Angutoid
fucking hoes and popping pills
Boyun kac2022 de yaptırdığım testi incelerken gözüme büyüme hormonu kısmı çarptı bir baktım değerim 0.05 referans değeri ise 0-8.6 View attachment 2478109
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boyun kac2022 de yaptırdığım testi incelerken gözüme büyüme hormonu kısmı çarptı bir baktım değerim 0.05 referans değeri ise 0-8.6 View attachment 2478109
sabahın korunde test yaptırmak gibi bir huyun var galiba2022 de yaptırdığım testi incelerken gözüme büyüme hormonu kısmı çarptı bir baktım değerim 0.05 referans değeri ise 0-8.6 View attachment 2478109
Baran hakkında çakma ürün iddiaları falan vardı. Özelden yazarsan bildiklerimi ve güvenilir bulduğum satıcıları yazabilirim. Burada yazmak yasak değilse buraya da yazarım.beyler b*ran k*l*ycidan mk-677 alacağım yüksek doz kullanmayı düşünüyorum gymmax yapacağım tekrar
özelden paylaşırsan çok iyi olur dost bar*nla konuştum biraz da kolpa gibi geliyor banaBaran hakkında çakma ürün iddiaları falan vardı. Özelden yazarsan bildiklerimi ve güvenilir bulduğum satıcıları yazabilirim. Burada yazmak yasak değilse buraya da yazarım.
1.70 yaş 20Boyun kac
Aga doktorun dedi saatlerde gidiyom yaptırmayasabahın korunde test yaptırmak gibi bir huyun var galiba
Araştırdığıma göre saate göre gh salınımı değişiyomuş galiba bir daha yaptırcam oyuzden yine böyle az çıkarsa ve plaklarda açıksa gh almayı planlıyorum ailem izin vermezse intiharla tehdit edicemsabahın korunde test yaptırmak gibi bir huyun var galiba
Cocuklugunda hgh kullansan buyuk ihtimal 85 e kadar yolun varmis ama onemi yok çünkü cogu aile bu topa girmiyo 1.40 olsan dahi1.70 yaş 20
aga 85 e kadar yolu olduğunu nası hesapladın la çok üzüldüm şimdi amk bence öyle bir potansiyelim yoktur ya annem 160 babam 171 fln akrabalık olarak en uzun sayılabilxek dayım var oda 1.80Cocuklugunda hgh kullansan buyuk ihtimal 85 e kadar yolun varmis ama onemi yok çünkü cogu aile bu topa girmiyo 1.40 olsan dahi
Hgh eksikligin olmasına rağmen 170 olmandan belli onun dışında 85 olmasa bile en az dayın kadar olurdun cevremde babası kısacık olup sırf dayısı uzun olduğu için uzun olan bir sürü insan var kuzenim de dahilaga 85 e kadar yolu olduğunu nası hesapladın la çok üzüldüm şimdi amk bence öyle bir potansiyelim yoktur ya annem 160 babam 171 fln akrabalık olarak en uzun sayılabilxek dayım var oda 1.80
Kahroldum :/Hgh eksikligin olmasına rağmen 170 olmandan belli onun dışında 85 olmasa bile en az dayın kadar olurdun cevremde babası kısacık olup sırf dayısı uzun olduğu için uzun olan bir sürü insan var kuzenim de dahil
Knk selam orzax ocean d3k2 aldım sence günlük ne kadar kullanmalıyım üstünde yazan önerilen miktar 1 damla ama bu forumda günde 5 damla kullananı da görmedim değild3k2 takviyesi al yada doktordan reçete yazdırmasını iste bu testler ile her türlü yazar diğer türlü bi kortizol yüksek fakat o da sabah yaptırdığın içindir
hgh falan baktıraydın keşke
ben 10 damla atıyordumKnk selam orzax ocean d3k2 aldım sence günlük ne kadar kullanmalıyım üstünde yazan önerilen miktar 1 damla ama bu forumda günde 5 damla kullananı da görmedim değil
View attachment 2490055
Ben 50 damla atiyodum. Ama 3-4 aydir kullanmiyorum.Knk selam orzax ocean d3k2 aldım sence günlük ne kadar kullanmalıyım üstünde yazan önerilen miktar 1 damla ama bu forumda günde 5 damla kullananı da görmedim değil
View attachment 2490055
Tşk geçiyosun dimi 50 damla ne aq 1 damlasında kaç IU vardıBen 50 damla atiyodum. Ama 3-4 aydir kullanmiyorum.
