Günlük ne kadar şeker tüketmeliyim ?

Arif

Arif

Mogger
Gunluk hic seker yemeden olmaz heralde. Gunluk olarak sabah kalkarlen ve gun icinde 1 tane cikolta yiyorum. Kucuk bir parca. Bunu artira bilirmiyim ? Yoksa azaltmalimiyim?

vala ben peripella gofret şeker ülker ne varsa yiyorum hala elmacık kemiklerim gözüküyor ve yüzüm şiş değil bende anlamadım

vala ben peripella gofret şeker ülker ne varsa yiyorum hala elmacık kemiklerim gözüküyor ve yüzüm şiş değil bende anlamadım
Evet. Onu diyorum. Ne kadar yesemde yuz kemiklerim belirgin. Ama tuketmek zararsa durdura bilirim

Evet. Onu diyorum. Ne kadar yesemde yuz kemiklerim belirgin. Ama tuketmek zararsa durdura bilirim
herşeyin fazlası zarar

• +1
Reactions: Arif
Gunluk hic seker yemeden olmaz heralde. Gunluk olarak sabah kalkarlen ve gun icinde 1 tane cikolta yiyorum. Kucuk bir parca. Bunu artira bilirmiyim ? Yoksa azaltmalimiyim?
knk şekeri sütten falan al

• +1
Hic yeme mal misn

• +1
Reactions: oguzk and maarda
Karb alan maldir ok

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
asırı zayıfsan dikkat etme ye gec hatta esmer seker daha iyi zayıf degilsen elini bile surme

Şeker problem değilde yediğin çikolatanin işlenmiş olması problem,meyve ye

• +1
Reactions: yuda
vay amk embesili 190 boya 55 kg ne hala seker yiyim mi diye soruyor ye gitsin yaglanman problem olmaz hatta yaglanman lazım her gun sık sık yeme sadece

Islenmis ne kanka?
Markette gördüğün abur cuburlarin hepsi, içindeki şeyler östrojen testo gibi hormonlari sikip atıyor tabi yiyebilirsin de düzenli yiyen biriysen sıkıntı

• +1
Reactions: yuda
vay amk embesili 190 boya 55 kg ne hala seker yiyim mi diye soruyor ye gitsin yaglanman problem olmaz hatta yaglanman lazım her gun sık sık yeme sadece
Genetik iyi kanka. Yuz kemiklerim belli oluyor. Sadece zararmi diyo soruyordum. Yuzumde az sivilce var zarar olmasin diye az tuketiyorum

• JFL
Reactions: szolliontaraelis, Dathomirian Zabrak and Heatmiser
Markette gördüğün abur cuburlarin hepsi, içindeki şeyler östrojen testo gibi hormonlari sikip atıyor tabi yiyebilirsin de düzenli yiyen biriysen sıkıntı
Yaklasik 9 aydir aburcubur yemiyorum

Şeker problem değilde yediğin çikolatanin işlenmiş olması problem,meyve ye
Islenmis cukulata vs dollenmis piril piril yumurtaaa

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Arif
Genetik iyi kanka. Yuz kemiklerim belli oluyor. Sadece zararmi diyo soruyordum. Yuzumde az sivilce var zarar olmasin diye az tuketiyorum
Jdjejufruicieodjjfifj 55 kiloda yuz kemikletin nasi belli kanka ya

• JFL
Reactions: sentrix and Black_Pill_Enjoyer1
  • +1
Reactions: maarda and Arif
gayet iyiyse ne yarram yersen yiyebilirsin

• +1
yarramı ye ak oğlu chadlere yer yok burda sg forumdan

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
1kg şeker tüketiyorum ben

• +1
Reactions: Ashoimex
Hiç şeker yemeden olur, yine de ayda bir doğal bir tatlı yapmanda bir sakınca yok bence. Bal ya da hurma gibi tatlandırıcılarla bir şeyler hazırla kendinde. Vücut ve boyun dediğin gibiyse zaten bir sıkıntı olmaz ama eğer bir kez 90-100 kilolara çıkarsan bir daha geri dönüş çok zor olur, yaşadım.

• +1
yarramı ye ak oğlu chadlere yer yok burda sg forumda

Hiç şeker yemeden olur, yine de ayda bir doğal bir tatlı yapmanda bir sakınca yok bence. Bal ya da hurma gibi tatlandırıcılarla bir şeyler hazırla kendinde. Vücut ve boyun dediğin gibiyse zaten bir sıkıntı olmaz ama eğer bir kez 90-100 kilolara çıkarsan bir daha geri dönüş çok zor olur, yaşadım.
Evet vucut dedigim gibi. Zaten sadece sabah yiyorum

• +1
Reactions: xVamp24
Aga bende sivilce çıkıyor diye ben hiç işlenmiş şeker yemiyorum. Alternatifler daha sağlıklı. Şeker istiyorsan meyve ve bal var

190 olsaydın yağsız kütlenin bile 55 den fazla olması gerekirdi
Kanka belki 55 degildir katiliyorum. Ama son defa 16.5 yasimda 50ydim simdi dusunuyorumki 55 olurum

• +1
Reactions: Ashoimex
Aga bende sivilce çıkıyor diye ben hiç işlenmiş şeker yemiyorum. Alternatifler daha sağlıklı. Şeker istiyorsan meyve ve bal var
Evet ya sivilce problemi cok kotu

• +1
Reactions: Baban
QW9TRQW90*8 T90*WET*09WEQ* 0T9EW*00*ESDT0*OSAO0P*SA
OIPTĞG

Kanka belki 55 degildir katiliyorum. Ama son defa 16.5 yasimda 50ydim simdi dusunuyorumki 55 olurum
KANKA 190 BOYLA 50 KİLOYSAN İSKELET ANATOMİSİ OLMAN LAZIM FİZİKEN İMKANSIZ AM

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Ashoimex
sekerin kalitesi onemli cikolatadan aldigin sekerle meyvelerden baldan aldigin seker farkli uzun lafin kisasi rafine şekrr yeme

• +1
KANKA 190 BOYLA 50 KİLOYSAN İSKELET ANATOMİSİ OLMAN LAZIM FİZİKEN İMKANSIZ AM
oyle deme olum yuzundeki kemiklerin gozukmesi lazım

oyle deme olum yuzundeki kemiklerin gozukmesi lazım
jorden barretle aynı seviye deilse yakışıklı bile olsa o fizikle birini tavlayabileceğini sanmıyom bulk first

jorden barretle aynı seviye deilse yakışıklı bile olsa o fizikle birini tavlayabileceğini sanmıyom bulk first
yuzundeki degilde gotundeki kemikleri hayal et

Boy uzatıyor suya at at iç

Yuz kemikleri belirgin iste. Kizlar icin yapmiyorumki ben zaten lookmaxingi

Baba o ne öyle amk 70 kilo altı erkek mi olur