kafayı bulmam lazım

evexoria

evexoria

2x15
acilen ne olursa olsun kafayı ya bu gece ya da yarın bulmam lazım canım çok istiyor alkol çalma işini yarın denicem haber ederim

• +1
Reactions: Cadvan, erlang and truefoidslayerpqoqo
acilen ne olursa olsun kafayı ya bu gece ya da yarın bulmam lazım canım çok istiyor alkol çalma işini yarın denicem haber ederim
Ya amk yarin okul aciliyo ben telefonu goturcem sana vidyo aticam unutmazsam

Alkol yasi 13 e dustu mu amk

• +1
Reactions: evexoria
oruspu çocuğu ben 17 yaşındayım 13yaşında sadece babamın rakısını içiyordum
Babanin rakisini ananin aminda yudumlarken ben

1000035399

• JFL
Reactions: szenn
Hangi yöntemi uygulayacan

• +1
Hangi yöntemi uygulayacan
aga sanırım migrosa gitcem belki içmem ama bugün kardiyo yapcam debloat olmam lazım yarın okul var

• +1
Reactions: erlang
aga sanırım migrosa gitcem belki içmem ama bugün kardiyo yapcam debloat olmam lazım yarın okul var
zaten debloat sayılıırım ama daha çok olmam lazım

• +1
Reactions: erlang
çok zor bir şey mi:PridePls:
Etik geliyor mu aq hadi ben oç itrailin burger parasını geri alıyomdq marketten bişey çalmak hırtlığa giriyor aq böyle bi alışkanlık oluşturmamalı etikliğin göt deliğine düşüyon

• Woah
Etik geliyor mu aq hadi ben oç itrailin burger parasını geri alıyomdq marketten bişey çalmak hırtlığa giriyor aq böyle bi alışkanlık oluşturmamalı etikliğin göt deliğine düşüyon
haklısın aslında ama 17yaşındayım büyük marketler alkol satmıyo:PlsFrog:tekelden al diyeceksin tekellere para kazandırmayı pek sevmiyorum sigara dışında kötü anım var

@arseth6 yaptığım şeyleri sorgulattın bana hırt demem çok ağırıma gitti ama param yok daha peptit alıcam:BLUBBERS:

haklısın aslında ama 17yaşındayım büyük marketler alkol satmıyo:PlsFrog:tekelden al diyeceksin tekellere para kazandırmayı pek sevmiyorum sigara dışında kötü anım var
Yakalancan aq

• +1
@arseth6 yaptığım şeyleri sorgulattın bana hırt demem çok ağırıma gitti ama param yok daha peptit alıcam:BLUBBERS:
Hırt işi çünkü kmk bir daha yapma insanlık bu kadar ölmedi🥀

• Love it
Hırt işi çünkü kmk bir daha yapma insanlık bu kadar ölmedi🥀
bakarızda hazır gençken gençliğimi ne güzel sonuna kadar yaşıyordum aksiyonda gerekiyor bazen zaten 18 olduktan sonra böyle bir şeyi hayatta yapmayı düşünmezdm

• +1
Reactions: arseth6
bakarızda hazır gençken gençliğimi ne güzel sonuna kadar yaşıyordum aksiyonda gerekiyor bazen zaten 18 olduktan sonra böyle bir şeyi hayatta yapmayı düşünmezdm
vay mq hiç böylw düşünmemiştim

• Love it
vay mq hiç böylw düşünmemiştim
bide benim arkadaş sürekli çantasına paket paket magnum dolduruyordu çarşıda kovalamıştı kasiyer yakalayamamıştı çocuğu çocuk kaçmıştı.çocuk sürekli çalıyordu ama birgün çok ansız yakalandıda çalışan eşyaları bıraktırdı bir daha burda görmeyeyim seni diyip yollamış

• JFL
  • +1
Reactions: coax96 and arseth6
bide benim arkadaş sürekli çantasına paket paket magnum dolduruyordu çarşıda kovalamıştı kasiyer yakalayamamıştı çocuğu çocuk kaçmıştı.çocuk sürekli çalıyordu ama birgün çok ansız yakalandıda çalışan eşyaları bıraktırdı bir daha burda görmeyeyim seni diyip yollamış
Ya sen cingane falan mısın amk arkadaş çevreni sikim senin bune olm macera tutkunuda sikim

• +1
Ya sen cingane falan mısın amk arkadaş çevreni sikim senin bune olm macera tutkunuda sikim
yok değilim türküm amk:lul:
bana arkadaşının kim olduğunu söyle senin kim olduğunu söyleyeyim:PlsFrog:

18 yaş altı hiçbir sik olmuyorki zaten sg diyip yolluyorlar:lul:
genç yaşta bayağı iyi bir fırsat bence hırsızlık

• +1
@arseth6 bak adamın mental benle aynı

• JFL
  • So Sad
Reactions: coax96 and arseth6
Vay mk cingan orospular bundan çocuk yapıyormuş demek

• JFL
Reactions: coax96
Vay mk cingan orospular bundan çocuk yapıyormuş demek
zaten amınakoyduğumun çingenelerinin mahallesine halısaha için gidiyorum baya kötü insanlar suriyeli caddeleri daha iyi amk

• +1
Reactions: arseth6
zaten amınakoyduğumun çingenelerinin mahallesine halısaha için gidiyorum baya kötü insanlar suriyeli caddeleri daha iyi amk
Bizim lotta zencilerle beraber yaşadıkları mahalleler var insanlığın tuvaleti niye hep hindu ve zenciler amk bunlar niye var

• +1
Bizim lotta zencilerle beraber yaşadıkları mahalleler var insanlığın tuvaleti niye hep hindu ve zenciler amk bunlar niye var
onlar olmasa sistem çöker onlar köle

2 gr 4000 elden

• WTF
17yaşındaki çocuğa yasadışı madde satmaya çalışmaktan hapse girebilirsin:feelsautistic:
Değerli polisler ve psikolog bunların hepsi şaka amaçlıdır yüce Türk yargısına güvenim tamdır

• JFL