1000iu.Tşk geçiyosun dimi 50 damla ne aq 1 damlasında kaç IU vardı
anasini siktigim dna gifi beni tetikliyor
Plakların açıksa heightmaxx yapKahroldum :/
Plakların açıksa heightmaxx yap
bra 20 yaşında yapcagin heightmaxxin getirisi olmayacaktır sadece cebinden götürürDevlette nasıl baktırabilirim açık olup olmadığına
Umut yok etmek olarak falan da algılama cunku çocukluğunda kullananlar dışında öyle mistik sonuç alan pek yok harcadigin parayla kalirsinDevlette nasıl baktırabilirim açık olup olmadığına
Bra peki 18 yaşbra 20 yaşında yapcagin heightmaxxin getirisi olmayacaktır sadece cebinden götürür
O da zor dosi 20 ye göre daha şanslısın ama fikrimce aynı şeyler gecerliBra peki 18 yaş
Tek şans moneymaxx ve LL ama boy atmışım kapandigini dusunmuyorumO da zor dosi 20 ye göre daha şanslısın ama fikrimce aynı şeyler gecerli
Bluepillci andavallardan da değilim tek şans köpek gibi moneymaxx,devamlı kosturacaksin hic durmayacaksin,ah keşke boyum biraz daha uzun olsaydı tip yerinde lisede de ascendledim ama para benim icin her şeyden önemli,çünkü hayatın ne getireceğini biliyorumTek şans moneymaxx ve LL ama boy atmışım kapandigini dusunmuyorum
aromasin ve mk 677 satin al steroidsiparis ten yasin 18 se 5-6 cm daha atarsinBluepillci andavallardan da değilim tek şans köpek gibi moneymaxx,devamlı kosturacaksin hic durmayacaksin,ah keşke boyum biraz daha uzun olsaydı tip yerinde lisede de ascendledim ama para benim icin her şeyden önemli,çünkü hayatın ne getireceğini biliyorum
aromasin ve mk 677 satin al steroidsiparis ten yasin 18 se 5-6 cm daha atarsi
Hiç gerçekçi değil emin misin biraz otistik düşüncelere kayiyoraromasin ve mk 677 satin al steroidsiparis ten yasin 18 se 5-6 cm daha atarsin
plaklar aciksa her turlu atarsinHiç gerçekçi değil emin misin biraz otistik düşüncelere kayiyor
Boy atmışsın diyorlar son zamanlarda natural olarak ama bilmiyorum heightmaxx için almalı mıyım? Bana göre TC standartlarında orta boy ve htn,low tier chadlite yüz iyidir,yurtdışında da daha önemlidir face ama mesela Justin gibi celebheights den baktım 172-173 seyrediyor boyu ama biz Justin değiliz o ayrı ve son olarak Justin biraz feminine traits gibi o yüzden dünyaca ünlüplaklar aciksa her turlu atarsin
synd123_ dcden ekle yardimci oluyum sana gore facial rating yapip tavsiye veririm heightmaxx stack paylasirimBoy atmışsın diyorlar son zamanlarda natural olarak ama bilmiyorum heightmaxx için almalı mıyım? Bana göre TC standartlarında orta boy ve htn,low tier chadlite yüz iyidir,yurtdışında da daha önemlidir face ama mesela Justin gibi celebheights den baktım 172-173 seyrediyor boyu ama biz Justin değiliz o ayrı ve son olarak Justin biraz feminine traits gibi o yüzden dünyaca ünlü
Sen Godzilla değilsin dimi amksynd123_ dcden ekle yardimci oluyum sana gore facial rating yapip tavsiye veririm heightmaxx stack paylasirim
12 yasindan itibaren 4 5 sene hgh alanlar 10 cm falan uzarken bu adam 18 yaşında mk ve aromasinle 6 cm mi atcak simdiplaklar aciksa her turlu atarsin
Kral zor da amk arkadaşa dinletemedim12 yasindan itibaren 4 5 sene hgh alanlar 10 cm falan uzarken bu adam 18 yaşında mk ve aromasinle 6 cm mi atcak simdi
La guidedan bilgi satcan madem bari duzgun oku aq aromasinde degil letrozole ve arimidexde doz kaçırırsan kapaniyoAromasinde 1 gün bile doz kaçırırsan direk kapanır boyun sikim kadar olur sonra dikkat etmen lazım
lh 8 olmasına rağmen testo 5 de kalmış taşşaklarıon birisi infaz olmuş gibi gözüküyo sonradan yüzü zaten güzel erkek adamın önceden iyiymis testosu demek
igf1 somatomadin c olarak geçer büyüme hormonu zaten akşam dışı salgılanmaz igf1 e bakılır ve sende 250 20 yaşa göre normal bi hormon sorunun yok gibi gözüküyor t4 t3 zaten en üst seviye hormonal bi sıkıntın yok ama taşşakların birisi infaz olmuş gibi gözüküyor varikosel mi artık nedir onu sen bul doktorunla2022 de yaptırdığım testi incelerken gözüme büyüme hormonu kısmı çarptı bir baktım değerim 0.05 referans değeri ise 0-8.6 View attachment 2478109
@Atsiz estradiolun normalinde altında 13/1 20/1 olamsı gerekn oran 20/1 den daha düşük aromasini kestiğinde kaç hafta geçmişti burda hala östrojen baskılamsaı devam ediyo çünküTest sonucuma baksana aromasini kestiğimde estradiol arttı
KUMAR OYNASAN NOLUR YARRAM YA 1 CM UZUCAN YA 2 CM QWEQWEQWEQWEQW OYNASAN NOLUR KUMAR LA YARRAMIN BASI OÇAaa çok fazla bilgi kirliliği var lan. Oynadığım kumar umarım tutar