFL
Reactions: kullancı1998572619 and Gordon Freeman
Muzaffer inan diyordu bana. Antalya dönüşü faili meçhul suikast başarılı olmasaydı şuan yeni burnuyla ltn olmuştu
Şaka biyana fp kötü doktor değil bence

• +1
Reactions: meynet and BugraSA
muzaffer inan
1000020444

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, meynet, Topkra and 1 other person
Bimax ile ilgili yazdiginiz cogu doktorun botchu var. Az cene cerrahi tr forumlarinda dolasin da gorun lol. Ayrica trde blackpilled doktor yok tskler. 20lik dis cektirme 24kymis toplam 4 dis. Yarra yedim.

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, maarda and 1 other person
Bimax ile ilgili yazdiginiz cogu doktorun botchu var. Az cene cerrahi tr forumlarinda dolasin da gorun lol. Ayrica trde blackpilled doktor yok tskler. 20lik dis cektirme 24kymis toplam 4 dis. Yarra yedim.
tr yabancı fark etmez dünyadaki her doktorun botchu var zaten

• +1
Reactions: kullancı1998572619, Gordon Freeman, Serialsuicide and 1 other person
Ya Ahmet ne diyon amk ben çekerim 20 lik dişi konum at

• JFL
Reactions: kullancı1998572619, Gordon Freeman and Serialsuicide
knk konudan bagımsız pagnoni en tasaklı cerrah mı

• +1
Reactions: kullancı1998572619
sen sliding genio olmiyicakmısın zaten 50-100k ya yapıyorlar trde
Olcam para biriktiriyom rinoyu ailem karşılayacakmış

Doyumsuz hayvan piç oldugum için uni sonrası bimax + implantlar da düşünüyorum

Zaten iskeletsel kapanış bozuklugum var sfs’e yakın bişey çeneyi rahat bırakıp slight juttingle fraudluyorum, bi orthoya gidip ct cektiricem tam çözümü bimax falan derse rinoyu düşünmem gerekir

Rinoyu bimaxten önce yapmak sorun olabilir de siktir eder yine de yaparım muhtemelen çok çok ilerde revision yaparım 7 yılı çöpe atmanın anlamı yok

• Hmm...
Reactions: kullancı1998572619