Arif
Mogger
Gunluk hic seker yemeden olmaz heralde. Gunluk olarak sabah kalkarlen ve gun icinde 1 tane cikolta yiyorum. Kucuk bir parca. Bunu artira bilirmiyim ? Yoksa azaltmalimiyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet. Onu diyorum. Ne kadar yesemde yuz kemiklerim belirgin. Ama tuketmek zararsa durdura bilirimvala ben peripella gofret şeker ülker ne varsa yiyorum hala elmacık kemiklerim gözüküyor ve yüzüm şiş değil bende anlamadım
herşeyin fazlası zararEvet. Onu diyorum. Ne kadar yesemde yuz kemiklerim belirgin. Ama tuketmek zararsa durdura bilirim
knk şekeri sütten falan alGunluk hic seker yemeden olmaz heralde. Gunluk olarak sabah kalkarlen ve gun icinde 1 tane cikolta yiyorum. Kucuk bir parca. Bunu artira bilirmiyim ? Yoksa azaltmalimiyim?
Aşıri zayıfım 18 yaşında 55kq.asırı zayıfsan dikkat etme ye gec hatta esmer seker daha iyi zayıf degilsen elini bile surme
Meyvelerden alirim. Genelde sabahda cikolata yada meyve kurusu yerimknk şekeri sütten falan al
boy ?Aşıri zayıfım 18 yaşında 55kq.
Obezsen evetKarb alan maldir ok
1.9boy ?
Islenmis ne kanka?Şeker problem değilde yediğin çikolatanin işlenmiş olması problem,meyve ye
vay amk embesili 190 boya 55 kg ne hala seker yiyim mi diye soruyor ye gitsin yaglanman problem olmaz hatta yaglanman lazım her gun sık sık yeme sadece
Markette gördüğün abur cuburlarin hepsi, içindeki şeyler östrojen testo gibi hormonlari sikip atıyor tabi yiyebilirsin de düzenli yiyen biriysen sıkıntıIslenmis ne kanka?
Genetik iyi kanka. Yuz kemiklerim belli oluyor. Sadece zararmi diyo soruyordum. Yuzumde az sivilce var zarar olmasin diye az tuketiyorumvay amk embesili 190 boya 55 kg ne hala seker yiyim mi diye soruyor ye gitsin yaglanman problem olmaz hatta yaglanman lazım her gun sık sık yeme sadece
Yaklasik 9 aydir aburcubur yemiyorumMarkette gördüğün abur cuburlarin hepsi, içindeki şeyler östrojen testo gibi hormonlari sikip atıyor tabi yiyebilirsin de düzenli yiyen biriysen sıkıntı
Islenmis cukulata vs dollenmis piril piril yumurtaaaŞeker problem değilde yediğin çikolatanin işlenmiş olması problem,meyve ye
Jdjejufruicieodjjfifj 55 kiloda yuz kemikletin nasi belli kanka yaGenetik iyi kanka. Yuz kemiklerim belli oluyor. Sadece zararmi diyo soruyordum. Yuzumde az sivilce var zarar olmasin diye az tuketiyorum
Genetik diyorum kankaJdjejufruicieodjjfifj 55 kiloda yuz kemikletin nasi belli kanka ya
Valla mi bende 55kiloyumda yuzum pofuduk napsamGenetik diyorum kanka
Dogal bal yesinŞeker problem değilde yediğin çikolatanin işlenmiş olması problem,meyve ye
Benim babamda da benim gibi kk. Adam 45 yasi var mogger sankiValla mi bende 55kiloyumda yuzum pofuduk napsam
gayet iyiyse ne yarram yersen yiyebilirsinGenetik iyi kanka. Yuz kemiklerim belli oluyor. Sadece zararmi diyo soruyordum. Yuzumde az sivilce var zarar olmasin diye az tuketiyorum
Tesekkurler yorumun icin bro. Iyi gunler dilerimgayet iyiyse ne yarram yersen yiyebilirsin
Aşıri zayıfım 18 yaşında 55kq.
imkanı yok
Niye oeimkanı yok
yarramı ye ak oğlu chadlere yer yok burda sg forumda
Evet vucut dedigim gibi. Zaten sadece sabah yiyorumHiç şeker yemeden olur, yine de ayda bir doğal bir tatlı yapmanda bir sakınca yok bence. Bal ya da hurma gibi tatlandırıcılarla bir şeyler hazırla kendinde. Vücut ve boyun dediğin gibiyse zaten bir sıkıntı olmaz ama eğer bir kez 90-100 kilolara çıkarsan bir daha geri dönüş çok zor olur, yaşadım.
190 olsaydın yağsız kütlenin bile 55 den fazla olması gerekirdiNiye oe
Aga bende sivilce çıkıyor diye ben hiç işlenmiş şeker yemiyorum. Alternatifler daha sağlıklı. Şeker istiyorsan meyve ve bal varGunluk hic seker yemeden olmaz heralde. Gunluk olarak sabah kalkarlen ve gun icinde 1 tane cikolta yiyorum. Kucuk bir parca. Bunu artira bilirmiyim ? Yoksa azaltmalimiyim?
Kanka belki 55 degildir katiliyorum. Ama son defa 16.5 yasimda 50ydim simdi dusunuyorumki 55 olurum190 olsaydın yağsız kütlenin bile 55 den fazla olması gerekirdi
Evet ya sivilce problemi cok kotuAga bende sivilce çıkıyor diye ben hiç işlenmiş şeker yemiyorum. Alternatifler daha sağlıklı. Şeker istiyorsan meyve ve bal var
OIPTĞGvay amk embesili 190 boya 55 kg ne hala seker yiyim mi diye soruyor ye gitsin yaglanman problem olmaz hatta yaglanman lazım her gun sık sık yeme sadece
KANKA 190 BOYLA 50 KİLOYSAN İSKELET ANATOMİSİ OLMAN LAZIM FİZİKEN İMKANSIZ AMKanka belki 55 degildir katiliyorum. Ama son defa 16.5 yasimda 50ydim simdi dusunuyorumki 55 olurum
+1Karb alan maldir ok
190 boyunda nasıl 55kg oluyon aq
pilav yerken okudum
oyle deme olum yuzundeki kemiklerin gozukmesi lazımKANKA 190 BOYLA 50 KİLOYSAN İSKELET ANATOMİSİ OLMAN LAZIM FİZİKEN İMKANSIZ AM
jorden barretle aynı seviye deilse yakışıklı bile olsa o fizikle birini tavlayabileceğini sanmıyom bulk firstoyle deme olum yuzundeki kemiklerin gozukmesi lazım
yuzundeki degilde gotundeki kemikleri hayal etjorden barretle aynı seviye deilse yakışıklı bile olsa o fizikle birini tavlayabileceğini sanmıyom bulk first
kız olsa yapardımyuzundeki degilde gotundeki kemikleri hayal et
Yuz kemikleri belirgin iste. Kizlar icin yapmiyorumki ben zaten lookmaxingijorden barretle aynı seviye deilse yakışıklı bile olsa o fizikle birini tavlayabileceğini sanmıyom bulk first